18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Burnley - Arsenal: Flest hjørnespark Burnley

Match center
18. september 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Turf Moor    Anthony Taylor
16. sep. 2021 kl. 14:16 (Opdateret 18. sep. 2021 kl. 17:53) 16/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

Burnley skal i denne 5. runde tage imod Arsenal. En kamp som jeg tror bliver fysisk betonet, og hvor jeg godt kunne se Burnley få chancerne fra kanterne.

Chance: 30%
Betvalue: 109,50%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert: 8-3
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • Burnley spiller rigtig meget på indlæg, som er en god vej til at få hjørnespark. I deres første 4 kampe, har de 59 indlæg som er 5.flest i PL og 20 flere end Arsenal. Sidste sæson var de også et hold der var glade for indlæg, hvor de placerede sig i midten af tabellen ift. indlæg.
 • Spillestilen i Burnley er ret direkte, hvor man har to stærke boksspillere i Woods og Barnes, som skal ind og slåse med midterstopperne, og to hurtige kanter, som skal spille de to frontløbere i himmeriget. McNeil og Gudmundsson er dem der skal slå indlæggene, og det er de slet ikke dårlige til, og McNeil ser jeg et stort lys i, og tror godt han kan blive sendt afsted med det formål at slå indlæg.
 • Arsenal har mange nye folk der skal spilles på plads i bagkæden, og Ramsdale er ny mand imellem stængerne og får sin blot 2.kamp. Det kan derfor sagtens være et Arsenal hold der er helt afstemt, og det kan medføre kritiske situationer der kan give chancer og dødbolde til Burnley.
 • På netop dødbolde har Burnley rigtig meget at skyde, og derfor tror jeg også det er noget de vil søge. Burnley er spiller for spiller fysisk stærkere og større end Arsenal, så derfor tror jeg man vil tage de dødbolde der kommer til dem, hvorimod Arsenal måske i højere grad vil holde bolden på banen, og ikke se dødbolde som deres største mulighed for scoring.
 • Sidste sæson fik Burnley 4,52 i snit hvor Arsenal fik 5,42 der er en forskel, men den er ikke så markant som oddset indikere i dette spil.
 • Burnley på hjemmebane er en hård nød at knække, og de skal også til at have nogle point på kontoen efter 4 kampe og blot 1 point. Derfor tror jeg ikke Burnley kommer til at stille 11 mand ned i feltet og forsvarer sig. Jeg har derimod en større fidus til at Burnley vil gå efter de 3 point, og deltage offensivt i dette opgør.
Hold øje med
 • Arsenal kommer, højest sandsynligt til at se meget til bolden. I de første kampe i denne sæson ligger Burnley nederst ift. boldbesiddelse, og hvis Arsenal får lov at diktere alt spillet, har jeg svært ved at se Burnley få mange hjørnespark.
 • De seneste indbyrdes kampe, har Arsenal da også fået flere hjørnespark end Burnley, og kigger på deres seneste indbyrdes opgør hvor Arsenal vandt 3-2 ift. hjørnespark.
 • Jo længere kampen skrider frem, og stillingen er X så tror jeg vi vil se et Burnley hold begynde at stille sig længere ned, og se sig tilfredse med 1 point, hvilket også vil betyde at Burnley ikke vil få så store chancer for at tilspille sig hjørnespark.
 • Offensivt har Arsenal nogle store profiler, der kan vinde deres 1 mod 1 dueller, og her tænker jeg især på Saka, Pepe og Aubameyang der med deres fart og kreativitet kan skabe situationer der vil give hjørnespark til gæsterne.
 • Burnley tillod sidste sæson mange hjørnespark til modstanderne, og i år ligger de også med et højt snit på 5,8.
Oddsmarked

Oddset på flest hjørnespark til Burnley står 3,25 hos bet365 og hos betfair er vi nede i 2,80, så jeg mener at odds 3,65 på dette spil er ganske interessant. 
Der er ingen tvivl om at Arsenal er favoritter, men jeg mener ikke der burde være en sådan forskel. 

Holdene:

Burnley:
Hjemmeholdet kan stille i stærkeste opstilling, da de ikke har nogle profiler ude med karantæne eller skader. Derfor tror jeg også vi får samme startopstilling, som gjorde en god figur imod Everton i sidste runde. 
Måske Vydra kunne banke lidt på som alternativ til angriberpostionerne, men jeg tror de kører med samme 11. 

Arsenal:
Xhaka (fast mand) er ude med karantæne i dette opgør, og derudover er Elneny (reserve) skadet. Det giver en start 11'er der, som jeg tror kommer til at ligne de samme 11 der vandt mod Norwich, dog kunne Partey godt stille fra start isteder for Maitland-Niles 

 

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback