18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anett Kontaveit - Iga Swiatek: 1 sæt: Swiatek bryder under 1,5

Match center
4. september 2021 kl. 21:15 - Tennis, USA - Grand Slam |
Grandstand, USTA Billie Jean King National Tennis Center
4. sep. 2021 kl. 10:35 (Opdateret 4. sep. 2021 kl. 22:00) 04/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Et på papiret meget lige opgør i vente.

Chance: 47%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Efter skuffelsen over at Rybakina igår stod og kunne serve samme type bet hjem, men missede det, er der endnu en oplagt kandidat til at dette type spil.

Swiatek er ikke gået over denne linje i de sidste 4 kampe, og de sidste 2 har heddet Loeb, og Ferro. Der er allerede løst blevet snakket om denne kamp her på siden, og er lidt i den båd, at man ikke kan blive klog på hvad Swiatek kommer med, men ser ikke positivt ud. I kampen mod Ferro vandt hun 61 % af 2 retur, hvilket var et voldsomt farligt snit for sådan et type bet.

Kontaveit er gået under linjen i de sidste 6 kampe, og kommer ind til kampen med momentum. Hun spillede en fin kamp mod Teichmann, er beviste endnu en gang sine mange forskellige typer af slag og spil. Hun er ikke en monsterserver, men strikker ofte en god situation sammen, med god serv og aggressivt spil på 1 og 2 bolden, hvor hun ofte. allerede der står oppe ved nettet. Især sine 2 server har hun i sin gode periode kørt med over 50%, og så er man svær at fange. Hun er endnu ikke blevet brudt, og har reddet alle 6 breakbolde hun har stået over for.

Det er stadigvæk svært at sige hvor Kontaveit er spillemæssigt, men går mere efter at Kontaveit har været solid, og Swiatek har set underlagt mat ud på det seneste.

Swiatek er en man forbinder med mange break, så håber at fange hende her i en nedgangsperiode. Historikken siger at Swiatek bryder tit, men formen siger det modsatte, lad os se hvad der er rigtigt.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback