18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AaB - FC Nordsjaelland: 1

Match center
22. november 2020 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Aalborg Portland Park    Jonas Hansen
17. nov. 2020 kl. 15:13 (Opdateret 22. nov. 2020 kl. 15:56) 17/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

AaB møder FCN i denne 9.runde af superligaen, og jeg har kigget AaB's vej af flere grunde.

Chance (1-X-2): 48-24-28%
Betvalue: 103,20%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 1-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Det taler for
 • Der er ingen tilskuere på de danske stadions, men det er stadigvæk en svær opgave for FCN at spille væk fra deres trygge kunstgræs. I år har FCN spillet 6 kampe (2 af dem er pokalkampe) og vundet 1, spillet 2 uafgjorte og tabt 3. I de kampe har de lukket 11 mål ind, og generelt har det været to forskellige hold når man har set FCN ude og hjemme. Derfor ser jeg det som en stor fordel for AaB.
 • AaB har en super spændende trup i min optik, hvor de har rigtig mange strenge at spille på. Både offensivt og defensivt, er der også flere at vælge imellem. Til dette opgør har AaB heller ikke nogen skader eller karantæner så de kan vælge frit imellem en rigtig stærk trup.
 • FCN har flere profiler fra start 11'eren ude, især nede i bagkæden er der mange nye, som kan give misforståelser, og give chancer til nordjyderne.
 • Efter 8.runder har AaB en rigtig fin xGF per 90 min. på 1,7 hvor FCN til sammenligning er på 1,1 og kigger vi på xGA ligger AaB på 0,9 hvorimod FCN ligger på 1,2 xGA pr. 90 min.
 • AaB ligger nr.1 hvis vi kigger på expected points, hvor de burde ligge på 14,2 hvorimod FCN ligger på 10,7.
 • FCN har en ret høj xGA, hvor de i år også har indkasserede 11 mål på 8 kampe, hvor de også tillod mange chancer mod FCM, OB, FCK og Brøndby. Hvis FCN tillader de offensive folk fra AaB mange chancer, så skal AaB nok på et tidspunkt få straffet FCN.
Hold øje med
 • FCN har et godt tag på AaB og har i deres seneste 5 indbyrdes opgør, vundet 3 og spillet 2 uafgjorte.
 • FCN har på deres bedste dage nogle utroligt dygtige fodboldsspillere der kan skille selv de bedste forsvar ad, og spiller FCN op til deres bedste kan AaB få det svært. Problemet for FCN er bare at deres spil er så svingende, som det er.
 • AaB var mere end heldige da de to hold mødtes sidste gang. Her endte xG med 1,73-1,16, hvor kampen endte 0-0. Det var især Isaac Atanga der med en xG på 1,26 der blev skurken i dette opgør. Denne kamp er fra 14/07-20 og der er sket en del med holdene siden da, men ikke desto mindre er det en kamp som ikke ligger alt for langt tilbage.
 • AaB har ikke den store målscore i truppen, og Fossum ligger som klubbens topscorer med blot 3 mål, sammen med van Weert. AaB har også kun scoret 10 mål, hvoraf deres angribere van Weert har scoret 3, Børsting har scoret 2. De mangler, i min optik, flere mål fra de offensive folk, (5 mål på 8 kampe) og Lucas Andersen skal snart til at lave mål, efter 11 kampe uden.
Oddsmarked

Danske spil ligger højest på AaB sejer, med odds 2,15 hvor de fleste andre ligger i 2 til 2,05. Oddset har ellers været i de 2,15 de fleste steder, men har været faldende de seneste dage. 

Holdene 

AaB: Har haft Iver Fossum ude siden han blev skadet mod Brøndby. Jeg tror han er med til dette opgør, han nævnte efter Brøndby kampen at han ville være klar til kampen efter mod Randers, men her var han ikke i truppen. Jeg tror dog han vil være i spil til start 11'eren til dette opgør. 
AaB har derudover Magnus Christensen ude, hvilket han har været hele sæsonen, stort set, og Lukas Klitten er også ude. 

FCN: Har Abu Francis ude efter han fik direkte rødt i pokalen mod Hvidovre, og han var ellers i gang med at finde en super form, med 3 mål i 3 kampe. Derudover er Jonathan Amon, og Ulrik Yttergård Jenssen med skader, hvor især sidst nævnte godt kan gå hen og blive savnet for nordsjællanderne. Til sidst har FCN fået to mand ude med corona nemlig Peter Vindahl Jensen og Mads Thychosen. De to er derfor heller ikke med til dette opgør, og ville også være i start 11-eren hvis de ikke var ramt af virussen. 

Derfor vil jeg konkludere af AaB er bedre stillet rent taktisk end FCN. 

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback