18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
21. marts 2021 kl. 17:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Aalborg Portland Park    Peter Kjærsgaard-Andersen
16. mar. 2021 kl. 15:53 (Opdateret 21. mar. 2021 kl. 18:57) 16/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (13)

Aab møder i runde 22. OB i en kamp, som afgør, hvem der skal i top 6. OB er ude af ligningen efter 2 nederlag i træk, hvorimod AaB har bragt sig selv i spil, og jeg tror de vil gå benhårdt efter at komme i den "gode" halvdel.

Chance (1-X-2): 48-29-23%
Betvalue: 110,40%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 0-2
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
Det taler for
 • AaB har fået stort set alle profiler klar til dette opgør, og her tænker jeg på Hiljemark, Ahlmann, Børsting, Granli samt Thelander, hvor de har været ude med karantæner eller skader, og til dette opgør, har de alle mand klar, og det er altså en god trup som AaB kan møde OB med i en vital kamp for nordjyderne.
 • AaB har noget at spille for, hvis man tænker på signalværdien ved at komme i top 6, og samtidig er det også bare nogle federe kampe AaB får, i min optik, hvor AaB kan spille frit mod de bedste i superligaen, hvilket også er dem AaB vil måle sig selv med.
 • Der har længe været støj på de indre linjer i OB, og så skete det d.15 marts at OB og Jakob Michelsen stoppede samarbejdet efter en forfærdelig proces, som ikke blev håndteret særligt professionelt i min optik. At der ikke er en ny træner i OB truppen, kan helt sikkert have en negativ effekt på spillerne, og jeg tror at optakten til kampen mod AaB har været præget af afskedigelsen.
 • AaB har momentum med to sejre i træk, og de skal tage den tredje imod OB, hvis de vil i top 6, og det er ikke utænkeligt at 3 point vil gøre dem til nr.6 Randers eller SønderjyskE skal blot smide point mod henholdsvis FCK og FCN, og det ser jeg bestemt ikke som utænkeligt. Et X er ikke nok for AaB, så derfor tror jeg også de vil gå benhårdt efter en sejr, også hvis kampen lakker mod enden med X.
 • OB var godt med i de første 10 min mod BIF, men herefter kom de ikke med meget, og i den foregående kamp mod Vejle, hvor de tabte 2-0 var de heller ikke ret farlige, og generelt har OB ikke fået det til at spille rent offensivt, hvilket også kan ses på deres måltotal, hvor de i de seneste 10 kampe (pokalturneringen inkluderet) blot har scoret 6 gange, hvor AaB på 8 kampe har lavet 9 mål.
Hold øje med
 • Kigger man på AaB's tal (xGF og xGA) efter de første 13 runder, og sammenligner med 8 kampe i denne forårssæson, så er det nedslående læsning. i de første 13 kampe havde de en xGF på 1,3 og en xGA på 1,08 sammenlignet med deres 8 kampe i forårssæsonen, hvor xGF er 0,87 og deres xGA er 1,2.
 • OB har mange offensive strenge at spille på, og AaB skal være forberedt på, at OB har en stor bredde i deres offensiv, hvor de har mange at vælge mellem, men dog er der ingen af dem der er i en rigtig målform.
 • AaB har ikke den store målscorer, og jeg har svært ved at se hvem der skal score deres mål. Kigger vi på deres topscorer så er Fossum med 7 mål på 20 kampe, hvilket er flot af en CM, men vidner også om den manglende skarphed oppe foran, hvor van Weert med 4 mål på 20 kampe er den farligste angriber de har, og det ser jeg som en udfordring for nordjyderne.
 • OB kan sagtens bruge 3 point, især hvis man ser på hvordan Lyngby er ved at vågne op. Hvis OB taber dette opgør, og Lyngby vinder mod ACH så er der kun 5 point for OB og ned til nedrykningsstregen, så 1 point vil også være ganske fint for OB, som jeg dog ikke tror kommer i nedrykningsfare.
 • Sidst de to hold mødtes blev det til en 2-1 sejr til OB i en kamp de også dominerende ift. xG som endte 1,96-0,52 til OB
Oddsmarked

Oddset på Aab er startet i 2,15-2,20 og står nu i 2,30 flere steder, hvilket jeg synes er ganske fornuftigt betatlt. 

Jeg har også kigger på over de 2,5 mål som står til odds 2,05, som jeg også synes er interessant, og et spil der indeholder værdi.

Holdene:
Jeg har været lidt inde på holdenes forfatning, men herunder smider jeg lige de kendte skader ind, hvilket dog kan ændre sig eftersom der et stykke tid til kampen. 

AaB:
Her er Lucas Andersen (fast mand 10 kampe) ude, hvilket han har været i de 8 kampe de har haft i forårssæsonen. Derudover kan jeg ikke læse mig til nogle skader eller karantæner, Thelander kommer netop tilbage fra sin karantæne, så AaB er som sagt godt stillet forud for dette opgør. 

OB:
Her er Okusun tilbage efter han havde karantæne imod Brøndby i sidste runde, og udover Fenger (reserve 8 kampe 1 mål) som er skadet, så er OB også med alle mand klar til dette opgør 

 • Stabile odds
 • God kundeservice
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback