18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Besiktas - Konyaspor: 1

Match center
26. juni 2020 kl. 20:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Vodafone Stadyumu
21. jun. 2020 kl. 23:09 (Opdateret 26. jun. 2020 kl. 21:53) 21/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (5)
Chance (1-X-2): 67-21-12%
Betvalue: 103,85%
Spilbar ned til odds: 1,49
Rigtig/forkert: 3-0
Bwin Spil nu hos Bwin

Besiktas lurer på en mulig 3. plads. 
De fleste Besiktas fans tager sig til hovedet i disse dage, og er stensikre på, at Besiktas ville være med i mesterskabskampen, hvis Sergen Yalcin havde været træner fra sæsonstart. Det kan man ikke bruge til meget, men det imponerende spil er ikke til at tage fejl af. Besiktas kan stadig ende med en placering, der kan give billet til europæisk fodbold - måske endda Champions League. *

Det taler for spillet:

 • Besiktas spiller strygende. De vandt deres seneste liga kamp med 5-1 mod Denizlispor, og de kunne snildt have scoret flere mål. 
 • I sidste uge tabte Besiktas til Antalyaspor, men der var ikke tvivl om, hvem der dominerede kampen. Besiktas missede den ene chance efter den anden, og blev straffet af kontrastærke spillere som Podolski og Gümüs. 
 • Konyaspor fortsætter fra hvor de slap efter coronapausen. De tabte fortjent til Genclerbirligi i sidste uge, og i seneste spillerunde, spillede de uafgjort mod et Sivasspor, der er hårdt plaget af skader**
 • Besiktas spiller med en masse fart i offensiven. Det bliver en svær opgave for Konyaspors forsvarsspiller Anicic på 193 at stoppe Yilmaz, Nkodou eller Lens. 
 • Konyaspor har ikke rigtigt kunne finde fodfæste i denne sæson. De plejer at have succes med kompakt fodbold, men den velkendte træner Kocaman har ikke kunne fået det til at fungere i år. Erstatningen Bülent Korkmaz er mere offensivt funderet, men spillerne egner sig ikke til det. 

Hold øje med:

 • Konyaspor befinder sig på en 16. plads og er derfor nedrykningstruet. De skal kæmpe i hoved og r*v, hvis de skal overleve. 
 • Konyaspor ved, at de ikke kan hamle op med Besiktas så længe bolden bliver spillet på jorden. De vil forsøge at presse Besiktas til høje bolde, hvilket de til tider fik succes med i deres seneste kamp.
 • De gjorde det samme mod Galatasaray og Basaksehir i efteråret, hvor begge kampe endte uafgjort. Det er deres stærkeste redskab, når hold med hurtige og tekniske spillere skal stoppes. De har ikke været gode til at gentage det flere uger i træk, men når det har fungeret, har det været effektivt. 
 • Besiktas må undvære den faste midterforsvarere, Domagoj Vida, som er uundværlig. Hans afløser, Roco, begår for mange fejl i spilopbygningen, hvilket taler til Konyaspors fordel. De kan presse ham til at spille høje bolde.

* Trabzonspor er blevet ramt af UEFA's sanktioner, da de ikke har overholdt reglerne om FFP. Hvis Trabzonspor placerer sig som nr. 1 eller 2, betyder det, at tredjepladsen får billet til champions league kvalifikationen, hvilket meget vel kan blive Besiktas, nu hvor Galatasaray og Sivasspor halter, samt er hårdt ramt af fravær. Trabzonspor har godt nok meldt ud, at de vil anke sagen til CAS, men det kommer oftest ikke til de tyrkiske klubbers fordel, da de sjældent har "rent mel i posen". 

** Sivasspor har på imponerende vis, formået at holde sig på toppen, og det er særligt imponerende, fordi de virkelig har en begrænset trupbredde. Deres bedste spillere Emre Kilinc, Mert Yandas og Hakan Arslag (alle midtbanespillere) var ude til kampen mod Konyaspor. Uden dem er de nærmere på niveau med et middelmådigt hold i rækken. Derfor skal Konyaspors 2-2 heller ikke overvurderes. 

Fravær:

Besiktas må undvære Vida (forsvar, fast), Costa (højre back, rotation), Tokoz (midtbane, fast når klar, langtidsskadet). Der er tvivl om Boateng, der sad ude i seneste kamp. Det vides endnu ikke om han bliver klar.

Konyaspor er uden Hurtado (off. midtbane, rotation).

Opdateret 25.06.2020
Besiktas må undvære den offensive midtbanespiller Adem Ljajic, som blev skadet til træning. Til gengæld er Boateng, Vida og Tokoz meldt klar og udtaget i kamp truppen. 

Hos Konyaspor er man ramt af venstrebacken Guilhermes skade, og må højst sandsynligt bruge urutinerede uludag på positionen. 

Forventede startopstillinger: 
Besiktas: Ersin - Gönül - Vida - Ruiz - Yilmaz - Hutchinson - Elneny - Lens - Boateng - Nkodou - Yilmaz.

Konyaspor: Kirintili - Uludag - Anicic - Demirok - Skubic - Sahiner - Milosevic - Jonsson - Hadziahmetovic - Shengeli - Bajic. 

Kilder: Sporx - Aspor - BeInsport - Mackolik - Transfermarkt

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback