Ajax - Manchester United: Total antal udskiftninger: 6

Match center
24. maj 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Europa League
Friends Arena    Damir Skomina
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 60%
Betvalue: 225,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Man Utd møder Ajax i Euro League finalen onsdag og ud i fra tidligere EL kamper med disse hold og tidligere finaler, så kommer det mange udskiftninger.

Ajax har etter kampen i København byttet seks ganger(Ajax har vel kun skiftet ud tre:-) i hver kamp, også i en risikabel situasjon i Schalke hvor det ble e.e.o.

En av farene er nettopp at kampen Står X etter 90min. Utd Hadde og en sånn situasjon mot Anderlecht, men byttet likevel tre.

Bosz vil gjerne gi unge spillere minutter i en finale, mens Mourinho er mere uforutsigbar, men også Utd har byttet alle tre i langt de fleste kampene i EL og specielt de siste rundene, måske pga slitne ben.

Ajax har byttet sine tre i alle Kamper etter FCK ude og det har modstanderne og.

Utd byttet ikke alle tre mod Rostov, men ellers har de valgt at bytte max.

I de sidste årene har det blevet byttet seks ganger i finalene. Det finnes noen unntak som Benitez og der hvor det blen ekstra omganger.

Utd har spilt mange Kamper og Mourinho kan godt finne på å fx sette Smalling inn mod slutten - om spilleren er med.

Det kan bli en jevn kamp hvor man holder igen med byttene. Går kampen mod ekstra omganger så øger sjansen for at det ikke kommer seks udskiftninger.

Utd plages meget med skader og får spillere skadet i de fleste kampene pt. Det er selvfølgelig godt for spillet.

Bosz har lavet flere udskiftninger i kamper hvor de enten sliter veldig eller i kamper hvor de leder klart.

Han tager næppe ud fx Dolberg om ikke Ajax leder med tre mål. Mange af de på bænken er veldig unge og det vil være risikabelt å sette ind en 17-18 åring med liten erfaring om de leder med med kort tid igen.

Ajax har ikke så mange 'typiske' erfarne spillere at sætte innpå for at save ind, men vil næppe holde igen om de ligger under.

Denne er nede i 2.00 nå. Det er selvfølgelig ikke like spennende, men muligvis stadig pen verdi.

Nogen andre spil jeg har sett på til finalen er:

Dolberg spiller hele kampen odds 1.60.

Her kan det virke som om bookmakeren har set lidt på de sidste EL kampene og Dolberg havde en skade og er så viktig at han enten har blevet sparet eller taget af der hvor de ledet klart. Sjansen for at de vil tage han af fordi de er bange for at han bliver skadet er svært liten og det vil jo overraske de fleste om Ajax leder stort mod slutten.

Pogba spiller hele kampen? 1.40. Jeg har lidt svært ved at se Mourinho tage Pogba ud. Leder de med et mål så vil han vel ikke tage ud en fysisk stærk spiller og evt. risikere at skulle ud i e.e.o. uden Pogba.

Gule kort.

Over 1.5 til Man Utd som ikke nødvendigvis bliver spilstyrende i største deler af kampen, mod et Ajax hold som er meget mere optaget af at dominere kampene end Utd.

odds:1.5 og da kan det være verdi i at Utd laver flest frispark og at Ajax har bolden mest(oddsen er rundt 2.7 for disse to spil)

De typisk kortsankere er de tre på midten for Utd.

Fellaini som klart versting, men både Pogba og Herrera trekker og en del kort. Spørsmålet er om Mourinho finder plads til Carrick.

Utd har Bailly ude og hvis ikke Smalling rykker kampen og han er neppe 100% og da kan Mourinho næppe spekulere imeget i at stille opp med tre stoppere om han ikke vælger at starte med Tuanzebe som har fået spille meget på det sidste. Utd kan være i stand til at styre kampene i større grad om de kun stiller med to stoppere.

Et spil som virker ganske sikkert er at vi får 3minutter + i overtid 2.halveg(odds 1.30)

Hos Ajax er det specielt Veltman som skal passe sig. Han får mange kort, har været tett på rødt en del ganger, men Bosz sagde i hollandsk tv noget som tyde på at han starter med Veltman istedet for Tete.

Til sidst et spil på at Pogba avslutter mindst en gang uden at ramme målet. Han afslutter veldig gerne og rammer sjeldent målet. Jeg tror spillet sto til 1.6 og nå er satt ned til 1.55.

Danske spil ligger langt højere på Jones(7) og Blind(6) til at få kort. Markedet har ellers lidt over 3 i odds på dem.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback