18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Arsenal - Manchester City: Begge hold scorer: Ja

Match center
21. februar 2021 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Emirates Stadium    Jonathan Moss
19. feb. 2021 kl. 18:15 (Opdateret 21. feb. 2021 kl. 19:23) 19/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Man City besøger Emirates Stadium her i runde 25. Hvor jeg tror vi får et tæt opgør, hvor begge hold kommer på tavlen.

Chance: 54%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 0-1
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • Arsenal har i de seneste 4 opgør (i alle turneringer) haft opgør med begge hold scorer i 3 af tilfældene. Man City har i deres seneste 4 kampe (i alle turnering) også spillede 3 af dem hvor begge hold har scoret.
 • Arsenal har i de seneste kampe gjort det rigtig fornuftigt offensivt, hvor de har scoret 8 mål i de seneste 4 kampe, og deres xG for de 4 kampe ligger i snit på 1,45 og deres xGA ligger på 1,08. Det vidner om mål i begge ender.
 • Man City har i deres seneste 4 PL kampe en xGF på hele 2,5 i snit og de har en xGA på 0,78 i de 4 kampe. Det er uhyggeligt gode tal, og jeg tror nu nok de skal få scoret i dette opgør, mod et forsvar som tillader mange chancer.
 • Aubameyang i form kan gøre ondt på alle, og han fik lavede 3 kasser mod Leeds i sidste runde, at Aubameyang har tro på tingene kan gøre en verden til forskel for Arsenals offensiv. Sidst Arsenal drillede Man. CIty stod han for de 2 mål der sikrede Arsenal en 2-0 sejr, og når han er flankeret af supertalenterne Saka, Smith-Rowe samt Ødegaard, så tror jeg godt de kan finde vejen til en scoring.
 • Man. City har en kamp mod Mönchengladbach 3 dage efter dette opgør, og det kan få betydning for, hvordan Pep vil gribe dette opgør an, og jeg tror man kommer til at spare nogle af profilerne forud for CL-kampen, hvilket kan give Arsenal en mulighed for at få mere tid på bolden, og skabe nogle chancer og forhåbentligt mål.
 • Arsenal har brug for 3 point. Med en 10 plads og 8 point op til top 4 så skal der point på kontoen, og allerhelst 3, hvis de vil ud i Euorpa næste år. Derfor tror jeg også at Arsenal vil forsøge at tage fat i spillet, og ikke overlade for meget til Man. City som ikke giver den tilbage når de først har fået den (Man. city har en boldbessidelsesprocent på 65% i snit).
Hold øje med
 • Hvor stor respekt vil Arteta have for Pep? Hvis Arsenal ikke prøver at udfordre Man. City og istedet stiller sig defensivt ind til dette opgør, har jeg svært ved at forestille mig at de får scoret.
 • Man. City kan leve med et point. De er 10 point foran nr.2 naboerne Man. Utd, og hvis vi står 0-0 i slutfasen, tror jeg ikke, at Man. City eller Arsenal for den sags skyld vil få benhårdt efter et mål. Et point kan begge hold leve med.
 • De to hold mødte hinanden 4 gange i 2020, og det endte med 4-1, 1-0, 2-0 og 3-0, altså er det kun sket en gang at begge hold har scoret ud af de seneste 4 indbyrdes opgør.
 • Man. CIty har et super stærkt forsvar og er det hold i PL, der har lukket færrest mål ind med 15, og har et imponerende xGA på 17,7. Arsenal skal altså steppe op, og slå til hvis chancen byder sig, hvis de vil scorer på et Man. City forsvar der ikke tillader mange chancer, og generelt et Man. City hold der er rigtig gode til at holde på bolden.
Oddsmarked

Oddset på begge hold scorer stod sidst de to hold mødtes i 1,83 da de hold mødtes d.22 decemebr i EFL-cuppen, og det seneste PL opgør mellem Arsenal og City d.17 oktober der stod begge hold scorer i odds 1,58. Samt i FA Cup kampen d.18 juli stod dette spil i odds 1,71. 

Så jeg mener vi er et godt stykke over, hvor oddset burde være, og derfor tror jeg vi får en målrig kamp, hvor begge hold kommer på tavlen. 
Generelt er jeg pro Arsenal i dette opgør, og tror godt de kan tage point fra et ellers stærkt City mandskab. Odds 2,73 hos NordicBet på +0,5 Arsenal er jeg også gået på. 

Holdene:

Arsenal: 4-2-3-1

Bernd Leno - Hector Bellerin, David Luiz, Gabriel Magalhaes, Cedric Soares - Dani Ceballos, Granit Xhaka - Emile Smith Rowe, Martin Odegaard, Bukayo Saka - Pierre-Emerick Aubameyang.

Arsenal spillede d.18 februar mod Benfica i Europa Leauge, og her stillede de i en rigtig stærk start 11'er, hvilket måske kan betyde at man har nogle trætte folk i dette opgør, som ligger blot 3 dage senere. 
Jeg tror de vil spille med samme hold der spilledere Leeds baglæns i første halvelg, og derfor har jeg noteret ovenstående start 11'er. 

Manchester City:

Ederson - Joao Cancelo, John Stones, Ruben Dias, Oleksandr Zinchenko - Kevin de Bruyne, Rodrigo, Ilkay Gundogan, Bernardo Silva, Raheem Sterling, Phil Foden.

Jeg er meget usikker på Man. City's start 11'er og man kan eventuelt afvente startopstillinger, før man sætter sit kryds. Man. City har en CL kamp 24 februar mod Mönchengladbach, og jeg er sikker på det får en indflydelse på det hold Pep vil starte med. 
Umiddelbart tror jeg ikke de vil tage chancer med Gündogan, og derfor kan han få et hvil, hvor Mahrez kan gå op på Bernardo Silva's plads, som så går ned på Gündogan's postion, men det er usikkert. Dog er jeg sikker på, at City vil angribe og stille med et stærkt offensivt hold. 

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback