18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Horsens - FC Nordsjaelland: 2

Match center
25. oktober 2020 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Casa Arena Horsens    Anders Poulsen
19. okt. 2020 kl. 15:30 (Opdateret 25. okt. 2020 kl. 15:54) 19/10
472
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

AC Horsens og FC Nordsjælland mødes i runde 6. Et Horsens mandskab der i den grad kæmper med tingene for tiden, imod et FCN mandskab som offensivt ser rigtig spændende ud.

Chance (1-X-2): 23-24-53%
Betvalue: 108,65%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 1-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Det taler for
 • FCN har nogle rigtig gode folk på den sidste 1/3, som kommer til at gøre ondt på ACH. ACH har i deres første 5 kampe en xGA på hele 11,95 og imod AGF tillod de 22 afslutninger, og det syntes jeg er interessant når man kigger på, at AGF blot snittede 10,25 afslutninger pr. kamp.
 • ACH fik i deres opgør mod AGF en mand i karantæne da Bjarke Jacobsen fik direkte rødt, og han er en super vigtig spiller for de gule, og en mand der kunne tage trykket ud af FCN, og er super god på bolden.
 • ACH har i år blot scoret 3 mål, og jeg har svært ved at se hvor deres mål skal komme fra. De har hentet Finnbogason ind, og det kunne godt være ham der skulle være deres redning, men jeg syntes der mangler kvalitet i Horsens offensiven.
 • FCN har til dette opgør rigtig meget på spil, hvis de vil op i top 6, og det kan godt kaldes en must-win kamp hvis de ikke vil se konkurrenterne løbe fra dem. Jeg ved godt vi er tidligt på sæsonen, men deres konkurrenter, gør det rigtig godt, og en kamp mod Horsens skal vindes, hvis de vil slutte i top 6 efter 22 runder.
 • Michael Lumb er højest sandsynligt heller ikke med i dette opgør, og han vil være savnet. Lumb har en stor aktie i det offensive spil for Horsens, og ydermere syntes jeg han tager et kæmpe ansvar når det ikke helt fungere. Thor Lange vikariere for Lumb, og der er altså kvalitetsforskel på de to spillere.
 • AC Horsens var ikke meget værd mod AGF, og var som Jonas Dahl sagde, dårligere i alle spillets facetter. Jeg er ikke fortrøstningsfuld på AC Horsens vegne, og de ligner et hold der mangler en rød tråd i hvad de vil. Imod FCN, som er lidt en hade modstander for ACH, som de sidste sæson tabte 3-0 og 6-0 til, tror jeg ikke de får nemmere ved at finde frem til, hvad de vil rent taktisk.
Hold øje med
 • Finnbogason havde et godt indhop mod AGF, men sluttede dog det hele af med at tordne et straffespark over mål, i bedste Elkjær stil. Jeg er dog fortrøstningsfuld på AC Horsens vegne og tror han bliver en rigtig god spiller. Og FCN skal gøre deres absolut bedste for at holde ham fra store chancer, for der har han bevidst at han er farlig..
 • Dødbolde burde være en klar fordel for ACH. Sammenligner vi de to holds spillere rent fysisk, så er det lidt et opgør mellem drenge og mænd. FCN skal derfor ikke bare give dødbolde væk, da ACH har nogle store folk som vil have en fordel i den disciplin.
 • FCN har ikke skabt vildt meget offensivt i år, og de skal også finde sig til rette efter tabet af to store offensive profiler. Kigger man på xGF så har de 5,1 efter 4 runder, hvilket er fornuftigt, men kigger man på skabte chancer, og åbne chancer så er de altså i den nederste halvdel i superligaen.
 • FCN har lukket 8 mål ind over 4 kampe, og det defensive fundament er ikke super stærkt, i min optik, og kigger man på xGA så ligger de på 7,2 efter 4 runder som bestemt ikke er prangende.
Oddsmarked

Oddset er startet i 1,90 og har så bevæget sig op i de 2,05. Jeg tror vi slutter nede ved de 1,90 igen, og derfor er jeg lidt tideligt ude. 

Man kunne eventuelt kombinere dette spil med over 2,5 mål hvis man var til den dristige side. Personligt tror jeg nemlig ikke at ACH kan holde FCN nede, og jeg kunne sagtens forestille mig et FCN mandskab der får scoret et par kasser. 

Holdene:

FC Nordsjælland har en kamp i dag mod Randers, og man kunne afvente det opgør før man placere sit spil på denne kamp. Jeg er dog tideligt ud, men der kunne jo forekomme karantæner eller skader til FCN i dagens kamp. 

Hvis ikke så kan FCN stille i stærkeste opstilling.

AC Horsens på den anden side er lidt mere presset. De har som sagt Bjarke Jacobsen ude, og derudover så har man Michael Lumb som var ude imod AGF med en corona-karantæne. Jeg har ikke kunne læse mig til hvad reglerne er ift. coroan, men på AC Horsens egen hjemmeside står der: 

AC Horsens må under alle omstændigheder undvære Michael Lumb i udekampen mod AGF søndag den 18. oktober, og en lægefaglig vurdering vil afgøre, om han kommer i betragtning til kampen mod FC Nordsjælland søndag den 25. oktober, men han er yderst tvivlsom til opgøret mod nordsjællænderne.

Så det er altså et yderst svækket Horsens hold ift. at det er 2 absolutte nøglespillere i min optik. 

Kilder

ACH + FCN hjemmeside.

Twitter. 

Resultat.dk 

superliga.dk 

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback