18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Aston Villa - Manchester United: Begge hold scorer: Ja

Match center
3. december 2011 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
Villa Park
Opdateret
0
Premier League betegnes pt. som verdens stærkeste liga - og jeg er bestemt ikke uenig i denne påstand!

Lige siden de glade 90´ere med tipslørdag har jeg fulgt med i engelsk fodbold, men det er først indenfor de sidste par år, at jeg har bettet og sat mig ind i spilverdenen.
Som en del af BetXpert-konceptet går jeg selvfølgelig udelukkende efter værdispil, der - hvis sandsynlighederne sættes korrekt - bør give overskud og dermed forrentning på lang sigt, hvor held ikke er en afgørende faktor.
Det er efter min mening vigtigt altid at kigge efter sandsynlighedsfordelingen, idet to spil med samme værdi kan have vidt forskellige chancer for at gå hjem. Man kan således (næsten) altid finde værdi på et hold, der kun vinder 1 ud af 10 opgør, men spørgsmålet er, om det er spillet værd (blandt andet fordi ens chancevurdering ikke må være meget ved siden af, før værdien ryger)?! Jeg går målrettet efter de spil, der har en acceptabel høj sandsynlighed kombineret med værdi.

Mvh. Jesper Møgelby
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 54%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes
Af mærkværdige årsager ligger Ladbrokes langt over resten af markedet på dette spil, hvor begge hold skal score for at få gevinst. Bookmakeren med det næsthøjeste odds, Expekt, har 1,85, og da gennemsnittet er 1,78, kan det undre, at Ladbrokes skiller sig så markant ud.

Men okay, det giver os jo dermed muligheden for at spille et glimrende værdi-spil! Sagen er nemlig den, at United er begyndt at lukke mål ind igen, og der bliver begået fejl, som man ikke før har set. Godt nok er stærke Vidic tilbage i midterforsvaret, men det virker ikke til, at kommunikationen med målmand De Gea er specielt god, og det har givet De Røde Djævle mange problemer sammenlignet med tiden under Van der Sar. Til gengæld har Ferguson og co. endnu ikke prøvet at forlade banen uden at score.

Aston Villa har haft en lidt svingende sæson, men der er masser af firepower fra midtbanen og fremefter. Agbonlahor og Bent er de absolut største målmagere, men også midtbanen besidder offensive kvaliteter ved bl.a. Delph og N'Zogbia.

De seneste tre opgør på Villa Park er endt med mål til begge mandskaber.

Aston Villa

Efter et par sløje præstationer på udebane glæder The Villans sig forventeligt til at komme tilbage på Villa Park, hvor de senest scorede tre mål og slog Norwich 3-2. I egen hule har Villa vundet tre, spillet to uafgjort og tabt en enkelt, hvorimod de på udebane har spillet hele fem kampe uafgjort og tabt to. Det er også på hjemmebanen, at de har scoret mest, idet 10 af holdets samlede 16 mål er kommet her.

Kigger man historisk på de to mandskabers dyst i nyere tids Premier League-fodbold, afslører tallene, at Villa kun har vundet én gang over United i de seneste 29 kampe, så der venter dem en stor udfordring, når Alex Ferguson og co. kommer på besøg. Ikke desto mindre tror jeg, at holdet har spillerne, der kan åbne op for et til tider porøst United-forsvar. Bent er som altid utrolig målfarlig, og i spillere som Agbonlahor og N’Zogbia er der masser af hurtighed, der kan gøre det svært for de bagerste rækker. Netop Bent og Agbonlahor har i øvrigt scoret 9 af 10 mål på Villa Park i denne sæson.

Trupnyt

Manager McLeish har ingen nye skadesudfordringer, og dermed er Eric Lichaj (forsvar – reserve) den eneste spiller, der må se til fra sidelinjen.

Trup

Given, Guzan, Hutton, Cuellar, Collins, Dunne, Clark, Warnock, Herd, Delph, Bannan, Jenas, Petrov, Ireland, Albrighton, Bent, Heskey, Agbonlahor, N'Zogbia, Weimann

 

Forventet startopstilling (4-3-3)

Given

Hutton – Dunne – Collins – Warnock

N’Zogbia – Delph – Petrov

Hesky – Bent – Agbonlahor

Manchester United

Alex Ferguson’s tropper har givet os en del pudsige oplevelser på det seneste. Først vandt de tre kampe med 1-0 i Premier League, hvor spillet mildest talt ikke var prangende, og da de så begyndte at spille godt (mod Benfica og Newcastle), blev det kun til uafgjorte resultater. Senest mod Newcastle var det i hvert fald svært at få øje på flere end ét hold, og Tim Krul (målmand for Newcastle) var unægteligt The Magpies’ store helt.

Det positive med henblik på det her spil er dog, at holdet er begyndt at skabe chancer igen, for det øger selvsagt sandsynligheden for mål. På kort sigt kan man have udsving som eksempelvis mod Newcastle, men på den lange bane vil så mange chancer forventeligt føre til flere mål, og hvis De Røde Djævle formår at skabe bare halvt så mange chancer mod Villa, er sandsynligheden for minimum ét United-mål stor.

Trupnyt

United er uden de to tvillinger Fabio (back – reserve) og Rafael (back – fast/reserve) samt Dimitar Berbatov (angriber – reserve). Tom Cleverley (midtbane – fast) og Michael Owen (angriber – reserve) er først tilbage omkring juletid, og Anderson (midtbane – fast) er ude indtil februar.

 

Trup

De Gea, Lindegaard, Smalling, Jones, Ferdinand, Vidic, Evans, Evra, Nani, Valencia, Gibson, Carrick, Fletcher, Park, Giggs, Young, Rooney, Hernandez, Macheda

 

Forventet startopstilling (4-4-2)

De Gea

Jones – Vidic – Ferdinand – Evra

Nani – Fletcher – Carrick – Young

Rooney – Hernandez


  • God service

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Lørdag 25. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Helsinki International Snooker Cup: Vinder: Judd Trump
2,75
Placer Bet
13:00 EM24: straight forecast: 1: Tyskland / 2:Tyrkiet (NB: BV er 350%)
1.500
Placer Bet
14:00 Osasuna - Villarreal: 2
2,32
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
11:00 Jannik Sinner antal Grand Slams 2024: : 1
1,72
Placer Bet
16:00 Leeds - Southampton: Under 0,5 Mål i 1. halveg (1H)
2,85
Placer Bet
20:45 Frosinone - Udinese: Under 2,5 Mål
1,90
Placer Bet
Mandag 27. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Falcons - Complexity (Turnering H2H): 2
1,83
Placer Bet
21:00 NaVi - MOUZ (Turnering H2H): 2
1,90
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet

Kommentarer

Feedback