18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Horsens - Broendby IF: Under 2,5 Mål

Match center
7. juni 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Casa Arena Horsens    Peter Kjærsgaard-Andersen
3. jun. 2020 kl. 20:26 (Opdateret 7. jun. 2020 kl. 18:54) 03/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (5)
Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 3-2
Bet365 Spil nu hos Bet365
AC Horsens har imponeret med clean sheets mod FCK og FCM. Nu er det Brøndby, der skal lukkes ned af Bo Henriksens kyniske mandskab.
Det taler for
 • AC Horsens har holdt nullet i deres seneste to kampe, mod ligaens to bedste hold.
 • AC Horsens scorer ikke ret meget hjemme, hvor de blot er blevet til 12 mål i 12 kampe. 21 mål er lukket ind på eget græs.
 • Brøndby er langt mindre målrige ude end hjemme, men scorer dog 1,5 mål i snit på udebane
 • I 2020 har Brøndby set defensivt stærkere ud, dog knækkede man i Aalborg, mens FCN også formåede at score to gange på de blå-gule.
 • Horsens’ kompakte stil står godt til at stække Brøndbys 3-5-2-system. Horsens’ kantspillere er langt mere defensivt orienterede, og har et stort løbepensum, hvilket kan lukke ned for Brøndbys wingbacks.
 • Brøndby mistede i vinterpausen topscorer Wilczek samt vicetopscorer Kaiser. De to er ikke erstattet af lignende kvalitet.
Hold øje med
 • Horsens har spillet over 2,5 mål i to tredjedele af deres hjemmekampe, heriblandt de fem seneste hjemmekampe.
 • Brøndby har spillet over 2,5 mål i to tredjedele af deres udekampe, og totalt i 75 % af deres kampe i sæsonen.
 • De to holds seneste fem indbyrdes opgør er alle gået over 2,5 mål
Oddsmarked

bet365 stikker en smule ud på under-markedet med odds 2,07, mens flere andre bookmakere er nede omkring 2,00. Tror man på mindst tre scoringer, er det Unibet, Mr Green eller 888sport der skal spilles os, da der her er 1,82 at hente.

Rundt om kampen
Havde jeg en hat, måtte jeg lette på den. Bo Henriksens arbejde i AC Horsens fortjener den største anerkendelse. Jeg troede, at Den Gule Fare ville blive kørt over i Parken lige inden Corona-pausen. Horsens vandt 1-0.

Jeg troede igen Horsens ville tabe i Herning i første kamp efter Corona-pausen, endda uden Simon Okosun og Bjarke Jakobsen. Horsens vandt igen 1-0. Det er intet mindre end vanvittigt imponerende, og det gør lige pludselig, at nedrykningsspøgelset ikke hænger helt så tydeligt over østjyderne.

Nu gælder det sidste runde i grundspillet, og Horsens kan på imponerende vis tage ottendepladsen. Det vil som minimum kræve ét point i sidste kamp mod Brøndby, der er sikre på mesterskabsslutspil, men som har brug for point i kampen om tredjepladsen.

Med Horsens’ to 1-0-sejre over ligaegns to bedste mandskaber in mente, bliver opgaven ikke nem for Brøndby, der åbnede med 1-0 hjemme over SønderjyskE. Ikke den mest imponerende indsats, men sejren kom i hus, præcis som i Brøndbys enste hjemmekamp, hvor man slog Lyngby med samme cifre.

Indbyrdes opgør
Horsens og Brøndby har spillet ganske målrigt de seneste fem gangen de er tørnet sammen. Tidligere på sæsonen vandt Horsens 2-1 i Brøndby, og generelt er alle de seneste fem indbyrdes opgør gået over 2,5 mål. Af de fem inden da, var blot et enkelt gået over.

Trupnyt
Det er stadig tidligt med trupnyt, men hos AC Horsens står det klart, at vigtige Simon Okosun og Bjarke Jakobsen begge er fri af karantæne.

Hos Brøndby meldes Kevin Mensah ude, efter at han pådrog sig en skade i kampen mod SnderjyskE.

Kilder

bold.dk, superstats.dk, danskfodbold.com, hsfo.dk, 3point.dk

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback