18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Borussia Dortmund - Schalke 04: Dobbeltchance: X2

Match center
16. maj 2020 kl. 15:30 - Fodbold, Tyskland - 1. Bundesliga
Signal Iduna Park    Deniz Aytekin
15. maj. 2020 kl. 09:09 (Opdateret 16. maj. 2020 kl. 17:20) 15/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (35)

Bundesligaen, runde 26

Chance (1-X-2): 62-22-16%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert: 4-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Hele fodboldverdenen kigger med på lørdag, når et af verdens største rivalopgør udfolder sig under nye Corona-tilpassede-forudsætninger. Forvent at Die Knappen "The Miners" vil byde de ølglade Dortmunders op til dans i et nervepirrende distriktderby.
Det taler for
 • Dortmund lever højt på at have en af Europas bedste hjemmebaner, hvilket i særdeleshed skyldes famøse ”Die Gelbe Wand”, som normalt agerer 12-mand. Nu hvor fansene i stedet er blevet placeret hjemme i stuerne, så vil det uden tvivl ikke have samme effekt.
 • Corona-pausen kom på et perfekt tidspunkt for Schalke 04, der formmæssigt er inde i en skidt stime, men nu har fået mulighed for at "starte på en frisk".
 • Dortmund er i (gen)opstarten blevet ramt af skader (eller dækker de over coronatilfælde?) til deres faste midtbane-duo: Can og Witsel. Deres afløsere har bare ikke helt samme kvalitet.
 • En af de få af fodboldens levende klichér, som faktisk virker til at have noget på sig (gad godt se noget statistik på det?) er, at derbykampe lever sit eget liv. Jeg giver generelt ikke meget for indbyrdes opgør, men jeg kan ikke undlade at nævne, at Schalke kun har tabt én ud af de sidste otte Revierderbys. Sidst de slog klingerne sammen på Westfalenstadion, overraskede de endda med en 4-2 sejr.
 • David Wagner har et indgående kendskab til Dortmund, da han var Klopps højre hånd i perioden 2011 til 2015. Ligesom Klopp besidder han evnen til at få det bedste frem i sine spillere og danne tætte relationer. Han har i denne sæson transformeret Schalke 04 med sit mand-til-mand pres, og gjort dem meget mere solide bagtil.
Hold øje med
 • Det er en fuldstændig uvant situation for begge hold, så det er ikke til at sige, hvor holdene står og hvordan spillerne reagerer, før vi har set dem i aktion.
 • Der BVB er pisket til sejr, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at nappe tronen fra Bayern München i år.
 • Dortmunds norske komet, Erling Braut Håland, har indtil videre set uimponeret ud, og har taget ligaen med storm. Han ser ud til at besidde de fornødne kvaliteter til at afgøre en kamp som denne, hvor det godt kan blive en enkelt genialitet, der gør forskellen.
 • Schalke 04 har ikke besiddet den fornødne kontinuitet til at kunne bringe sige ind i top 4-kampen, så de skal ramme dagen for at spille lige op med deres rivaler fra nabobyen.
 • Det er tilladt at lave 5 udskiftninger i kampen, som følge af en hård og pludselig opstart. Fordel for holdet med den bredeste trup.
Oddsmarked

Markedet oplevede et fald, da nyheden, om at Emre Can og Axel Witsel er ude af opgøret, blev offentliggjort i pressen. Nu har markedet af uforklarlige årsager (muligvis public money) stille og roligt bevæget sig tilbage til samme punkt, som før nyheden kom ud.

En toneangivende ulicenseret bookmaker er i @2,73 i skrivende stund, men som min chancevurdering angiver, forventer jeg et markedsfald.

Spilvariant - Halvgardering

Opnå odds @2,70 således: Placer 56,82% af din totale indsats hos NordicBet til prisen @4,75 og 43,18% af din totale indsats hos Bwin til prisen @6,25.

Eksempel: Du ønsker at satse i alt 100 kr. For at få ca odds @2,70 satser du 56,82 kr. hos NordicBet og 43,18 kr. hos Bwin.

Hjælp kan hentes her, hvis priserne ændres: BetXperts Halvgarderingsværktøj

Tendenser - Hvad gør de uvante rammer for kampen?

 • Bemærkelsesværdige regler og evt. bud på indflydelse:
 • Bolden tørres af med et engangshåndklæde af bolddrengene i forbindelse med at den ryger ud over sidelinjen. Tager flow ud af kampen.
 • Ligesom vi kender det fra seriekampe hjemme i Danmark, så skal spillerne fra hjemmeholdet helst ankomme omklædte i egne biler til og fra kampen. Hvordan reagerer den enkelte spiller mon?
 • Indskiftere skal holde afstand på bænken, og de skal ligesom træneren bære maske undervejs. Anderledes kommunikation mellem træneren og spillerne på banen + alle kan høre hvad der bliver råbt.

Forventede startopstillinger og trupnyt

BVB (3-4-3): Bürki – Piszczek, Hummels, Akanji – Hakimi, Delaney, Brandt, Guerreiro – Hazard, Håland, Sancho

Må undvære Emre Can (fast) og Axel Witsel (nøglespiller) af ukendte årsager. Derudover mangler Marco Reus (fast) og Dan-Axel Zagadou (rotation), mens Marcel Schmelzer (reserve) er tvivlsom.

S04 (4-4-2): Schubert – Todibo (Kenny), Sané (Todibo), Nastasić, Oczipka – Caligiuri, McKennie, Serdar, Harit – Burgstaller, Raman

Schalke er foruden Ozan Kabak (fast/rotation), Benjamin Stambouli (fast) og Omar Mascarell (fast). Jeg forventer en flad 4-4-2, men en 5-4-1 er heller ikke utænkeligt. De har gjort brug af en 5-back-kæde mod både Bayern og Hoffenheim - to hold der begge praktiserer en spilopbygning gennem et 3-mands-forsvar.

Kilder

Klubbernes hjemmesider, kicker.de, sofascore.com, oddsportal.com, bulibold.dk, Medianos Bundesligapodcast, totalfootballanalysis.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback