18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Milan - Manchester United: Under 2,5 Mål

Match center
18. marts 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Europa League
San Siro    Felix Brych
16. mar. 2021 kl. 10:09 (Opdateret 18. mar. 2021 kl. 22:55) 16/03
376
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)
Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 0-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det ligner igen en lukket affære i Milano mellem de to mandskaber som stor rigtig stærkt defensivt. Kommer et at holdene hurtigt bagud kan det blive et åbent opgør med mål og chancer, det dufter dog af endnu en taktisk affære i Italien.
Det taler for
 • Det første opgør i Manchester var ikke et opgør med masser af chancer, og hvor milaneserne stod stærkt defensivt og fik lukket godt ned for englænderne, og skal man spille sig videre fra turneringen kræver det endnu engang at man står stærkt defensivt.
 • Manchester United og træner Ole Gunnar Solskjær er inde i en rigtig god periode, og har kun tabt to opgør i 2021, og har formået på det seneste at holde nullet på udebane mod formstærke mandskaber som Chelsea og Manchester City som efter min mening er stærkere end Milan, og har yderligere kun lukket et mål ind i de seneste seks opgør man har spillet.
 • De seneste seks opgør som de engelske gæster har spillet er alle gået Under 2,5 Mål.
 • Milan er begyndt at se trætte ud på det seneste, og spørgsmålet er om gassen er gået ud af ballonen, man tabte også senest hjemme i søndagens opgør mod Napoli med 0-1, og offensivt er man ikke helt så sprudlende.
 • Italienerne har Zlatan Ibrahimovic tilbage, men svenskeren har været ude i de seneste fire opgør man har spillet og man er meget afhængige af Ibrahimovic i det offensive, og med alt respekt for den stærke svensker, men han kan ikke undgå at mangle kampform når man har siddet ude i tre uger.
 • Milan har altid været kendt for deres stærke defensiv i disse europæiske opgør, og skal man kunne spille sig videre mod et formstærkt mandskab som United så kræver det først og fremmest at man lukker ned defensivt.
 • Englænderne har ikke været en målmaskine i 2021, og man har bestemt ikke været skræmmende i det offensive og i de seneste ti opgør har det kun været mod spanske Sociedad hvor man har væltet sig i mål.
 • I Milans seneste seks opgør er fem af opgørene gået Under 2,5 mål.
Hold øje med
 • Frygten er selvfølgelig at kommer et af holdene hurtigt bagud så kan det blive et helt andet opgør, og hvor det tabende mandskab vil været presset frem, og det kan betyde mål og chancer især på omstillingerne.
 • Milan har spillet over evne i denne sæson, og har haft stolpe ind i flere opgør i denne sæson, og hvilket man også så i sidste uge i Manchester hvor man scorede sidst i opgøret.
 • Tretten af Milans tyve hjemmekampe i denne sæson er alle gået Over 2,5 mål.
 • Milan har haft tvivl om Kjær, Romagnoli og Calabria til opgøret og alle tre var ude senest i Milans forsvar i weekenden, og er disse tre ikke oppe i gear kan United give italienerne problemer i det defensive.
 • Gæsterne fra Manchester United virker i øjeblikket mere stabile end milaneserne, og bliver tempoet skruet op så kan italienerne godt få problemer med at følge med Rashford og Martial, da Milans forsvar bestemt ikke er et af de hurtigste.
Oddsmarked

Bet365 er i odds 1,90 på Under 2,5 mål i torsdagens opgør i Milano, mens Nordicbet er i odds 1,89, Comeon og 888sport er begge i odds 1,87.

AC MILAN: Luften er gået en smule ud af ballonen hos milaneserne hvilket man også så i søndagens hjemmekamp mod Napoli, og hvor det blev til et 0-1 nederlag og man manglede en del af de vigtige profiler, og det er her at Milan kommer til at halte bagefter da man ganske enkelt ikke kan undvære folk som Ibrahimovic, Kjær, Romagnoli da deres vigtighed er enorm på dette Milan mandskab.

Man hentede et flot 1-1 resultat i sidste uge på Old Trafford i Manchester, men arbejdet er langtfra gjort færdigt endnu hvis man skal spille sig videre fra turneringen, og man er da heller ikke favoitter i torsdagens hjemmekamp mod et formstærkt engelsk mandskab, og skal man spille sig videre så kræver det endnu engang at man lukker godt af i de defensive, og ikke mindst at man har de vigtige profiler tilbage som sad ude i weekenden.

Milan kommer ikke ud med 110km i timen det er stensikkert og slet ikke mod et mandskab som United, og derfor ligner det endnu et opgør hvor man vil stå godt i det defensive, og prøve at satse på opstillingerne mod et engelsk mandskab som minimum skal op at scorer en gang, og man har Ibrahimovic tilbage i det offensive som har siddet ude de seneste fire opgør, men spørgsmålet er om svenskeren starter inde fra start torsdag aften, og især fordi han ikke kan undgå at være ude af kampform.

Det ligner en meget vanskelig opgave for Milan da United er inde i en god stime, hvilket det uafgjorte resultat på Stamford Bridge mod Chelsea, og sejren ude i lokalopgøret mod Manchester City giver et godt bevis på, og derfor skal italienerne virkelig spille op til deres bedste hvis de skal spille sig videre, man er samtidigt også presset i Serie A og hvor Top 4 langtfra er sikret endnu i denne sæson, og det er også noget at man tænker på i Milano.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Donnarumma- Calabria, Tomori, Romagnoli, Theo Hernandez- Kessie, Tonali- Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic- Ibrahimovic.

Trupnyt: Simon Kjær er tvivlsom til opgøret, og bliver han klar starter han sandsynligvis på bænken, Bennacer (reserve) på midtbanen er også tvivlsom, og det samme er Leao(reserve) i angrebet.

MANCHESTER UNITED: Englænderne vandt søndagens hjemmekamp mod formstærke West Ham med 1-0 og på et selvmål af Dawson, og hvor man igen så stærke ud i det defensive, man har kun lukket tre mål ind i de seneste ti opgør man har spillet og man ser ikke længere de defensive svagheder hos United som man så i starten af sæsonen, og hvor der til tider var åbent hus.

Englænderne har ni spillerunder tilbage i Premier League og er placeret som nummer to i tabellen efter bysbørnene fra Manchester City, og det er lidt samme billede som i Serie A hvor Milan er placeret på andenpladsen og efter bysbørnene fra Inter, men United ser dog mere sikre ud på at spille sig i Champions League i den kommende sæson end det er tilfældet for milaneserne, og derfor kan Manchester United gå ud og jagte det her opgør mere end hvad Milan måske har lyst til.

United er favoritter i torsdagens opgør og det er de fordi de på papiret har et bedre mandskab end italienerne, og fordi de i øjeblikket spiller bedre end Milan gør, og man har set flere gange i denne sæson, at når Milan er oppe mod et stærkere mandskab så kommer de i problemer og til kort, det er sket hjemme mod både Juventus, Atalanta, Inter, og senest Napoli, og at man forsat mangler en del kvalitet for at kunne matche de store både i Italien og i Europa.

Det ser ikke ud til at træner Ole Gunnar Solskjær ændre det store i forhold til sidste torsdags opgør i England eller weekendens opgør hjemme mod West Ham, og man har Rashford tilbage i det offensive hvilket styrker United markant.

Manchester Uniteds forventede startopstilling: 4-2-3-1: Henderson- Wan Bissaka, Bailly, Maguire, Telles- McTominay, Matic- Greenwood, Bruno Fernandes- Rashford.

Trupnyt: United har vigtige folk ude som Pogba(fast) på den centrale midtbane, Cavani(fast) i angrebet, og hollandske Van De Beek(reserve) på midtbanen.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, acmilan.com, manutd.com, thesun.co.uk, skysports.com, Tuttomercatoweb.com, sportmediaset.mediaset.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback