Annonce

Artikel 50 aktiveret?: Inden juli 2017

9. oktober 2016 kl. 00:00
2. maj. 2018 kl. 16:13 02/05

Kommentarer (14)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 70%
Betvalue: 119,00%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs

BEMÆRK! Spillet var oprindeligt angivet til at udløbe d. 9 september (den dag hvor de konservative senest skulle have valgt ny formand) men da både odds og chancevurdering i dag d. 9 september ca. er som da jeg lagde spillet ud, har jeg valgt at forlænge det en måned.

Bemærk! Spillet er på betfair Exchange, så oddsene vil variere hen ad vejen.  Dette odds er opnået ved at lay'e "not triggered before july 2017 til odds 2.36 før kommision.

engelsk politik er i totalt kaos efter brexit-afstemningen endte med et leave. Cameron er gået af, Labour er midt i et kupforsøg, og ingen aner hvem der skal føre nejet igennem i eu. Der spekuleres i parlamentsvalg, at England slet ikke vil forlade eu og meget meget mere.

Så meget ved vi dog: de konservative har absolut flertal. Jeg tror ikke et sekund på at de udskriver nyvalg. Så den kommende leder her vil skulle tage beslutningen om, hvornår artikel 50, som starter Englands udmeldeleseproces skal aktiveres. Alle kandidater slår fast, at et nej er et nej. Favoritten theresa May har sagt hun vil aktivere artiklen tidligst sidst på året 2016, mens næstfavoritten Andrea leadsom vil aktivere den med det samme. De to andre tilbageværende kandidater ligger der i mellem.

jeg tror simpelthen ikke på muligheden for, at England slet ikke melder sig ud. Modsat f.eks. Danmarks afstemning i 1992 har englænderne stemt om et helt simpelt valg - bliv eller forlad. Det kan politikerne næppe sidde overhørig, selv om de gerne vil.

så er der muligheden for at forhandlingerne trækker ud og udskyder selve aktiveringen. Men her har EU's ledere været helt klare. De vil slet ikke forhandle før England har aktiveret artiklen. Den melding tror jeg holder, de har ingen interesse i at hjælpe England længere.

engelsk politik er kaotisk og totalt uforudsigeligt i øjeblikket, men jeg vover pelsen her til fin fin værdi.

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website
Feedback