18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Atalanta - Bayer Leverkusen: Over 2,5 Mål

Match center
22. maj 2024 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Aviva Stadium (neutral)    Istvan Kovacs
Opdateret
38
1
+1
Jeg har fulgt italiensk fodbold siden starten af 80erne både på tv og på italienske stadions. Italiensk far/Dansk mor og kommer fra Cagliari på Sardinien, og hvilket betyder jeg taler og skriver flydende italiensk. Jeg ser frem til at dele mine tips med jer fra både Serie A, Serie B, Lega Pro, og kom gerne med input. Sampdoria-fan siden 1987, og elsker generelt alt fodbold.Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (1)
Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 106,70%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 3-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det er to formstærke og offensive mandskaber som tørner sammen i finalen, og det bør betyde mål og underholdning. Det kan blive taktisk og låst da frygten for et nederlag ikke kan undgå og spille ind, men disse hold tænker kun offensivt fodbold.
Det taler for
 • Det er to offensive og formstærke mandskaber som tørner sammen, og det dufter af underholdning og mål i den finale.
 • Atalanta har et snit på 1,9 mål pr.kamp i denne sæson i Serie A, og seks af de tolv europæiske opgør i sæsonen er gået Over 2,5 Mål. 32 af Atalantas 54 opgør i denne sæson er gået Over 2,5 Mål.
 • Bayer Leverkusen har haft en suveræn sæson man har vundet mesterskabet, man står i to finaler og er ubesejret i denne sæson. Bayer Leverkusen har et snit på 2.6 mål pr.kamp i denne sæson i Bundesligaen og i deres 51 opgør i sæsonen er de 37 gået Over 2,5 mål. Det bliver ikke nemt for italienerne, at holde tyskerne fra chancerne og målene i dette opgør.
 • Tyskerne vil sandsynligvis være spillestyrende i opgøret, og da de lige har lidt flere strenge, at spille på og virker mere udhvilet end italienerne og det kan blive afgørende.
 • Italienerne har en offensiv som kan gøre ondt med Koopmeiners, De Ketelaere, Scamacca, og så må man ikke undervurdere en spiller som Ederson som bestemt også kan blive afgørende.
 • Atalanta er kendt for deres høje pres langt oppe på banen, og det kunne Marseille spiller sig hurtigt uden om i Frankrig, men man har også set det i andre opgør i denne sæson i Serie A, at mod de store mangler man til tider lige den sidste kvalitet.
 • Fem af Leverkusens seneste seks opgør er gået Over 2,5 mål og tre af Atalanta seneste fem opgør er gået Over 2,5 mål. Kommer der et tidligt mål i opgøret så bliver der åbnet fuldstædigt op for tingene, og så bør det betyde endnu flere mål og chancer.
Hold øje med
 • Det er en finale og begge mandskaber kan ikke undgå, at have nervøsitet i dette opgør, og hvor frygten for et nederlag ikke kan undgå og spille ind i Dublin.
 • Leverkusen har været utrolig stærke i det defensive i denne sæson, og i den hjemlige liga har man kun lukket 0,7 mål ind pr.kamp.
 • Atalanta kommer til, at gå til stålet i dette opgør og træner Gian Piero Gasperini må have set de to opgør tyskerne havde mod Roma.
 • Normalt er det ikke målrige opgør man ser i en finale, og det kan også blive tilfældet her.
 • Atalanta tabte i sidste uge finalen i Coppa Italia mod Juventus med 0-1, og i et opgør hvor man virkede bange. Hvis det er samme tilgang man har til dette opgør så kommer man i store problemer.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,94 på Over 2,5 Mål det samme er Betsson, mens Bet365 er i odds 1,90 på Over 2,5 mål i onsdagens finale i Dublin.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Musso- Djimsiti, Hien, Kolasinac- Zappacosta, Pasalic, Ederson, Ruggeri- Koopmeiners, De Ketelaere- Scamacca.

Bayer Leverkusens forventede startopstilling: 3-4-3: Kovar- Stanisic, Tah, Tapsoba- Frimpong, Palacios, Xhaka, Hincapie- Wirtz, Schick, Grimaldo.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it,Tuttomercatoweb.com, atalanta.it, sportmediaset.mediaset.it, bayer04.de, kicker.de

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Tirsdag 18. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Tyrkiet - Georgien: Byg væddemål: Flest hjørnespark til Tyrkiet + Tyrk
2,70
Placer Bet
21:00 Portugal - Tjekkiet: Over 2,5 Mål
1,79
Placer Bet
Lørdag 29. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:00 Tour de France: Pogacar
3,15
Placer Bet
Mandag 1. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:00 Republikansk Vicepræsidentkandidat: Kristi Noem
9,00
Placer Bet
Torsdag 18. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Flest guldmedaljer: USA
1,20
Placer Bet
Torsdag 1. August 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
Tirsdag 5. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:30 Hvilket parti får flest stemmer?: Republicans
4,50
Placer Bet
Onsdag 6. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:05 Wisconsin: Democrats
7,00
Placer Bet
Tirsdag 10. November 2026
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Statsminister: Nicolai Wammen
10,00
Placer Bet

Kommentarer

Feedback