18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Astana - Manchester United: Under 2,5 Mål

Match center
28. november 2019 kl. 16:50 - Fodbold, Europa - Europa League
Astana Arena
28. nov. 2019 kl. 11:58 (Opdateret 28. nov. 2019 kl. 18:40) 28/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

Manchester United har taget U19 holdet med til Kazakstan.

Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 106,60%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 2-1
Unibet Spil nu hos Unibet

Det taler for spillet:

Hverken Astana eller Man. United har været særlig målfarlige i dette års EL-gruppespil. Astana har scoret blot et mål i de første 4 kampe og Man United kun 5 i 4 kampe. Alligevel topper Man United gruppen og videre fra gruppespillet allerede efter kun 4 kampe.

Man United har valgt at lade de fleste af stamspillerne blive i England - Kun Luke Shaw, Alex Tuanzebe, Jesse Lingard og Lee Grant fra førsteholdstruppen har taget turen til Astana og Ole Gunnar har valgt spillere fra klubben ungdomshold til denne tur (Dog har flere af ungdomsspillere har debut på 1. holdet allerede) - Hvilket også viser hvor højt denne kamp bliver prioriteret - For Man United skal den bare overståes, som man kan komme hjem og koncenterer sig om kampen mod Aston Villa på søndag, som er noget vigtigere.

Man United har som sagt blandet truppen en del med spillere fra forskellige hold og årgange - Det kan kun betyde at de ikke vil være så sammenspillet, som hvis det var et enkelt hold som var afsted - Selvom de sikkert træner sammen nogengange, så er det ikke det samme og det bør kunne ses på spilopbygningen og manglende kombinationer.

Astana har udspillet deres rolle i EL i år og de har vundet mesterskabet i Kazakstan igen. Derfor er spillere nok klar til at holde vinterpause og vil sikkert som det vigtigeste sørge for ikke at blive ydmyget i denne kamp og tabe stor - Det tyder på et defensivt udgangspunkt, hvor der nok skal 3+ Man United mål til for at spillet ikke går hjem.

Første kamp mellem disse hold endte 1-0 i Manchester, hvor hjemmeholdet havde en del mere offensivt at byde på spillermæssigt.

Hold øje med:

Astana har lukket 14 mål ind i de første 4 kampe i EL - Specielt 2 kampe mod AZ hvor man tabte 5-0 og 6-0 viser at det ikke er verdens bedste forsvar, som Man United er oppe imod.

Man United's unge drenge kan sagtens komme med ny energi til sådan en kamp, hvor de skal ud og bevise at de hører til på 1. holdet i fremtiden.

Forventet Start-11

Astana

Nenda - Shomko - Logvinenko - Postnikov - Rukavina - Murtazaev - Sigurjonsson - Rotariu - Meavskiy - Tomasov - Khizhnichenko

Man United

Grant - Laird - Bernard - Tuanzebe . Shaw - Levitt - Garner - Gomes - Lingard - Chong - Greenwood 

Bemærk - Kampen spilles i Kazakstan, hvor der minusgrader pt. - Dog spilles kampen under tag, så vejret får ikke betydning for kampen.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback