18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Horsens - Hobro: (AH: +1,0) 2

Match center
8. juli 2020 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Casa Arena Horsens    Jens Maae
7. jul. 2020 kl. 17:55 (Opdateret 8. jul. 2020 kl. 19:53) 07/07
536
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 34-41-25%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 2,36
Rigtig/forkert: 3-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Motivationen er fuldt ud på Horsens’ side her, og Horsens viser fin form, men oddset er banket for langt ned, og det åbner for et godt spil den anden vej.
Det taler for
  • Horsens' spil er lagt an på, at modstanderen skaber kampen. Det hverken kan eller vil Hobro
  • Horsens er i storform, men vinder sjældent stort. Kun to af 12 sejre i ligaen i denne sæson har været på mere end et mål.
  • Hobro har tabt 11 kampe i denne sæson. Kun fem af disse nerlag har været på mere end ét mål. Ude har man kun to gange i sæsonen tabt mere med mere end ét mål
  • Holdene spiller nærmest altid uafgjort internt. Syv af de seneste otte internt er sluttet uden vinder.
Hold øje med
  • Hobro har fuld fokus på kampene mod Lyngby, så dette opgør skal bare overstås uden skader og uden et ordentligt hak i næsten
  • Hobro uden Cappis og Damborg mangler tyngde og duelstyrke på midtbanen. Det kan være livsfarligt mod fysisk stærke Horsens
  • Horsens har scoret fem mål i de seneste to kampe, og virker til at have fundet en bedre opskrift offensivt end tidligere i sæsonen.
Oddsmarked

Horsens startede oppe omkring odds 1,50, men er nu banket under odds 1,40. Bedst er ComeOn nu med 1,38. Krydset står i 5,05 hos Cashpoint, noget der i min bog også indeholder værdi, mens Danske Spil er i 9,35 på Hobro.

Rundt om kampen
Opgaven er klar for Horsens. Vind over Hobro, så er førstepladsen i nedrykningspuljen på plads, og dermed har man pludselig en motorvej mod Europa League-playoff-kvalifikation. Imponerende af østjyderne, som jeg havde som nedrykker i foråret, men som nok en gang har modbevist alle eksperter.

Horsens har i nedrykningsspillet hentet ni point i fem kampe, og totalt har man gået ubesejret i de seneste otte Superliga-kampe. Heriblandt gemmer sig sejre over FCK, FCM og Brøndby, så formen for Bo Henriksens mandskab fejler intet.

Nu står man så med en solid favoritværdighed, noget Horsens ikke ligefrem er vant til. Jeg tror aldrig tidligere, at Horsens har været nede under odds 1,40 for sejr i en Superliga-kamp, og hvordan vil et mandskab, der normalt aldrig styrer en kamp, så håndtere det?

Hobro kommer til Horsens for at få en kamp overstået. De har langt vigtigere opgaver forude, nemlig de to nedrykningskampe mod Lyngby, så belejligt er både Damborg og Cappis i karantæne her, så de er klar til de vigtigere opgaver.

Hobro havde heller ikke noget at spille for senest mod Randers, men leverede stadig en udmærket indsats, og tabte smalt 3-2. Den defensive organisation så ikke for god ud her, men Peter Sørensen plejer at være skarp til at rette op på fejl på den del af banen.

Hobro tabte i oktober 1-0 i Horsens, og siden da har holdene to gange spillet uafgjort i Hobro. Generet spiller holdene altid uafgjort, de foregående fire kampe, forud for denne sæson, er alle endt uafgjort.

Horsens skal turde spille rollen som favorit, men det ligger bare meget langt væk fra deres sædvanlige strategi. Hobro skal, trods alt, vise lidt format forud for de afgørende kampe, for at tage til Horsens og falde sammen, vil ikke ligefrem være en god optakt.

Trupnyt
Horsens har stadig Michael Lansing ude, men Matej Delac tager godt over. Louka Prip ventes tilbage i truppen, en klar styrkelse.

Hobro har Damborg og Cappis i karantæne, hvilket klart svækker midtbanen, især defensivt. Rasmus Minor udgik med en skade mod Randers, og han er tvivlsom til dette opgør.

Kilder

superstats.dk, achorsens.dk, hsfo.dk, hikfodbold.dk, nordjyske.dk

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback