18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bodø/Glimt - Zalgiris Wilna: 1 (0-2)

Match center
17. september 2020 kl. 18:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Aspmyra Stadion
15. sep. 2020 kl. 12:57 (Opdateret 17. sep. 2020 kl. 19:49) 15/09
513
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

Vinder Glimt med fem igen?

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 45-20-35%
Betvalue: 121,50%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 3-1
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Bodø Glimt kører stadig i 5.giret og møder igen et hold fra Litauen. De mødte tabellnaboen til Zalgiris Vilnius for tre uger siden og vant 6-1. Resultatet lyver ikke. Det var divisjonsforskjell på de to hold. Udeholdet skabte kanpt en målsjanse de få gange de over midtlinjen, men Glimt sin reserve keeper gav udeholdet et mål da han forsøgte at drible midt i egen 16m.

Det var klasse forskjell da Glimt mødte et anden hold fra Litauen og vant 6-1. Nå møder igen et hold fra Litauen og de er vel på ca. samme nivå. 

Bodø Glimt dominerede stort mod Kauno Zalgiris og fik langt mindre modstand end hvad de normalt får i eliteserien.

Landsholdspausen har gjort Glimt godt og de par spillerne som slet med småskader har fået hvile. Eneste spiller som er usikker er Junker, men der har Boniface kommet ind og gjort det riktig godt. Måske er ikke Junker bedre end Boniface pt. Fem mål i sine fem sidste kampe på den unge angriberen fra Nigeria.

Efter 6-1 sejeren har Glimt spillet to ligakamper og de fortsetter med at vinde stort. Først 3-0 i en svær udekamp mod Sarpsborg og sidst tog de mod nummer 3 på tabellen, Odd hjemme. Odd tok ledelsen efter 1 min, men så var Glimt nådesløse og vant til slutt 6-1. På stillingen 6-1 efter en times spil, så kunne glimt bytte ud spillere og tage det med ro.

Glimt møder Brann tre dage efter denne kamp og kan være fristet til spare nogle spillere her, men Glimt har stort set spillet med samme 11 uansett hårdt kamp program, så det er ikke sannsynlig at de sparer spillere. 

Glimt siger de tager Euro League like seriøst som ligaen og vinder af denne kamp møder AC Milan ude, så det venter en enorm oplevelse i noget som ligner endestation.

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback