18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Borussia Mönchengladbach - Marseille: Draw no bet: 2

Match center
25. oktober 2012 kl. 21:05 - Fodbold, Europa - Europa League
Borussia-Park
24. okt. 2012 kl. 21:51 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 24/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 36-30-34%
Betvalue: 104,80%
Spilbar ned til odds: 2,06
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
3. runde, Gruppe C.

Sidste sæsons nr 4 i Bundesligaen skal være favorit på hjemmebane mod sidste sæsons nr 10 i den franske Ligue 1. Men bookmakerne/markedet overdriver.

Begge hold er på papiret svagere end i sidste sæson (Gladbach har mistet topscorer Reus, Marseille har sagt farvel til flere stamspillere), men hvor Gladbach har reageret med en foreløbig 13.plads i den hjemlige liga (kun 9 point for 8 kampe) og kun 1 point i EL-gruppen efter 0-0 hos græske AEL og 2-4-tab hjemme mod Fenerbahce, fører Marseille den franske liga side om side med PSG og har 4 EL-point efter 2-2 ude mod Fenerbahce og 5-1 hjemme over AEL.

Marseille led i søndags sæsonens første nederlag, 1-0 ude til bundholdet Troyes (oprykkerklubbens første sejr), og fik topscorer Gignac alvorligt skadet. Men Gladbach var endnu ringere i lørdags med en 4-0-lussing i Bremen. Gladbach KAN spille godt, men svinger meget i kvalitet, og med 4 nederlag i de seneste 5 kampe (inklusive 0-2 hjemme, i pokalen, mod et andendivisionshold) har det på det seneste mest været negativiteten der har hersket hos borusserne.

Gladbach har en tendens til at angribe hovedløst og være for løs defensivt, og det kan blive dyrt mod Marseille der selv uden Gignac har nogle hurtige og giftige offensivfolk. Og sagen er at Gladbach har brug for en sejr, mens Marseille kan tillade sig at afvente og lure på kontra.

Jeg prøver med et 2tal, men med Draw No Bet (odds 1 ved uafgjort).

TRUPNYT

GLADBACH

Kilde: borussia.de

Fravær:

Ring (midtbane)

Noter:

Ifølge klubbens hjemmeside deltog alle førsteholdsspillere, bortset fra skadede Ring (mest reserve), i onsdagens træning - og de burde derfor være til rådighed mod Marseille.

Marseille skal nok især holde øje med offensivmanden Aranga - der er kreativ og har en fremragende sparketeknik.

MARSEILLE

Kilde: om.net

Trup:

Mandanda, Bracigliano - Fanni, Abdallah, N'Koulou, Mendes, Morel, M'Bow - Kaboré, Be.Cheyrou, Barton, Abdullah, Valbuena, M.Amalfitano, A.Ayew – Raspentino, J.Ayew, Rémy

Fravær:

N’Diaye (midterforsvar - reserve), Diawara (midterforsvar - ude siden marts) Gignac (angriber - starter/topscorer; nyt fravær)

Noter:

Marseille må undvære topscorer Gignac der blev skadet (ude i 6 uger) i weekenden. Det vil vise sig om sidste sæsons topscorer Rémy kan tage over. Han har klassen, men har han formen?

Men Marseille råder også over andre dygtige offensivfolk, eksempelvis den målfarlige venstrekant André Ayew og den driblestærke kreatør Valbuena. Og såmænd også Andrés lillebror Jordan, også teknisk dygtig, hurtig og målfarlig. Han får ikke så meget spilletid i den franske liga, men har gjort det godt i EL.

Bemærk i øvrigt at Marseille i EL har midtbane-"kampsvinet" Barton rådighed (fortsat karantæne i den hjemlige liga). Han har gjort det glimrende indtil videre.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback