18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Horsens - FC Nordsjælland: Begge hold scorer: Ja

Match center
3. april 2011 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Casa Arena Horsens
23. mar. 2011 kl. 23:19 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 23/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 51%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Vigtige offensive spillere er ude af denne kamp, hvilket betyder at sandsynligheden for færre mål er højere end normalt. Horsens mangler klart deres farligste spiller i Gilberto Macena, som ikke kun er deres topscorer, men også har et sandt arbejdsraseri oppe foran via sin hurtighed og sit nærgående spil.

FCN kommer til Horsens uden deres vigtigste styrmand, Nicolai Stokholm (skadet 6-8 uger). Morten Nordstrand og Daniel Jensen er i karantæne. Offensivt er det er stort tab både at miste Morten Nordstrand og styrmanden Stokholm, da jeg anser dem som de vigtigste spillere på holdet.

Statistikkerne taler for et målfattigt opgør, hvilket jeg er fuldstændig enige i. Jeg finder bare værdien en anelse højere på på dette spil.

Jeg vil byde ind med relevante informationer når vi kommer tættere på kampen, den bliver først spillet 3. april.

Find spillet

Find spillet: Bet365 -> Sport -> Fodbold -> Danmark - Superliga -> Horsens - FC Nordsjælland -> tryk på tallet (+44) til højre for kampen -> klik på "Mål" -> scroll ned til "Mål / Ingen mål" -> Vælg "Ingen mål (Max et hold der scorer)"

Chancevurderinger og alternative spil

Mine grove CV på kampen: 44-29- 27

Andre alternative spil kunne være 1-tallet @2,35 hos Scandic Bookmakers eller under 2,5 mål hos Bwin @1,8 som jeg giver minimum 57 % chance.

Det frække spil kunne være Horsens vinder kampen samt ender under 2,5 mål @ 5 hos Bet365.

Lad os starte med grobunden for spillet, nemlig statistikkerne:

 

Horsens har kun formået at score 7 mål hjemme, hvilket svarer til 0,63 mål i snit i denne sæson. De har lukket 12 mål ind i 11 kampe, hvilket svarer til 1,09 mål pr. kamp.

Hvorfor scorer de så flere mål på udebane, frem for deres forholdsvise stærke hjemmebane?

 

Mit bud er helt klart, at det passer bedre til spillere som Macena, at score på kontra, når de står langt tilbage på banen og forsvarer på udebane.

FCN er ikke meget bedre end Horsens, når det kommer til at score mål. De har nemlig også kun formået at score 7 mål i 11 spillede udebane-kampe, hvilket også svarer til 0,63 mål pr. kamp. De har i samme ombæring lukket 20 mål, hvilket svarer til 1,81 mål pr. kamp.

Bookmakerne giver omtrent 55 % chance for under 2,5 mål, og der mangler stadigvæk nogle bookmakere, som ikke er kommet med deres over/under – spil endnu. Og jeg må indrømme at der ikke helt er taget højde for at begge hold mangler deres vigtigste angribere..

 

Begge holds opstillinger i sidste kamp:

 

AC Horsens: Søren Jochumsen, Morten Rasmussen, Nabil Aslam, Niels Lodberg, Anders Nøhr (Janus Drachmann, 60.), Sebastian Andersen, Martin Retov, Martin Spelmann, Thomas Kortegaard, Issey Nakajima-Farran, Gilberto Macena.

Karantæne i næste kamp: Gilberto Macena.

FCN: Jesper Hansen, Henrik Kildentoft, Andreas Bjelland, Daniel Jensen, Bryan Oviedo, Emil Lyng, Nicolai Stokholm, Enock Adu, Tobias Mikkelsen, Søren Christensen samt Morten Nordstrand.

Karantæner til næste kamp: Daniel Jensen & Morten Nordstrand samt Nicolai Stokholm er skadet i 6-8 uger.

Forventninger til selve kampen:

 

Horsens kommer til at sætte sig på begivenhederne og de vil også være stærkest på midtbanen, især nu når Stokholm er ude med hans overblik og rutine. Bernier vil formentlig få en rolle fra starten, hvis han vurderes kampklar/formklar. Horsens har spillet med stor figthervilje på hjemmebane, de er også meget stærke fysisk og vil de altså være stærkere end de tekniske dygtige spillere fra FCN.

Problemet for Horsens er naturligvis, at de slet ikke scorer nok mål. Og jeg har ærlig talt svært ved at se, hvem der skal score målene for dem, nu når de kommer til at mangle Macena. Nu skal man passe på med at lægge alt for meget vægt på en enkelt spiller, hvilket også er rigtigt. Men, han betyder bare enorm meget for det offensive Horsens spil pga. hans aggressivitet, dybdeløb og generelle målnæse. Der står altid angribere i kø for at få chancen, men dem har Horsens bare ikke, i hvert fald slet ikke af samme kvalitet. Kenan Hajdarevic /Jimmy Mayasi vil muligvis få chancen fra start, men de er altså bare ikke på samme niveau. En anden mulighed var også at putte Lodberg på toppen samt Agesen i midterforsvaret, hvilket faktisk er den konstellation, som jeg selv vil benytte – men den tæller vist ikke!

FCN har tit problemer imod især jyske hold, som er fysiske stærke og ikke lader dem få lov til at spille ”deres” spil, nemlig hurtigt pasningsspil og boldene ud på fløjen, hvor de er rigtige stærke i den direkte duel overfor backsene. FCN har bl.a. tabt ude til Randers, Silkeborg samt AaB i denne sæson, hvor alle hold bare har været markant stærkere fysisk.

FCN har også manglet en rigtig bomber efter Bernburg. Ingen tvivl om, at Morten Nordstrand besidder evnerne til at erstatte ham, men han er altså i karantæne grundet det røde kort i sidste kamp.  Gytkjær/Lawan vil formentlig få chancen fra start, men historien er lidt den samme ligesom med Macena, de mangler altså lige et niveau mere for at have de samme kvaliteter som Morten Nordstrand.

Kort opsummering:

Statistikkerne taler for en målfattig kamp, to vigtige angribere er i karantæne, hvorfor sandsynligheden for færre mål bliver lidt forøget, begge hold må helst ikke tabe kampen, da de stadig er i spil om ikke at rykke ned.

 

Faremomentet:

 

At forsvaret ikke rammer dagen, hvilket forøger chancerne for flere chancer. Effektiviteten foran målet kan også ødelægge dette spil.

Mit bud på kampen er 1,2-0!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback