18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Braga - Manchester United: (AH: +0,5) 1

Match center
7. november 2012 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Estadio Municipal de Braga
Opdateret
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 60-0-40%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes
Uden at ville gå i rette med, at Manchester United-sejren var fortjent, for det var den til syvende og sidst trods alt, så gjorde Braga det godt for to uger siden på Old Trafford, hvor de kom foran 2-0, men til slut måtte neje sig 2-3. Det var mod ”Manchester United A”. I denne den modsatte kamp i Portugal ligner det imidlertid stærkt, at det bliver ”Manchester United B”, Braga får fornøjelsen af.

Strengt taget kan jeg ikke vide det, men jeg tør godt bide spids på, at Alex Ferguson ikke sender sit stærkeste hold på banen denne onsdag. Man. U har hentet ni point af sine tre første gruppespils-kampe, og den videre kvalifikation til forårets ottendedelsfinaler er så godt som sikret.

Får jeg ret i forudsigelsen af, at det bliver et næsten rent Manchester U-reservehold, der bliver sendt på banen i Braga, så kan det ikke andet end skubbe kampens oprindelige chance-vurdering væsentligt.

Spil-form: Et 1X- eller Asian Handicap +0,5-spil på Braga er det rigtige for mig her. Med Manchester United i en formodet stærkt svækket udgave må værdien være på portugisernes side, men med det sagt så er uafgjort næppe noget dårligt tip. Det kan nemlig snildt tænkes, at begge hold vil være fint tilfredse med en point-deling. Det vil sætte Man. U’s chancer for videre avanchement til ottendedelsfinalerne op fra noget, der ligner de nuværende 98-99 procent, til 99,8-99,9 procent. Og selvom Braga snildt kunne bruge tre point, så må man formode, at de mod Manchester United kan leve med en uafgjort.  


Bedste betaling for Braga på Asian Handicap +0,5: Odds 1,72 hos Pinnacle og SBObet.

Bedste betaling for Braga på Asian Handicap +0,5 blandt dansk-licenterede spil-udbydere: Odds 1,70 hos Ladbrokes.

 

(bemærk venligst, at BetXpert som udgangspunkt ikke kan yde assistance, hvis der opstår problemer med en licensløs bookmaker)


Mine procenter for 1X2:

1: 29 %

X: 31 %

2: 40 %"A" / "B": Overskiften for denne kamp i Champions League-gruppe H bør måske ikke hedde Braga-Manchester United, men i stedet ”Braga-Manchester United B”... det ligner nemlig, at Man. U-almægtige Alex Ferguson vil mønstre et noget nært rent reserve-hold. Og det simpelthen ikke kan andet end at påvirke en objektiv chance-vurdering.


Inde i Sir Alex' hoved: Det gode spørgsmål er naturligvis, at hvorfor tror jeg, at Ferguson ikke vil stille med sine bedste spillere?


Svaret er, at det er mere end bare mavefornemmelse. Med det indskudt, at jeg rent faktisk ikke kan vide, hvad der foregår i Sir Alex’ øverste etage (big surprise her :-) så vil jeg godt bide spids på, at det ikke bliver Manchester United i stærkeste, vi får at se på Bragas 30.000 tilskuere store Estadio AXA, populært kaldet ”A Pedreira” – på dansk ”Stenbruddet”.


Forklaringen er ligetil, hvis man kender bare en lille smule til Sir Alex. Manchester United er med ni point af de tre første gruppespils-kampe så godt som sikker på den videre kvalifikation. Okay, der skal ét til to point yderligere til for at være helt sikker på en billet til forårets cup-kampe, men det ligner en formalitet (med en hjemmekamp mod CFR Cluj i hånden burde der i den henseende ikke være nogen ko på isen). Derfor er jeg (med klar erindring fra foregående CL-sæsoner) nærmest 100 procent sikker på, at det bliver et Man. U-mandskab et godt stykke fra stærkeste opstilling, vi får at se denne onsdag. De forestående kampe i den engelske Premier League er helt enkelt vigtigere for Alex Ferguson end at samle ”unødvendige” point i CL-gruppespillet.


Braga har brug for point: Bragas tanker er rettet mod andenpladsen i gruppen. Det ligner at blive et tæt opgør med CFR Cluj og Galatasaray, og ethvert point vil være brugbart.


Med tanke på, at Braga for to uger siden mod ”Manchester United A” på Old Trafford gjorde det glimrende og med 2-3 ikke var langt fra at tage point, så bør et med garanti top-motiveret portugisisk mandskab på hjemmebane have udmærkede chancer for i det mindste ikke at tabe.  


Resultater & form - Braga: Denne Champions League-gruppe H startede værst muligt for Braga, da de med 0-2 blev kontra-straffet hjemme mod CFR Cluj i den første kamp, men derefter kom der oprejning på drengen med en fin 2-0-udesejr i Istanbul over Galatasaray. Senest blev det på Old Trafford så til et 2-3-nederlag til Manchester United.


I Portugal har Braga den seneste måned spillet 4-4 hjemme mod Olhanense, vundet 3-0 efter forlænget spilletid hjemme over Leixoes fra den næstbedste række Liga de Honra (pokalkamp), vundet 3-1 ude over Maritimo Funchal, og i den nys overståede weekend 3-1 hjemme over Gil Vicente.


Braga er vanen tro a finde på Primeira Ligas tredjeplads i baghjul af storklubberne FC Porto og Benfica. Formen synes i fremgang. Præstationen for to uger siden på Old Trafford var generelt godkendt, CL-sejren inden ude over Galatasaray var til u.g., og præstationerne de seneste uger i Portugal har været lovende.


Resultater & form - Manchester U: Vanen tro imponerer Manchester United ikke spillemæssigt i gruppespillet, men point-høsten kan der i år ikke klages over, da det er blevet til maksimum. Det startede med en noget heldig 1-0-sejr hjemme over Galatasaray, hvorefter Man. U har vundet 2-1 ude over CFR Cluj og 3-2 hjemme over Braga.


Den seneste måned i England er det blevet til sejr 3-0 ude over Newcastle, 4-2 hjemme over Stoke, 3-2 ude over Chelsea, nederlag 4-5 ude mod Chelsea (Liga Cup, efter forlænget spilletid, ordinær kamp: 3-3), samt senest 2-1 ude over Arsenal. Med andre ord en resultat-mæssig og på papiret fremragende form. Point-høsten har været i top et godt stykke tid hos United.


Trupnyt - Braga: Træner José Peseiro har et par mandskabs-problemer, men ikke værre end i det modsatte møde med United for 14 dage siden på Old Trafford. Ude med skader hos Braga er først og fremmest de to faste forsvarere Paulo Vinicius og Ismaily, og det er dé fravær, der betyder noget. Derudover er tre reserver også ude, midtbanemanden Djamal samt de to angribere Paulo Cesar og Carlao, men det har mindre betydning.


Trupnyt - Manchester U: Det har egentligt ikke den store betydning for mig, hvad teamnews beretter for Manchester United, da jeg er 99,9 procent sikker på, at Alex Ferguson uanset vil vælge at spare de fleste af sine bedste spillere. Men for fuldstændighedens skyld skal vi selvfølgelig have et blik på trupnyt alligevel.


Tre spillere er definitiv ude med skader, de to forsvarere, den faste Nemanja Vidic og reserven Phil Jones, samt den faste midtbanespiller Shinji Kagawa.


Dertil kommer, at tre, hvad vi kan kalde marginal-spillere, er tvivlsomme – forsvarerne Chris Smalling og Alexander Buttner, samt angriberen Danny Welbeck.


Som sagt er teamnews imidlertid af mindre betydning. At gætte på Manchester Uniteds start-opstilling er netop det, et gæt, og intet andet. Blot er jeg sikker på, at det bliver et betydeligt svagere Man. U-mandskab, der bliver sendt på banen i Braga, end både det, vi så i den forgangne weekends kamp mod Arsenal, og det, som i bliver sendt i ilden på lørdag mod Aston Villa.


Og med fare for at gentage mig selv, ja så kan det altså ikke andet end at påvirke procenterne.


Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:


Braga (4-2-3-1): Beto Pimparel; Leandro Salino, Douglao, Nuno André Coelho, Elderson Echiejile, Custodio, Hugo Viana, Alan Silva, Marcio Mossoro, Ruben Amorim og Eder Lopes.


Manchester U (4-3-3): Anders Lindegaard; Michael Keane, Jonny Evans, Chris Smalling, Patrice Evra, Anderson, Darren Fletcher, Paul Scholes, Danny Welbeck, Javier Hernandez og Nani.


  • God service

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Tirsdag 25. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Danmark - Serbien: 1
2,22
Placer Bet
Lørdag 29. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bliver slået ud i 1/8-delsfinalerne: Danmark
2,20
Placer Bet
23:00 Tour de France: Pogacar
3,15
Placer Bet
Mandag 1. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:00 Republikansk Vicepræsidentkandidat: Kristi Noem
9,00
Placer Bet
Torsdag 18. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Flest guldmedaljer: USA
1,20
Placer Bet
Torsdag 1. August 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
Tirsdag 5. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:30 Hvilket parti får flest stemmer?: Republicans
4,50
Placer Bet
Onsdag 6. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:05 Wisconsin: Democrats
7,00
Placer Bet
Tirsdag 10. November 2026
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Statsminister: Nicolai Wammen
10,00
Placer Bet

Kommentarer

Feedback