Atlanta Hawks - Boston Celtics: Atlanta Hawks scorer under 99 point

Match center
7. november 2017 kl. 01:30 - Basketball, USA - NBA
Philips Arena
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05
Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 57%
Betvalue: 107,73%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe

Boston Celtics er inde i en forrygende stime med 8 sejrer træk. Æren for denne fornemme stime, skal i særdeleshed tilskrives deres defensive indsats. De har kun i 2 ud af 10 kampe tilladt deres modstander at score flere end 99 point og dette var i sæsonens første 2 kampe, hvor holdet også har skulle finde fodfæste igen efter Gordon Hayward's slemme ankelskade. Spørgsmålet er så om de ville være i stand til at kunne holde nattens modstander på under 99, når de på udebane møder Atlanta Hawks natten til tirsdag. Atlanta Hawks der ligger på en øjeblikkelig sidsteplads i Øst-konferencen med 2 sejrer og 8 nederlag. Til trods for dette har de formået at score over 99 point i 7 ud af deres 10 kampe og det skyldes blandt andet af de har en af ligaens højere pace ratings (nr. 7 ud af 30). 

Det taler for spillet: 

 • Boston Celtics har ligaens bedste "Defensive Rating" på 94,7, hvilket betyder at deres modstandere for hver 100. boldbesiddelser kun scorer 94,7 point. 
 • Boston Celtics har i gennemsnit for sæsonens første 10 kampe kun indkasseret 92,2 point per kamp og regner man sæsonen første 2 nederlag fra, så har de i deres seneste 8 kampe kun indkasseret 89 point per kamp i gennemsnit. 
 • Boston Celtics er ligaens næstbedste reboundende hold målt i procent og det lykkedes dem i gennemsnit pr. kamp, at opsnappe 53,3 % af alle rebounds, hvilke giver deres modstandere mindre tid på bolden og hvilket har biddraget til at de ikke har indkasseret flere point end tilfældet er. Til sammenligning er Atlanta Hawks ligaens 3. dårligste hold målt på denne statistik og det lykkedes dem kun at erobre 46,7 % af alle rebounds. 
 • Derudover har Boston Celtics en af ligaens lavere pace ratings, hvilket har været med til at trække tempoet ud af kampene og dermed også betydet en lavere samlet scorer for kampen. Hvis det lykkedes dem at holde den lave pace i nattens kamp, ser det lovende ud for spilforslaget. Det blev dog nævnt i indtroen, at Atlanta Hawks gerne vil spille hurtigere, så  det bliver spændende at se hvordan tempoet kommer til at udvikle sig i nattens kamp.
 • Boston Celtics er også det 2. bedste hold i ligaen, når det kommer til modstanderens scorringsprocent. Deres modstander scorer kun på 42,4% af deres forsøg. Derudover er de ligaens bedste hold til at dække op for 3-pointsskudet, hvor deres modstander kun scorer på 30,8% af skuddene. 
 • Boston Celtics er desuden ligaens 4. bedste hold til at stjæle bolden med et gennemsnit på 9,2 stjålne bolde per kamp. 
 • Boston er også det hold i ligaen der tillader 3. færrest straffekast pr. kamp, hvilket betyder at de ikke opgiver for mange lette point. De har tilladt 19 straffekast per kamp indtil videre i den nye sæson. 
 • Boston mangler til nattens kamp kun Gordon Hayward, som bekendt er ude resten af sæsonen. Omvendt har Atlanta Hawks 2 spillere (Mike Muscala og DeAndre' Bembry) der definitivt er ude i nattens kamp og 3 (Malcolm Delaney, Miles Plumlee og Ersan Ilyasova) der er tvivlsomme. 

Det skal du holde øje med:

 • Atlanta Hawks har i 7 ud af sæsonens 10 kampe scoret over 99 point. De snitter desuden 102,7 point per kamp. 
 • Atlanta har i holdenes seneste 5 indbyrdes opgør formået at score over 99 point. Tidligere opgør skal dog efter min mening ikke altid tillægges den helt store betydning og slet ikke med alle de udskiftninger der har været på de 2 hold i de seneste off-seasons. 
 • Atlanta Hawks er det 3. bedste hold fra straffekastlinjen, så selvom Boston Celtics ikke har tilladt deres modstandere, at skyde specielt mange straffekast, så er det her en mulighed for Atlanta at skaffe nogle lette point og især hvis de formår at komme oftere til straffekastlinjen. 
 • Atlanta Hawks er det hold i ligaen med den 7. højeste pace. Hvis de holder denne pace i kampen, så giver de dem selv flere boldbesiddelser og dermed også flere muligheder for at score point. 
 • Hvis Atlanta Hawks har Miles Plumlee og Ersan Ilyasova klar til kampen, så kan det vise sig at blive et vigtigt våben i reboundkampen. De 2 spillere har været ude i en del kampe, hvilket også har kunne ses på Atlantas rebound statistikker. For reboundkampen er som altid et vigtigt våben for at skabe second chance points og omvendt holde modstanderen fra at score second chance points. 
 • Atlanta er på Hjemmebane, hvilket altid kan give et ekstra boost og måske især efter gårdagens sejr over Cleveland Cavaliers, som de dog mødte ude og derfor har været ude på en længere rejse end Boston Celtics, der spillede i Orlando. 

OBS! Hvis Atlanta scorer præcis 99 point, så annulleres væddemålet. Kan desuden spilles hos Nordicbet til samme odds (1,89). 

Potentielle startende 5:

Atlanta Hawks: Dennis Schröder, Kent Bazemore, Taurean Prince, Ersan ilyasova (Hvis han når at blive klar ellers forventes det at Luke Babbitt starter) og Miles Plumlee (Hvis han ligeledes bliver klar og ellers starter Dewayne Dedmon).

Boston Celtics: Kyrie Irving, Jaylen Brown, Jayson Tatum, Al Horford og Marcus Morris. 

Skader:

Atlanta Hawks: Malcolm Delaney (Tvivlsom), Mike Muscala, Miles Plumlee (Tvivlsom), Ersan Ilyasova (Tvivlsom) og DeAndre' Bembry. 

Boston Celtics: Gordon Hayward

 • Stort udvalg
 • Livebetting i toppen af markedet
 • Højt support-niveau

Kommentarer

Feedback