18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AGF - Randers FC: Randers , DNB med kombineret odds

Match center
15. marts 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Ceres Park    Michael Tykgaard
14. mar. 2021 kl. 13:13 (Opdateret 15. mar. 2021 kl. 20:54) 14/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)

Randers kan drille AGF i rivalopgør og vinde på " Fort Ceres"

Chance: 33%
Betvalue: 102,96%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Sådan opnås oddset på et effektiv odds til: 3,12 i DNB på Randers: 

74,36 % af din indsats placeres ved engen Danske spil eller Bet 365, som pt. er i odds 4,20 på ude sejr til Kronjyderne fra Randers, som er 2 tallet. 

Dernæst: 

Så placeres 25,64 % af indsatsen på uafgjort til odds 3,90 ved 888.dk, som svare sig til krydset. 

Samlet givet de et effektiv odds på 3,12. 

De to mandskaber mødes igen 8.april i pokalsemifinalen. Så der kan godt være noget på spil mentalt inden de mødes i så vigtig en pokalkamp. AGF vil gå benhårdt efter, at nå finalen, da den afvikles på Ceres Park i Århus. AGF har i mange år ikke rigtig vundet noget, så de er sultne. 

Randers er en slags forbandelse, som hviler over Århus. De har ikke vundet over Randers siden august år 2015. Randers er ofte meget motiveret mod Århus, hvor der en en til tider lidt " ond stemning", og AGF er stærke i denne sæson, så de vil gerne have slettet den dårlige stime mod Kronjyderne. De her kampe har en tendens til, at have lidt " sit eget liv"... 

For

Sanneh er spæret med rødt kort, og det samme er den denfensive midt Nicolai Poulsen. 

Der er tale om to af de bedste defensiver i ligaen, så kampbilledet er forventet om en chancefattig kamp. 

Hammershøy-Mistrati udgik i pokalen mod Vejle, men har meldt ud, at det ikke ser ud til anklen gør ham ukampdygtig. 

AGF fik " en lille hak i trynen", hvor de tabte 2-1 mod B93 i pokaen. De var så presset, så David Nielsen måtte udskifte Gerbach, Sanneh og Ammitzbø. Han satte Hausner, Højer og Patrick Mortensen på banen. Det hjalp på spillet, men AGF var tæt på at blive slået ud af pokalen samlet på kunstgræs på Right to dream. Spiller fungere slet ikke for AGF i denne pokalkamp. 

Modsat fik Randers tanket selvtillid i deres pokalkamp, som de overbevisende vandt 3-1 over et reservepræget Vejlehold. Som dog blev bedre spillende da Vejle sendte profiler ind i 2.halvleg: Ezatolani, Sousa, Kolinger, Faghir. Det gav lidt mere spil, kombineret med Randers stillede sig dybere på banen i deres stærke defensive organisation. Spillet fungerede rigtig fint for Randers i deres pokalkamp. 

AGF er efterhånden hårdt ramt af skader i midterforsvaret, så der snart ikke finde andre end Juelsgaard og Hausner tilbage. Jesper Juelsgaard vil være i karantæne, hvis han modtager et gult kort i kampen, når AGF møder Brøndby på udebane. I en så tæt liga med så mange kampe " som perler på en snor", så kan breden blive afgørende i den sidste ende. Her taler vi om skader, men også vi pt. har en liga i denne runde med 13 i karantæne samlet i ligaen. Heraf har AGF to i karantæne, og med AGFs spillestil med mange frispark, så kan det blive en udfordring. 

Randers er det hold i ligaen, som skaber 2.flest chancer i åbent spil i den danske liga, og de har ligeledes 2.højeste XG. Randers har 2.flest bolderobringer i ligaen. Både Randers og AGF har 7 clean sheets, som kun er overgået af FC.Midtjylland med 8 clean sheets. 

Imod

Greve som er en ret vigtig spiller for Randers er i Karantæne. Han har måske været en af de bedste for Randers i sæsonen. Matihias Nielsen er ligeledes i karantæne fra Randers. 

Randers står med meget fravær, og skal igen forsøge at finde alternativer, så Thomasberg kan sætte et hold mod stærke AGF. 

AGF har været meget stærke på hjemmebane, hvor de kun har haft 3 nederlag. Det to mod stærke hold som FC.Midtjylland og FC. København. Mens nederlaget mod FC.Nordsjælland var på en billig baggrund, hvor AGF efter kun 6. min. med direkte rødt til Sanneh belv reduceret til i knap 90 min. at skulle spille 10 mod 11 mand. 

AGF har ikke hidtil spillet uafgjort på deres hjemmebane. Det har været sejr eller nederlag. Som nok er et udtryk for hvilken slags " powerfodbold", som David Nielsen har træner AGF til at spille. 

Randers har på udebane spillet sig til 17 point i sæsonen. De 13 af de point er hentet mod bund 7-12 mesn der kun er hentet 4 point mod top 6 hold på udebane. Dvs. de har et snit på 1 point mod top 6 hold uden, og et snit på 2,16 point mod bund 7-12 hold. 

AGF har været ret stabile, og det er et meget svært hold at spille i mod. 

Ofte taler man om fordelen ved hjemmetilskuer, men ikke ret tit taler man om, det for visse klubber kan være en fordel med fravær fra et krævende hjemmepublikum i visse periode...? 

Andet

AGF skader: Amini, Duncan, Tengstedt, Backman, Tingager. 

Randers skader: J. Lauridsen, Kallesøe. Mens Marxen og Kamara er lidt mere tvivlsomme, og de kan være tilbage mod AGF. 

Karantæne

AGF: Sanneh og Nicolai Poulsen.

Randers: Mathias Nielsen og Greve. 

Karantænefare ved næste kort.

AGF mod Brøndby på udebane: Casper Højer, Patrick Olsen, Benjamin Hvidt og Jesper Juelsgaard. 

Randers hjemme mod FC.København: Egho og Kehinde. 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback