18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Arsenal - Liverpool: (AH: 0,0) 2

Match center
20. august 2011 kl. 13:45 - Fodbold, England - Premier League
Emirates Stadium
Opdateret
0
Tilbage i 90'erne, hvor jeg fik min fodboldopdragelse, blev jeg specielt begejstret for engelsk fodbold med dens intensitet, lidenskab og vilje til at vinde - både på banen og på lægterne. Meget er sket siden da, men jeg synes stadig, at Premier League er den mest interessante liga i verden. Alle klubber har noget at byde på, hvilket også gør ligaen interessant med i betting øjemed. Hjerteklubben er Manchester United, men det skulle ikke gerne skinne igennem.

Skriv endelig, hvis du har noget på hjerte.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 35-31-34%
Betvalue: 102,74%
Spilbar ned til odds: 2,03
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Anden runde i sæsonens Premier League åbnes med en tidlig storkamp på Emirates Stadium, hvor begge kombattanter skal rejse sig fra skuffende resultater i premieren i sidste weekend. I min verden kommer netop disse to hold til at kæmpe om fjerdepladsen i denne sæson, og umiddelbart tror jeg mest på Liverpool.

Arsenal har omsider solgt Cesc Fabregas og er godt på vej til at sende Samir Nasri til Manchester City. Således er to af holdets største profiler væk, mens den foreløbig eneste erstatning, Gervinho, sammen med Alex Song skal en tur i karantæneboksen de næste tre kampe. Læg dertil, at den nye midtbanegeneral, Jack Wilshere, er skadet, og så begynder det for alvor at se tyndt ud for The Gunners.

Derfor forventer jeg en meget lige kamp, hvor udeholdet nøgternt set må være det stærkeste på papiret, men Arsenal selvfølgelig har hjemmebanefordel. The Reds er stadig uden Steven Gerrard, men med Charlie Adam, Jordan Henderson og Stewart Downing ser midtbanen stærk ud, og overfor en svag Arsenal-bagkæde kan Luis Suárez og Andy Carroll få gode arbejdsvilkår.

I sidste sæson havde Arsenal uventede problemer på egen bane, hvor det kun blev til 11 sejre i 19 forsøg. Hjemmeholdet havde simpelthen svært ved at skabe kampene, og det kan et fysisk stærkt Liverpool-mandskab måske lukrere på i dette opgør. Liverpool har dog også længe haft problemer på fremmed græs, så en gardering med en asian-variant (odds 1 ved uafgjort) ligner det bedste spil.

Arsenal

Som vi har skrevet i optakten til den nye sæson, får Arsenal svært ved at forsvare en plads i top fire. Indkøbene mangler ganske enkelt, og samtidig har man nu sagt farvel til Cesc Fabregas, mens også Samir Nasri forventes at blive præsenteret i Manchester City inden længe. Franskmanden var heller ikke med nullerten mod Newcastle i weekenden, hvor Arsenal så noget tandløs ud.

Det klæder defensiven, at Thomas Vermaelen er tilbage, men sammen med højreback Bacary Sagna er han også den eneste, der holder niveau. Og det kan komme til at koste i dette opgør, hvor Liverpool formentlig stiller op med en giftig trekløver i front bestående Luis Suárez, Andy Carroll og Stewart Downing. Samtidig ser midtbanen tynd ud uden føromtalte profiler og skadede Jack Wilshere og karantæneramte Alex Song.

Med sidste sæsons hjemmekampe in mente, hvor Arsenal ofte have problemer med at skabe kampene, må den nuværende trupsituation give Arsene Wenger en ekstra irriterende hovedpine, som nødvendigvis skal opløses inden transfervinduet smækker i.

Trupnyt

Som nævnt er Jack Wilshere (midtbane – fast) skadet, mens Alex Song (midtbane – fast) sidder i karantæne. Samir Nasri spillede hverken mod Newcastle eller Udinese angiveligt på grund af sygdom. Det lugter dog af, at han er på vej væk fra London-klubben, og derfor tror jeg heller ikke, at vi får ham at se her. Offensiven er også en smule svækket, da nyindkøbte Gervinho har modtaget tre spilledages karantæne for sit røde kort mod Newcastle.

Liverpool

Premierekampen mod Sunderland var skuffende for Liverpool, som kun fik 1-1 hjemme på Anfield. Skuffelsen skyldes mest af alt, at forventningerne til The Reds i denne sæson er større end længe set. Indkøbene over det sidste halve år ser lovende ud, og når først Dalglish får blandet kortene ordentligt, kan Liverpool spille med helt fremme.

I sidste sæson havde Liverpool problemer på udebane, hvor det kun blev til fem sejre i 19 forsøg. Liverpool spillede simpelthen for defensivt og for omstændigt og langsomt i offensiven. Men med Adam, Suárez og Downing er et defensivt udgangspunkt måske ikke så dumt. Der bør være gode muligheder i kontraspillet med disse spillere på banen, og det skal Liverpool forsøge at profitere af.

Trupnyt

Martin Skrtel (forsvar – fast) og Steven Gerrard (midtbane – fast) er begge ude med skader, mens højreback Glenn Johnson (fast) er tvivlsom med en forstrækning.

Bud på startopstilling

Arsenal (4-3-3): Szcznesny - Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs – Rosicky, Ramsey, Frimpong – Walcott, van Persie, Arshavin

Liverpool (4-3-3): Reina – Flanagan, Carragher, Agger, Enrigue – Adam, Henderson, Lucas – Suárez, Carroll, Downing

Indbyrdes opgør

Det er ni kampe siden, at Liverpool har slået Arsenal i Premier League. I mellemtiden er det blevet til fem uafgjorte. I sidste sæson endte begge indbyrdes opgør uafgjort 1-1. Det er værd at bemærke, at udeholdet i begge tilfælde udlignede i overtiden af kampene i sidste sæson. 

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet
Søndag 16. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet

Kommentarer

Feedback