18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Antalyaspor - Fenerbahce: 2 (1-0)

Match center
2. november 2020 kl. 18:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Antalya Stadyumu
25. okt. 2020 kl. 22:31 (Opdateret 2. nov. 2020 kl. 22:45) 25/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 57-15-28%
Betvalue: 112,00%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert: 1-2
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

Stor værdi på udeholdet. 
Man kan efterhånden konstatere, at brikkerne så småt er ved at falde på plads hos Fenerbahce, der fra sæsonstart var bookmakernes favorit til at vinde mesterskabet i år. Deres trup er ufattelig bred, taget i betragtning af at de ikke spiller europæisk fodbold, og det giver dem mange flere strenge at spille på. Antalyaspor har vist tegn på svaghed i de sidste par runder, og et fintunet Fenerbahce mandskab bør vinde tre point på overkommelig vis. 

Det taler for spillet:

 • Fenerbahce er endnu ikke kommet op på 6. gear, men til trods for det, har de en så stærk spillersammensætning, at de let kan slå et hold som Antalyaspor. 
 • Fenerbahces offensiv kommer ret let til chancer, og er begyndt at vise effektivitet ved disse. I de sidste tre runder, har Fenerbahce scoret 8 gange. *
 • Antalyaspor fik en god start på sæsonen, men det var lidt af en overpræstation de havde gang i. Det er tydeligt, at de ikke har kvalitet nok på midtbanen til at supplere Nuri Sahin. 
 • Jeg skrev i mit Basaksehir - Antalyaspor tip, at Antalyaspor har store udfordringer med deres backs, der er gode offensive, men har problemer rent defensivt. Basaksehir vandt 5-1, særligt ved at bruge kanterne. Fenerbahce vil nok finde på noget a la det samme. 
 • Fraværslisten hos Antalyaspor bliver længere og længere. Senest kom Sidney Sam og Amilton, begge vigtige midtbanespillere, på listen pga. karantæne. 

Hold øje med:

 • At Fenerbahce endnu ikke er oppe på højeste gear, men formår at vinde alligevel, er selvfølgelig godt for dem selv, men de er dermed sagt ikke usårlige. 
 • Lemos og Tisserand i Fenerbahces midterforsvar, har indtil videre virket som det svageste led på banen. Antalyaspors gamle ræv, Podolski, kan godt lide den type modstander. 
 • Hjemmeholdet har lige tabt med hele 1-5 til Basaksehir, og vil med sikkerhed gerne gå mere forsigtigt til den i denne kamp. 
 • Når modstanderen er Fenerbahce, har man som modstander fra start et forsigtighedsprincip at gå ud fra. Det havde man ikke i de foregående sæsoner, men nu ser Fenerbahce endelig ud til at sætte sig i respekt. Det kan blive en kamp, hvor Antalya er meget afventende. 

* Fenerbahce har en mangfoldig angrebsstyrke, hvor de både scorer på dødbolde, kontra og pasningsorienteret spilopbygning. Det er spillersammensætningen og den brede trup, som tidligere nævnt, der giver træneren mulighed for at bruge de spillere, som han mener passer bedst til modstanderne. 

Fravær/forventede startopstillinger:

Hos Antalyaspor er fraværslisten lang. Sam (Kantspiller, fast) og Amilton (kantspiller, fast) er ude pga. karantæne. 
Derudover er Drole (kantspiller, rotation), Fredy (off. midt, fast), Sinik (midtbane, fast), Özmert (midtbane, fast), Albayrak (venstreback, rotation) og Gürler (kantspiller, rotation) ude med skader. Det er især på midtbanen og de offensive positioner der er hårdt ramt. I nederlaget mod Basaksehir havde Antalyaspor kun 7 spillere på bænken, og med 2 karantæneramte mod Fenerbahce, bliver det et endnu større problem. 

Fenerbahce har tvivl om Mame Thiam (kant/angriber, rotation) og er fortsat uden nyindkøbte Perotti (endnu ikke fået spilletid).

Forventede startopstillinger kommer på midtugen. 

Oddsmarked:
Det er pt. kun Cashpoint der er kommet på markedet, og jeg tænker at oddset på Fenerbahce falder drastisk så snart det bliver mandag/tirsdag. En sejr ligepå til Fenerbahce giver 2,20 hos Cashpoint, mens handicap sejr til Fenerbahce giver 4,00. 
 

Kilder: Sporx - BeInsports - Mackolik - Transfermarkt - Aspor - Fanatik

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback