18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bodoe/Glimt - Odds Ballklubb: (AH: -1,5) 1

Match center
12. september 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Norge - Eliteserien
Aspmyra Stadion    Rohit Saggi
31. aug. 2021 kl. 21:03 (Opdateret 12. sep. 2021 kl. 19:55) 31/08
272
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Norge Eliteserien runde 18

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 52-0-48%
Betvalue: 111,80%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 1-1
Unibet Spil nu hos Unibet
Det kører for Bodø/Glimt som skal ud i Europa gruppespil og som nu leder ligaen fordi Molde har tabt de to sidste. Odd sagde farvel til sin topscorer og ligger midt på tabellen, med pil som peker nedover med tre sidste ude tabt stort.
Det taler for
 • Glimt i form og uden (mange) skader.
 • Alle Glimt sine hjemmesejre i ligaen er med flere mål forskjell.
 • Mens Odd har mistet sine bedste spiller har Glimt hentet ind Pellegrino som ligner deres bedste angriber.
 • Glimt er efter en længere periode tilbage på 1.pladsen og med sikret gruppespil så er stemningen høj.
 • Glimt er meget stærke hjemme. Sidst sæson vant de alle hjemmekampe og denne sæsonen har de kun tabt en kamp.
Hold øje med
 • Det er en landsholdspause som ikke burde forstyrre nogen af klubberne, men Glimt skal ud og spille Europa Cup fire dage senere. Det burde ikke betyde meget her og det roteres næppe her, da først spiller torsdag, men det kan blive mere udfordrende med ligakamper efter Conference kamp.
 • Odd sagde farvel til Bakenga og så stod Lauritsen frem med hattrick, men det skjuler ikke at de har tabt 4 af 5 sidste i ligaen.
 • Bakenga har stået bag alle Odd sine udmål i 2021 sæsonen.
 • Odd vant hjemmekampen 1-0 mod Glimt.
Oddsmarked

Her er det store forskjeller med flere langt under 2 tallet, fx. Bet365 nede i 1,83. 

Glimt satte ale rekorder i 2020, solgte ud hele offensiven og sprudler ikke på samme måde i 2021 og noget andet ville være mistenkelig, men de spiller bedre nu end tidligere i sæsonen. En stor del af den betydningen er at de har fået tid, men også fordi de ikke har spillere skadet længere. Eneste spiller ude er Sørlie og med tilgangen af Pellegrino så er det ikke en svækkelse - tvert i mod. Pellegrino er en mega god handel lavet i sommer. Han kan spille på kant og som nummer 9 og gør at Glimt ikke er tvunget til at bruge en 8´r på kant som de i en periode blev tvunget til.

Pellegrino er kommet ind og har været afgørende i alle sine kampe. Fra hattrick til at han sidst både scoret og lagde op til et mål i 3-2 sejeren mod rival Tromsø.

Ståle Solbakken har benyttet flere Glimt spillere på landsholdet og samlet har han taget ud 4 stk i 2021, senest er Glimt sin nummer 9 taget ud for første gang og det er ingen fordel at han er med landsholdet, men han får næppe så meget spilletid at han vender hjem sliten. Sidste landskamp før denne kamp spilles i Oslo så Glimt spillerne får en kort rejse hjem. De eneste Glimt spillere som kan få en del minutter og vende hjem sliten er playmaker Berg og højreback Sampsted.

Odd har ikke problem med spillere som skal med landshold og som Glimt har de ikke skade problemer pt, men de er i svag form, lukker ind altfor mange mål og har svært ved at score selv.  Nevnte Lauritsen med 4 mål er nu topscorer, ingen andre med flere end 1 mål og ingen har scoret på udebane.

Senest tabte Odd fortjent 1-0 mod Strømsgodset. Det var 1. udesejer for Godset denne sæsonen.

Begge klubber har i årevis spillet 433 og satset på lokale talenter, men Glimt har efter flere gode år handlet godt ind og må nu lukte guld oppe i nord og sætte Odd under gevaldig press.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback