18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Bayern München - Manchester City: X

Match center
27. september 2011 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Allianz Arena
Opdateret
2
0
Tilbage i 90'erne, hvor jeg fik min fodboldopdragelse, blev jeg specielt begejstret for engelsk fodbold med dens intensitet, lidenskab og vilje til at vinde - både på banen og på lægterne. Meget er sket siden da, men jeg synes stadig, at Premier League er den mest interessante liga i verden. Alle klubber har noget at byde på, hvilket også gør ligaen interessant med i betting øjemed. Hjerteklubben er Manchester United, men det skulle ikke gerne skinne igennem.

Skriv endelig, hvis du har noget på hjerte.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 47-28-25%
Betvalue: 106,96%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Gruppe A, 2. runde.

De to forhåndsfavoritter i dynamitgruppe A mødes på Allianz Arena i en kamp, hvor hjemmeholdet regnes som forholdsvis klar favorit.

Bayern München har da også domineret i Bundesligaen, hvor sydtyskerne kun har lukket ét mål ind og selv scoret 21 i syv kampe. I gruppespillets første kamp overbeviste Bayern igen med en 2-0-sejr ude over Villarreal, men denne kamp må forventes at blive helt anderledes svær.

Manchester City har nemlig også fået en flyvende sæsonstart, hvor blandt andre Tottenham er blevet kørt over af Mancinis frygtindgydende offensiv. Med Jupp Heynckes ved roret ser Bayern stærk ud defensivt, men Agüero og Co. er af en helt anden klasse end tyskernes hidtidige modstandere, så dette bliver reelt den første store test.

City skal dog oppe sig i forhold til Champions League-debuten mod Napoli, som fortjent fik 1-1 med fra Manchester. Presset i dette opgør er derfor på udeholdet, men uafgjort vil stadig være et fint resultat for Mancinis mandskab. Hjemmebanefordelen giver Bayern favoritværdigheden, men de to hold er meget lige, så odds 3,82 for remis ligner et klart overodds. Den gennemsnitlige bookmaker giver odds 3,50 for kryds.

Bayern München

Bayern München dominerer Bundesligaen totalt i denne sæson og er måske endda Europas mest formstærke mandskab pro tempore. Den tyske vicemester tabte sæsonåbneren til Borussia Mönchengladbach, men siden er det blevet til ni sejre i træk i alle turneringer med en målscore på 25-0 (!)

Offensivt kører den sydtyske maskine i vanlig stil anført af Mario Gómez og Fränck Ribéry, men den helt store historie om Bayern er det defensive fundament, som er blevet støbt solidt af den nytilkomne træner, Jupp Heynckes. I syv ligakampe har Bayern kun lukket et mål ind. Det skete i premieren mod Gladbach, som dog også er Bayerns eneste modstander fra den nuværende top fire i ligaen. Derfor bliver denne kamp også Bayerns største test i denne sæson.

I første runde af årets gruppespil vandt Bayern sikkert med 2-0 ude over Villarreal, men uden at forklejne spaniernes offensive kvaliteter, så er der et par trin op til Manchester Citys. Bayern har i øvrigt kun én gang tidligere har tabt hjemme til et engelsk hold – Norwich City i 1993/94.

Trupnyt

Den hollandske stjerne, Arjen Robben (kant – fast), fik 25 min. mod Bayer Leverkusen i weekenden og kom endda på måltavlen, så han kan komme i spil i løbet af denne kamp. Reserverne Breno (forsvar) og Ivica Olic (angreb) er begge ude med skader.

Bud på startopstilling

4-2-3-1

Neuer

Rafinha – van Buyten – Badstuber – Lahm

Tymoshchuk – Schweinsteiger

Müller – Kroos – Ribéry

Gómez

Manchester City

Manchester City har været undervejs i et par sæsoner, men nu er ventetiden ovre. Den stenrige klub har endelig samlet et europæisk slagkraftigt hold, som mange forventer, kan spille med helt fremme i alle turneringer. I Premier League har City imponeret stort med fem sejre og en uafgjort, hvoraf 5-0-sejren ude over Tottenham gav genlyd.

Med en offensiv ledet af Sergio Agüero, Edin Dzeko, David Silva og Samir Nasri overrasker det ikke, at City kan fremvise en målscore på 19-5 efter fem kampe

Det lykkedes dog ikke Manchester City at få den ønskede og forventede gode start på klubbens første Champions League-eventyr. Italienske Napoli leverede en fin indsats på Etihad Stadium og holdte City til 1-1. Et skidt resultat for englænderne, som allerede nu kan blive presset i denne dynamitpulje, hvis det bliver til nederlag til Bayern. Uafgjort vil til gengæld være et fint resultat, og det tror jeg bestemt, Roberto Mancini og Co. vil være tilfredse med.

Trupnyt

Karantæneramte Kolo Toure (forsvar) og nyindkøbte Owen Hargreaves (midtbane) fik begge sæsondebut mod Birmingham i Carling Cup-kampen i sidste uge, men de må formentlig tage plads på bænken. Nigel de Jong (midtbane – fast) er således eneste mand ude med skade hos City.

Bud på startopstilling

4-3-3

Hart

Richards – Kompany – Lescott - Clichy/Kolarov

Nasri – Y. Toure – Barry

Agüero – Dzeko – Silva

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet
Søndag 16. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet

Kommentarer

Feedback