AaB - FC København: 2

Match center
10. december 2017 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Aalborg Portland Park    Jørgen Burchardt
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Kommentarer (11)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 26-27-47%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

FCK er kommet sig over de værste skadesproblemer, og kan stille et slagkraftigt mandskab mod AaB. Godt nok slingrer FCK alvorlig, og AaB har 3 sejre i træk, men med Santander i front har FCK den tyngde der skal til for at hente 3 point i Aalborg.

Det taler for spillet
• FCK er bedre end AaB, spiller for spiller, og Johansson er eneste væsentlige FCK-fravær til kampen mod AaB.
• Tilbagevendte Santander kan starte inde, og det gør en stor forskel for FCK, da han er væsentligt bedre end Pavlovic.
Santander er stærk i boksen, og er farlig i hovedspillet. Noget FCK har savnet gevaldigt, da deres spil i høj grad er lagt an på høje indlæg.
• Begge hold har spillet i midtugen, så AaB har ikke fordel af væsentlig bedre restitutionstid end FCK. Dette har hæmmet FCK tidligere i sæsonen.
• FCK har bedre bredde end AaB, og kan skyde med folk som Thomsen, Kusk, Bengtsson og Matic fra bænken hvis en sejr skal jagtes i anden halvleg.
FCK imponerer ikke, men deres resultater er værre end deres spil, og i mange kampe har de været ramt af forskellige ”ufordelagtige omstændigheder”. (*)
• AaB er solide defensivt, men de har meget svært ved at skabe chancer, og har kun scoret 17 mål i 18 kampe.
• FCK kan ikke bruge uafgjort til noget i jagten på en EURO-league plads, og vil jagte en sejr i tilfælde af uafgjort sent i kampen.

Det skal du holde øje med
• AaB har denne sæson spillet gode kampe mod både Brøndby og FCK, og har hentet uafgjort på udebane mod begge hold.
• Okore er bomstærk, og har opadgående form. Måske kan han matche Santander’s fysik, og sætte Santander ud af spillet. (**)
• FCK har haft et elendigt efterår i Superligaen, og har kun vundet 2 af 8 udekampe indtil nu. (Randers og Helsingør).
• AaB har vundet 3 kampe i træk (inkl. Helsingør i pokalen i midtugen), og kan gå ind til FCK-kampen med god selvtillid.
• FCK ser ud til at være lidt ramt mentalt af det elendige efterår, og de kan rystes i modgang, specielt Ankersen har set ”shaky” ud på det seneste.


Oddset


Oddset på 2-tallet åbnede lidt lavere hos de bookmakere der tidligt ude med Superliga-odds (Unibet åbnede f.eks. i 1,95). Efter FCK’s nederlag til FCN er oddset steget, og herefter faldet en smule igen, og nu ligger avrg. (oddsportal.com) på 2-tallet på 2,16. Betfair Sportsbook giver fornuftig betaling med odds 2,20. En toneangivende licenløs bookmaker ligger lige nu også på 2,20. Jeg har svært ved at give et godt bud på oddsudvikling op til kampstart.

Startopstillinger


AaB:
Umiddelbart ingen nye eller væsentlige fravær hos AaB.
Bud på startopstilling: Rinne, Pedersen, Okore, Blåbjerg, Børsting, Würtz, Lesniak, Ahlman, Flores, Pohl, Thellufsen.

FCK:
Johansson skadet (for – fast), og Toutouh tvivlsom (midt – rotation) er mig bekendt eneste væsentlige fravær til denne kamp. Santander startede inde i EURO-leage kampen mod Sheriff torsdag, hvor han spillede en væsentlig roll, og jeg forventer han er frisk til at spille denne kamp fra start også. Jeg forventer i det hele taget samme startopstilling som mod Sheriff.
Bud på startopstilling: Olsen, Ankersen, Lüftner, Vavro, Boilsesen, Kvist, Zeca, Verbic, Falk, Santander, Sotiriou.Noter


*FCK har selvfølgelig skuffet gevaldigt dette efterår, og det kan virke som en invitation til en lussing at lægge et spilforslag op på udesejr til FCK, for de har helt bestemt spillet dårligt i mange kampe. Jeg mener dog at FCK, for første gang i meget lang tid, ikke kan forventes at have nogle væsentlige ufordelagtige omstændigheder imod sig, hvilket ellers har været stærkt medvirkende til deres manglende pointhøst. Nedenfor en opremsning af de problemer FCK har døjet med tidligere, som jeg ikke mener man kan forvente de rammes af til AaB-kampen:
• Skader/karantæner: FCK har haft disse til overflod, og kan mod AaB, for første gang i umindelige tider, i Superligaen, stille med alle deres største offensiv-profiler samtidigt i start-11.
• Travlt program: FCK har spillet mange kampe, og har ofte haft ulempe af at spille mod en frisk modstander, mens de selv har haft en EURO-league midtugekamp i benene.
• Dårlig chanceudnyttelse: I flere af FCK’s nederlag og uafgjorte kampe, skaber de egentlig lige så mange store chancer som modstanderne. De har bare ikke haft heldet/skarpheden i afslutningerne. (Eksempelvis OB ude, og SønderjysE ude).
• Uheld/personlige fejl/dommertække: Dumt rødt kort til Verbic i Horsens, manglende udvisning til FCN i Parken, kæmpe fejl af Robin Olsen i SønderjyskE. FCK har generelt haft mere ”udtur” end forventeligt i efteråret.


**Santander har været enormt savnet i FCK’s angreb her i efteråret. FCK’s spil er lagt meget an på høje indlæg fra kanterne, og her har Pavlovic og Sotiriou ikke kunnet levere det nødvendige slutprodukt i felterne. De fylder for lidt fysisk, og er for svage i hovedstødsafslutningerne, så det har været for let for modstanderne at afvise FCK’s indlæg. Med Santander på banen har FCK pludselig en mand der fylder meget fysisk i feltet, og som kan ramme målet på hovedstødschancer. Santander er farlig i sig selv, og han skaber plads til Sotiriou. En nøgleduel i kampen bliver derfor Okore mod Santander. AaB har i nogle kampe haft held med at sætte Okore tæt på modstandernes stærke angribere, for herved at kyse dem, og holde dem nede. Jeg tror de vil forsøge det samme mod FCK, ved at sætte Okore på Santander. Min vurdering er dog at Santander har en fordel i luftspillet mod Okore, og at Okore derfor kun vil have mulighed for (i bedste fald) at lykkes delvist med at holde Santander nede. Hvis jeg tager fejl, og Okore kan gøre Arajuuri kunsten efter, og pakke Santander fuldstændigt sammen, er det dog en alvorlig bet for spillet.

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback