18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Burnley - Chelsea (2019-10-26 18:30): Scorer i kampen: Marcos Alonso, Chelsea

26. oktober 2019 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
25. okt. 2019 kl. 17:36 (Opdateret 2. nov. 2019 kl. 00:47) 25/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (10)
Chance: 12%
Betvalue: 114,00%
Spilbar ned til odds: 8,33
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Med 16 Premier League mål i 101 optrædender for Chelsea, er odds 9,5 umiddelbart en gave på den offensive og målfarlige 28-årige wingback, Marcos Alonso, som åbnede målkontoen for sæsonen i seneste hjemmekamp mod Newcastle - og dermed viste, at han ikke har glemt hvordan bolden skal sendes i nettet. Væddemålet kan annulleres, hvis ikke han starter. Emerson Palmieri står nemlig på spring til holdet når/hvis han er kommet over sin skade. En indskiftningsmulighed af Emerson, som sad på bænken i midtugen imod Ajax, er derfor mulig og forringer chancen.

Alonso er 0.14 i expected goals pr 90 minutter i de sidste 3 sæsoner med undtagelse af sidste sæson, hvor tallet var 0,12. Dette, spillerens formkurve samt målscoringsstatistik fører mig til en naturlig chancevurdering på 14% for væddemålet, idet der er tale om en kamp af gennemsnitlig sværhedsgrad ude mod Burnley, som har gjort som de plejer med nogle clean sheets samt et 0-3 nederlag hjemme imod et af de andre absolutte tophold, Liverpool. Chelsea er brændvarme for tiden med sejre i de seneste 6 kampe i alle turneringer efter nederlaget til Liverpool hjemme på 1-2, hvor de havde mange store målchancer og et flot VAR- annulleret mål på en marginal offside. De vandt tilmed samme opgør på Turf Moor i sidste sæson med 4-0, og scorede henholdsvis 4 og 5 mål i de seneste Premier League udekampe imod Southampton og Wolverhampton. Alt i alt lander vi på 14% chance pga indskiftningsrisikoen af Emerson Palmieri, som i starten af sæsonen var manager Frank Lampards førstevalg. Mon ikke denne får chancen i næste uges EFL Cup kamp imod Manchester United?

Alonso er meget offensiv og kommer ofte i boksen, hvor han også er farlig på hovedstød, hvilket 3 hovedstødsmål i Premier League, bevidner. Han er også farlig med venstrefoden på direkte frispark, skulle han få chancen. Chelsea forventes at starte som i midtugen; med Kepa - Alonso, Zouma, Tomori, Azpilizueta - Jorginho, Kovacic - Odoi, Mount, Willian - Abraham. 

Batshuayi, Reece James og Christian Pulisic blev indskiftet i Amsterdam og det virker oplagt, at der udskiftes på mindst 2 pladser fremme i løbet af kampen. Pulisic og Batshuayi presser alvorligt på, da de afgjorde kampen til sidst efter deres indhop, så Chelsea kunne rejse fra Amsterdam med en fortjent 1-0 sejr over de stærke hollændere. Kanté, Barkley, AC, Loftus-Cheek og Rüdiger meldes ude af opgøret. Med disse skader og 2 clean sheets i træk, virker det usandsynligt, at Lampard roterer i forsvaret, men en sen indskiftning af Emerson istedetfor netop Marcos Alonso, er sandsynlig. 

OPDATERET: Jeg har valgt at nedjustere chancen til 12% pga den formodede formation, da defensive pligter kan binde Alonso i flere situationer end hvis formationen var 3-5-2 eller 3-4-3, på trods af at hans expected goals i en 4-back kæde har været lignende.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback