18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brøndby IF - FC København: x

Match center
7. marts 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Broendby Stadion    Jakob Kehlet
5. mar. 2021 kl. 16:56 (Opdateret 7. mar. 2021 kl. 15:59) 05/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Uafgjort i Københavner Derby

Chance (1-X-2): 33-30-37%
Betvalue: 106,50%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert: 2-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Brøndby kan distancerer sig fra FCK med en sejr, så de vil jagte 3 point fra start. Som kampen udvikler sig, hvis der står uafgjort, så kan kampen handle om, at det vil være dyrt at tabe til FCK, som kun er 4 point efter Brøndby. Samtidig kender de to hold ikke resultatet af en anden vigtig kampe mellem FCM og AGF. Det er tæt, og det kan være dyrt for begge hold, at stå med 0 point efter denne kamp. Dog vil Brøndby nok være mest tilfredse i den sidste ende med en uafgjort - afhængig af kamps udvikling. Da alt kan ske i et derby. 

For

Brøndby skal ikke kun tænke på, at indhente FCM, men de skal også holde lokalrivalerne fra FCK bagved sig. 

Brøndby havde problemer med at skabe chancer mod Randers i sidste spillerunde, så det kan godt være læst af Jess, hvordan der kan lukkes ned for BiF. Noget som ellers ikke hidtil er lykkes andre i ligaen. Randers havde en del chancer og kunne let have vundet den kamp. Istedet blev det uafgjort. Så kan godt forvente en lidt taktisk og forsigtig start, da de må forventes at have respekt for deres modstander fra FCK. 

FCK spillede ikke en ret god kamp mod Vejle, men får sejren hjem i de sidste spilminutter. Uafgjort i denne kampe ville ikke have været helt misvisende af denne kampe - også. 

Imod

Modsat er FCK truet af, hvordan det går AGF i Herning, da en sejr til Århus vil rykke dem forbi FCK, som kun er foran med 1 point. 

FCK har en god offensiv, men FCK står med en defensiv problem, og de møder vel nok ligaens farligste kontrahold i Brøndby. 

Andet

Forventet FCK skader: Kaufmann og Ankersen. 

Forventet skader til BiF: Riveros, Corlu, Pavlovic. 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback