18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Borussia Mönchengladbach - Wolfsburg: (AH: 0,0) 2

Match center
19. august 2011 kl. 20:30 - Fodbold, Tyskland - Tyskland Bundesliga
Borussia-Park
Opdateret
0
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 35-28-37%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,95
Rigtig/forkert:
188bet Spil nu hos 188bet
Gladbach har haft en overraskende god sæsonstart med sejr i München og uafgjort mod Stuttgart, men bag de pæne resultater er der alligevel grund til panderynker i Gladbach-lejren.

Holdets offensiv har endnu ikke skabt mål på egen hånd og holdets bedste angriber er igen skadesramt. På skadeslisten kan tilføjes to vante forsvarsspillere, så det er et Gladbach-hold i en lidt alternativ opstilling vi får at se fredag.

Wolfsburg har også grund til at glæde sig over sæsonstarten. Man satte Köln til vægs i sæsonpremieren og spillede derefter lige op med Bayern München, hvor kun et mål i overtiden og en fejlagtig underkendelse afholdte Magaths drenge fra at få point. Magath har gennem forberedelserne sat sit præg på holdet der nu ser fysisk fit ud og igen har fundet fodfæste i defensiven.

Alt i alt lægges der op til en lige kamp, men med Gladbachs fravær in mente vurderer jeg Wolfsburgs muligheder en anelse bedre.

Odds 1,0 ved uafgjort.

Gladbach har haft en sæsonstart over al forventning med sejr over ude Bayern München og 1-1 hjemme mod Stuttgart. Holdet der med nød og næppe undgik nedrykning ligger nu på fjerdepladsen og kan med en sejr fredag, tage førstepladsen til låns for en kort bemærkning.

Uden at tage for meget fra Gladbachs flotte start skal det dog nævnes, at sejren i München i høj grad skyldtes Bayerns ineffektivitet og et forsvars/keeper-koks af Neuer og Boateng.

I Stuttgart scorede Daems på straffespark begået af William Kvist, så vi mangler stadig at se Gladbach-offensiven klare strabadserne selv. Og netop offensiven kan blive Gladbachs store problem. Med Reus og Arango har man to utrolig dygtige offensive allroundere, men man mangler deciderede skarprettere oppe foran. Igor de Camargo, der scorede mod Bayern, døjede med skader i store dele af sidste sæson og er nu igen skadet og Mike Hanke har aldrig været den store goalgetter.

Wolfsburg har indtil videre været et positivt bekendtskab under Felix Magaths kyndige vejledning. Defensivt er der blevet taget hånd om problemerne og Simon Kjær stod senest for en solid præstation, da han lukkede Ribery og Bayern ned i store dele af kampen sidste runde.

Kampen tabte man knebent 0-1 på et sent mål af Luiz Gustavo, men Helmes & co. havde selv bolden i nettet undervejs, men målet blev fejlagtigt annulleret.

I sæsonåbningen dominerede man på udebane Köln og vandt 3-0. Helmes stod for to af målene og partnerskabet med Mandzukic lover godt for de grønblusede.

TRUPNYT

Hjemmeholdet må undvære centerforsvaren Roel Broewers, der fik marchordre mod Stuttgart, og da Martin Stranzl (f - fast) og Tobias Levels (f - fast, langtidsskadet) også er ude, må norske Håvard Nordtveit til nøds agere centerforsvar, selvom han normalt gør det som defensiv midt.

En anden mulighed er at lade anfører og normal venstreback, Daems, agere centerforsvar og give debut til Oscar Wendt på venstreback.

Derudover er angriberen Igor de Camargo igen ude og træner Favre kan se sig nødsaget til at bruge kantspilleren Marco Reus som partner til den knap så skarpe Mike Hanke.

Bud på opstilling: ter Stegen - Jantschke, Nordtveit, Dante, Daems - Marx, Neustädter - Rupp, Arango - Reus, Hanke

Wolfsburg er uden Ja-Cheol Koo (m - skiftet ind mod Bayern), men kan ellers stille i samme opstilling som i sidste runde:

Benaglio - Hasebe, Kjaer, Russ, M. Schäfer - Träsch, Josué - Ochs, Salihamidzic - Helmes, Mandzukic

  • Høj tilbagebetaling
  • Enormt live betting udvalg

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 29. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Olympiacos - Fiorentina: 2
2,35
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet

Kommentarer

Feedback