Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

Barcelona - Manchester United: Begge hold scorer: Ja

Match center
16. april 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Camp Nou    Felix Brych
15. apr. 2019 kl. 16:26 (Opdateret 16. apr. 2019 kl. 22:52) 15/04
Kommentarer (38)

Kvartfinale, returkamp

Siden indeholder reklamer og henvisningslinks.
Sådan sikrer vi objektivitet.
Chance: 59%
Betvalue: 102,66%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert: 3-0
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
Jeg forventer mere mod fra Man Utd – der SKAL score (og KAN; se Paris) – end i den overforsigtige hjemmekamp. Efter 1-0-sejr på Old Trafford kan Barca nøjes med 0-0, men det udraderer næppe fuldstændigt den normale målsøgen fra Messi & Co.
Det taler for
 • Efter 0-1-tab på Old Trafford skal United score mindst eet mål. Det bør betyde mere mod og initiativ end i den blege hjemmekamp.
 • Hvor United kun stillede med to fremme. Nu nok også fx en venstrefløj: Martial (fremtvang straffe lørdag) eller Sanchez (klar efter skade), ex-Barca.
 • United-angriber Rashford blev startsparet i weekenden. Han og store Lukaku stod for målene i 3-1-sejren i Paris i 1/8-finalen (efter 0-2-tab hjemme).
 • Dén sejr, samt manager Solskjærs flotte statistik efter afsættelsen af Mourinho i december, giver United håb om (endnu*) et Camp Nou-mirakel.
 • Def-midtbanemand Herrera er nyt fravær i forhold til 1. kamp. Kollega Matic er tilbage, men efter 2,5 uge uden for, er formen måske ikke i top.
 • Venstreback Shaw har karantæne (svækker dog også offensiven). Midterforsvarsafløser Bailly stadig skadet.
 • Målsøgende Barcelona har scoret 46 mål i 16 La Liga-hjemmekampe, 12 i 4 CL-hjemmekampe. Det blev 5-1 over Lyon i 1/8-finalen, efter 0-0 ude.
 • I weekenden sparede Barca bl.a. offensivfolk Messi, Coutinho og Suarez. Messi fik et stort fur og et blåt øje på Old Trafford, men meldes klar.
Hold øje med
 • Barcelona holdt målet rent i 2/3 hjemmekampe i gruppespillet (1-1 mod Spurs, men kampen var ligegyldig for Barca). Ditto: 7/16 i La Liga.
 • Barca har holdt rene lagener i seneste 3 kampe, inkl lørdagens 0-0 hos Huesca.
 • Efter 1-0-sejr på Old Trafford er X, fx 0-0, nok for Barca. Det kan nok ses. Messi & Co vil nok søge målene, men næppe så konsekvent som normalt.
 • Mod Huesca blev def-midtbanemand Busquets + midterforsvarerne Piqué og Lenglet sparet. Midtbanemand Rakitic nok klar efter skade.
 • Man Utd virker i dårlig form. Skidt indsats i pokalelimination hos Wolves, 0 forsøg inden for rammen mod Barca og heldig 2-1-sejr over West Ham.
 • Lukaku og Rashford (han har døjet med en skade) er uden mål siden henholdsvis 6/3 og 13/4, dvs i 5 og 2 kampe.
 • Solskjær og hans hold turde meget lidt hjemme mod Barca. Hvor meget tør de på Camp Nou? Vil de bare håbe på kontra og dødbolde?

Ekstra-info
Der bruges VAR. Det kan give flere straffespark og flere hovedstødsmål. Men også flere annullerede mål.

Oddset
Også værdi: 1,71 hos Bethard

Oddsudvikling og markedsoversigt: Cashpoint åbnede i 1,78, og mens jeg skrev analysen, faldt Betfair Sportsbook fra 1,75 til 1,7. En markant bookmaker uden dansk licens har odds 1,75.

Over/Under 2,5 mål er også en mulighed, men oddset er kun 1,49 (Bethard). Jeg ved ikke om Over 2,5 mål virkelig skal have mere end 67% - trods risikoen for at Barcelona rundbarberer Man Utd og vinder stort uden modscoring.

Mht chancen for BHS: Jeg havde egentligt 60% som udgangspunkt, men jeg er en smule i tvivl, så jeg vælger en lidt mere forsigtig chancevurdering.

Chancevurderinger
1X2: Kom endelig med input.

Trupnyt
De vigtigste fravær og tvivl skulle være nævnt ovenfor.

Bemærk: Manchester United mangler stadig midterforsvarsafløser Bailly og højreback Valencia (han har været ude længe). Backen Young der har vikarieret på højreback i Valencias fravær, er tilbage efter skadesfravær i weekenden. Det KAN være han skal spille til venstre (hvor han egentlig kommer fra) i Shaws fravær, men da Dalot der havde højrepladsen i weekenden, så vidt jeg kan se ikke er med i truppen, tager Young nok højrepladsen (alternativet er nemlig lidet brugte Darmian). Rojo kan tage venstrepladsen. OPDATERING: Dalot ER med i Manchester United-truppen og er en mulighed, som højre- eller venstreback. Jeg tror dog stadig på Young og Rojo.

Hos Barcelona er hurtige og driblestærke Dembélé tilbage efter skade; fik 62 minutter i weekenden, men venstrepladsen i offensiven går nok til Coutinho (nok lidt mindre spektakulær, men også en fremragende tekniker og nok mere stabil end franskmanden).

Misser første semifinalekamp i tilfælde af gult:
Barcelona: Busquets, Semedo
Manchester United: Herrera, Matic, Valencia, Young

Bud på opstillinger
Tirsdag formiddag. OPDATERING: Se kommentartråden længere nede; indlæg 12 og 13.

Noter
* Det var på Camp Nou at Manchester United (Peter Schmeichel på mål) i 1999 slog Bayern München med 2-1 i CL-finalen. Tyskerne kom foran i 6. minut, men to mål i overtiden, af indskifterne Sheringham og Solskjær, sørgede for legendarisk United-triumf.

Kilder

holdnyt.dk, espn.com, uefa.com, manchestereveningnews.co.uk, metro.co.uk, marca.com

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback