18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
18. oktober 2020 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Ceres Park    Aydin Uslu
15. okt. 2020 kl. 17:14 (Opdateret 18. okt. 2020 kl. 15:55) 15/10
319
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

AGF møder i denne 5.runde af superligaen AC Horsens, og hvis man har fulgt lidt med i diverse fodboldmedier, så er Michael Lumb i AC Horsens blevet testet positivt for Corona igår, og Jonas Dahl står med en elendig optakt til dette opgør, hvor han selv ha

Chance (1-X-2): 70-20-10%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert: 3-0
888sport Spil nu hos 888sport
Det taler for
  • AGF er startet sæsonen ganske fornuftigt, og har efter de første 4 kampe hevet 8 point ind, og har på trods af svingende præstationer vist sig at være utroligt svære at slå. (selv med 10 mand).
  • AGF bliver spændende at følge når de får spillet holdet sammen. De sidste dage i vinduet har de hentet Grabara, og han viste i hans sidste ophold i AGF at han har et kæmpe højt niveau, og han kommer også til at være en gevinst til dette opgør, da jeg vurdere ham værende klasser bedre end Eskelinen.
  • AGF har alle mand klar til dette opgør, og ingen er ude med karantæner. Det betyder at de kan stille med den bedst mulige bagkæde, og når de gør det, syntes jeg de er skærmende gode. Sidste sæson havde de en xGA på 38,6 hvilket var det 2.laveste i superligaen, og den måde AGF forsvarer på, tror jeg at AC Horsens får svært ved at lirke op
  • AC Horsens har som nævnt tidligere, haft en træls optakt til denne kamp, med Lumb i corona karantæne, og en trup der ikke har trænet på samme måde som de plejer, og derudover så skal de fredag igennem test-systemet. Så Jonas Dahl siger følgende til Horsens folkeblad:- Vi kan selvfølgelig holde os i gang med nogle tekniske øvelser, men det er ikke meget værd.
  • AC Horsens har i år tilladt utroligt mange chancer til modstanderne, og har xGA på 8,6 over de første 4 kampe. Til dette opgør får AGF også bedre betingelser i og med Lumb er ude, og jeg tror AGF kommer til at få rigtig gode arbejdsbetingelser i dette opgør.
Hold øje med
  • AC Horsens viste super fin moral, og kæmpe sig tilbage i sidste runde mod FCM. Kan de arbejde videre på nogle af de ting de viste fra det opgør, kan de godt drille AGF.
  • Jannik Pohl scorede 2 mål imod FCM og derudover har de hentet Finnbogason ind fra Vejle i dette transfervindue, som scorede 2 mål i pokalen for Horsens i sidste runde. Så offensiven er styrket, og fyldt op med selvtillid, og det kan blive en udfordring for "de hviie".
  • AGF har ikke været skarpe i denne sæson, og har en xGF på blot 3,8 efter 4 runder, hvor de til trods har scoret 10 mål, og nogle vilde nogen af slagsen.
Oddsmarked

Oddset på AGF sejer har bevæet sig imellem de 1,40 til 1,53 som jeg har fundet til dette spil. Jeg er selv ude på AGF sejer med handicap på -1 og -1,5. 
Jeg tror AGF kommer til at blæse Horsens af banen fra start så en 1/1 til odds 2,25 syntes jeg også der er værdi i. 

Holdene

AC Horsens og AGF har ingen ude med karantæne, men skadessituationen er lidt anderledes, og interessant at følge. 

AC Horsens spillerne og trænerstaben skal testet fredag, og det kunne være interessant at følge med i hvad der kommer ud af de tests. - Lumb har jo nok ikke stået ned i et hjørne og øvet indkast hele ugen, så jeg kunne godt frygte, på Horsens vegne, at der er flere ude med corona, men det vi ved i dag er at Lumb ikke er med til dette opgør.

AGF har Links og Diks ude med skader, men derudover har de alle mand klar til dette opgør, og jeg forventer mig at de kommer til at stille i stort set samme formation, som de startede mod Aab i sidste runde, men måske går Hausner ind i stedet for Juelsgaard. 

Kilder

AC horsens og AGF hjemmeside.

twitter. 

superliga.dk 

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback