Annonce

Brøndby IF - FC København: Dobbeltchance: X2

Match center
27. september 2015 kl. 13:15 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Broendby Stadion
2. maj. 2018 kl. 16:00 02/05

Kommentarer (15)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 25-32-43%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,33
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Så er vi klar til endnu et "New Firm", og med lidt god vilje kan jeg godt klemme en lille-bitte smule værdi ud af et spil her - og ellers kan jeg i hvert fald lægge op til en god gang debat om kampen!

Brøndby først. Thomas Franks tropper er kommet halvskidt fra start i superligaen som sædvanligt. Holdets åbenlyse problem er manglen på kvalitet på centrale pladser i Thomas Franks lidt fortænkte 4-3-3-system. Midtbanen mangler spillere der både kan tackle igennem og spille boldbesiddende fodbold, et makkerpar som Phiri og Nørgaard mangler simpelthen noget rygbrød, og Ørnskov er for langsom i sin boldomgang. Der er hjælp på vej - Kahlenberg og Austin - men ingen af de to virker helt kampklar til denne kamp. Pukki og Schwartz har løftet holdet på frontangriberposten, men de vigtige pladser som fløjangribere halter. Magnus Ericson, Elba Rashani, Andrew Hjulsager... Behøver jeg sige mere? Holdet må kæmpe utroligt hårdt for at skabe deres utrolig få åbne målchancer, og dødboldene er - lige som sidste år - en ynk at se på. Holdet har fået ry for at "have fået styr på forsvaret" - det synes jeg er en sandhed med modifikationer. Der mangler en oplagt makker til Agger, især når Thomas Frank nægter at bruge Martin Albrechtsen pga hans offensive mangler, og selv om holdet efterhånden har ramt en del clean sheets, har modstanderne i de kampe vadet i store målchancer, som de har brændt på det skammeligste (host host, Martin Pusic!). Eneste lyspunkt defensivt er den nye målmand Rønnow, som har fået en kanon start, og at Agger virker rimeligt skadesfri.

FCK har omvendt vadet i chancer, men også brændt mange. Det virker nu, efter tre hjemmesejre i træk, som om holdet er ved at komme op i gear. Cornelius scorer mål igen, og Kusk form er for opadgående. Holdet har også inkasseret en del mål, og Stefan Andersen lavede et slemt drop mod Aab, men det må man tage med.

Det taler for Brøndby:

- Motivationen er i top, og spillerne er kommet sig over et hårdt kampprogram. En sejr vil nærmest være en garanti mod fyring resten af efteråret for hårdt pressede Thomas Frank.

- Schwartz kommer med to supermål i bagagen fra den ellers noget overvurderede pokalkamp mod Holbæk.

- Austin og Kahlenberg er i spil i hvert fald til bænken.

- Jakob "Greco" kan måske komme ind som supersub efter sine fire mål i onsdags.

- Phiri og Durmisi har spillet rigtig godt i efteråret so far.

Det taler for FCK:

- Deres fem offensive esser er klasser over Brøndbys offensive kræfter, og virker formmæssigt på vej op.

- FCKs spilkoncept er bundsolidt, mens Thomas Frank famler i Brøndby - ingen ved f. eks. om han spiller 4-4-2 eller 4-3-3 i denne kamp, og det er ikke mange spillere der er sikre på en startplads.

- FCK plejer lige at blive en tand skarpere offensivt i disse opgør, og der kommer Brøndbys vaklende forsvar måske til kort.

- Brøndbys bundniveau har været håbløst igen-igen-igen (Paok og Aab-kampene), men FCK virker mere robuste.

Jeg har meget svært ved at se brøndby vinde denne kamp, men vil ikke udelukke at de kan slæbe en uafgjort hjem. Jeg prøver med en forsigt X2-gardering (59,86 procent på 2-tallet hos Nordic bet til odds 2.28, 40.14 på unibet på krydset til odds 3,40, hold udkig efter bedre odds!).

God kamp!

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback