18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bodø/Glimt - Viking: (AH: -0,5) 1 - Tips & Spilforslag

Match center
21. april 2022 kl. 20:10 - Fodbold, Norge - Norge Pokal
20. apr. 2022 kl. 09:10 (Opdateret 21. apr. 2022 kl. 22:04) 20/04
220
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (1)

Norge, NM semifinale.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 64-0-36%
Betvalue: 103,68%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert: 2-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Glimt rejste sig efter 0-4 i Rom og banket VIF 5-1 i søndags. Det velsmurte maskineriet er nesten til at stoppe og de har kun tabte den ene kamp i år. Viking har ikke fået gang i Berisha og spillet to jevne udekampe, men får en særdeles tøf test her.
Det taler for
  • Glimt er som de fleste hold bedst hjemme og har vundet 5 af 6 hjemmekampe mod kun gode hold i år.
  • Glimt blev slagtet mod Roma, men slog voldsomt tilbage og rundspillede VIF i mandags og gav sig ikke før det stod 5-1. En af mange kampe hvor de viste sig frem fra sin bedste side.
  • Glimt har haft skavanker på flere af sine bedste spillere, men træneren roterer næsten ikke og det er kun spørsmålstegn ved Pellegrino foran denne kamp.
  • Viking klarede 2-2 i Bodø sidste år. Det var i en lidt svagere Glimt periode, men det tager ikke bort at Viking er et top 5 hold i Norge og har startet sæsonen OK med 2-0-1 og 2 sejre i pokalen mod svagere hold.
Hold øje med
  • Viking blev nummer 3 i fjor, kun 6 poeng efter Glimt og ingen hold vandt flere udekampe end Viking(8 af 15)
  • Viking mistet Bell til Brøndby, men har beholdt sin store stjerne Berisha som er favoritt til at blive topscorer i år, men som kun har scoret i pokalkampen mod KFUM. Han kan blive en vanskelig opgave at holde styr på for Glimt forsvaret.
  • Glimt har slidt med skader på Moe, Pellegrino og Solbakken. Moe skiftes typisk ud undervejs i hver kamp og er Glimt sin mest erfarne defensive spiller og de svækkes om han igen ikke kan holde 90 min.
Oddsmarked

Oddsen har holdt sig stabil med 1,62 såvidt over de fleste andre bookmakerne.

Glimt er færdige i Europa cupen efter tabet forrige torsdag. Det passet dem fint at ligarunden blev spillet mandag og der slog de kraftig tilbage og vandt 5-1 mod VIF som er et OK hold, men ender sandsynligvis lidt under Viking.

Viking vandt de to første kampe 1-0, men tabte så i mandags 2-1 ude mod Odd som imponerer her i sæson starten. Nu mødes de torsdag og så mødes de i ligaen tre dage senere. Glimt har større erfaring med at spille flere kampe, men roterer ikke hvis det ikke er nødvendigt. Lidt skadeudfordringer hos Glimt, men som det ser ud i dag så er det kun Pellegrino som er usikker. Det er en finale billet mod Molde som står på spil så forventer at begge hold strækker sig langt for at stille med sine 11 bedste.

Glimt har fået on ok start sæsonen med 2-1-0. En skuffende åbningskamp mod RBK har blevet fulgt op med to sejre.

Glimt har allerede spillet 6 hjemmekampe i år. Alle kampe mod stærke hold og de har slået Celtic, AZ, Roma, LSK og sidst VIF.

Viking har fået bygget op noget imponerende i Stavanger efter oprykket. De har kun mistet Bell af betydning foran denne sæson og hentet ind flere spillere som øger konkurrancen, men som måske ikke gjør dem bedre. Vigtigst af alt var at de beholdte Berisha som ønsket sig videre, men han mangler at score i ligaen og Viking har og set lidt svage fremover i banen. En svært sen scoring ude mod Sarpsborg, så stanget de længe for at slå oprykker Aafk hjemme og sidst blev Odd for stærke.

Viking vandt NM sidste gang det var en vinder, i november 2019. 2020 ødelagde Covid og så blev NM 2021 til NM 2021/2022 og derfor en finale på foråret istedet for november.

Glimt har kun vundet NM 2 ganger, senest i 1993.

Kilder

glimt.no, vikingfotball.no, soccerway.com, oddsportal.com, norskfotball.com.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback