18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

OL 2024 håndbold i TV

Opdateret
N Nicolai J.
Tekstforfatter og indholdsredaktør hos BetXpert med en forkærlighed for den engelske Premier League. Har spillet fodbold, håndbold, tennis og bordtennis og arbejdet indenfor spilbranchen siden 2017.
Vis mere
Vis mindre

Velkommen til BetXperts tv guide til OL i håndbold 2024. Vi giver dig her den ultimative OL håndbold tv guide. Benytter du dig af vores OL i håndbold tv oversigt, er du dermed sikret ikke at gå glip af nogle af de mange spændende håndboldkampe i løbet af sommeren. 

OL i håndbold kan ses på DR1, DR.dk, Kanal 5 samt de to streamingtjenester Eurosport Player og Discovery+. Alle Danmarks kampe vises på DR1 og DR.dk, og nogle af dem vises også på Kanal 5 samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Discovery+. 

Så selvom du måske for længst har opsagt dit flow tv-abonnemnet, så er der altså rig mulighed for at komme til at se håndbold OL 2024 i Paris.

29/07, 14:00-
15:30
Egypten - Danmark
04/08, 19:00-
20:30
Danmark - Norge

Tv guide til håndbold OL 2024

Håndbold OL for herrer begynder natten til lørdag den 24. juli, når Norge og Brasilien tørner sammen i Gruppe A. I denne tv guide til håndbold OL for herrer 2024 i Paris giver vi dig det ultimative overblik over slutrundens mange håndboldkampe i tv henover sommerens OL.

Har du en flow-tv-pakke med DR1, kan du se alle Danmarks kampe plus en lang række af alle de andre spændende kampe. Det er dog desværre ikke nok for at kunne se alle OL-håndboldkampe i Tokyo. Hvis du vil se det hele, så er du nødt til også at have streamingtjenesterne Eurosport Player og Discovery+. 

Eurosport Player koster 129 kroner om måneden eller 995 kroner for et års abonnement. Foruden håndbold OL i Tokyo kan du også se masser af andet topsport – ikke mindst Superliga-fodbold. 

Ellers kan du oprette dig hos Discovery+ med deres Underholdning+Live-pakke. Her kan du ikke mindst streame Kanal 5, som viser mange af OL-kampene, plus mange andre kanaler. Det koster 99 kroner om måneden.

Se Danmarks håndbold OL kampe i fjernsynet

Hvis du gerne vil se Danmarks OL kampe i håndbold i fjernsynet, kan du gøre det ved at tune ind på DR1 eller DR.dk. Her vises alle Danmarks kampe på direkte tv eller streaming. 

Herunder gennemgår vi, hvornår Danmark spiller sine gruppekampe ved OL i Tokyo 2020. 

Danmark – Japan: lørdag den 24. juli klokken 14.30

Danmark åbner OL i håndbold ved at spille mod værtsnationen fra Japan. Selvom ”Solens Sønner” har fordel af hjemmebane, så er Danmark kæmpefavoritter og skal vinde kampen uden det mindste besvær. 

Foruden DR1 kan du se kampen på Kanal 5 samt de to streamingtjenester Eurosport Player og Discovery+.

Ægypten – Danmark: mandag den 26. juli klokken 07.15

Efter en forhåbentlig komfortabel sejr over værterne fra Japan venter der en lidt sværere opgave mod Ægypten. Det afrikanske land har før bidt godt fra sig, men det har ikke mindst været på hjemmebane, at de har formået at gøre dette. 

Nu er de, ligesom Danmark, langt væk hjemmefra, og Nikolaj Jacobsens drenge bør ikke få de store problemer mod afrikanerne. Kampen kan streames på DR.dk, Eurosport Player og Discovery+. Herudover vises den selvsagt direkte på DR1. 

Danmark – Bahrain: onsdag den 28. juli klokken 02.00

Her viser tv oversigten for OL i herrehåndbold at være lidt ubarmhjertig. Vil du se Danmark – Bahrain, skal du desværre meget tidlig op. Eller meget sent i seng. Kampen begynder nemlig først klokken 02.00 natten til onsdag den 28. juli. 

Om du skal se Danmark – Bahrain eller ej, så kan du godt se frem til forhåbentlig endnu en dansk sejr ved OL i Tokyo 2020. Også her vil Danmark nemlig være store favoritter til at tage de to point.

Kampen kan ses på DR1, DR.dk, Kanal 5, Eurosport Player eller Discovery+. 

Portugal – Danmark: fredag den 30. juli klokken 12.30

Selvom der er bedring at spore i portugisisk håndbold, så skal dette også være en kamp, som Danmarks udvalgte forholdsvis nemt kan vinde. Landet fra Den Iberiske Halvø opnåede sit bedste resultat ved et EM i 2020. Her blev de nummer seks. 

Sammenligner man dét med Danmarks mange flotte præstationer og medaljer af forskellig karat, så bør der ikke være nogen som helst tvivl om, at Portugal også skal besejres.

Se blandt andet kampen på DR1, DR.dk eller Discovery+. 

Danmark – Sverige: søndag den 1. august klokken 14.30

Kampen mod svenskerne bliver med al sandsynlighed Danmarks første egentlige test ved dette OL 2020 i Tokyo. 

Sverige er godt nok ikke helt, hvad de har været indenfor herrehåndbold, men måske de er på vej tilbage til fordums styrke. De blev trods alt nummer to ved VM tilbage i januar – kun overgået af netop Danmark, som de tabte til i finalen. Hertil kommer også, at svensken blev nummer to ved EM i 2018. De imponerede dog langtfra ved EM i 2020, så det er lidt op og ned for vores kære, nordiske brødre. 

Danmark er selvsagt favoritter, men vi kommer formentlig til at arbejde mere for sejren, end det har været tilfældet i de første fire kampe. Efter denne kamp står den på kvartfinaler tirsdag den 3. august. 

OL håndbold tv guide

Det gode ved en OL håndbold tv guide er, at du får et godt overblik over kampene og dermed mindsker risikoen for at gå glip af dine favoritkampe. 

I BetXperts tv oversigt over OL håndbold har vi bestræbt os på at give dig det bedst mulige indblik i, hvor og hvordan du kan se håndbold OL. Her er der heldigvis mange muligheder. Har du flow-tv, kan du se alle Danmarks OL håndboldkampe på DR1. Ellers kan du altid gå ind på DR.dk og se kampen via stream. 

Generelt viser DR mange af OL håndbolskampene i tv, men de viser ikke dem alle. Hvis du vil være fuldt dækket ind til at se alle kampene, er du nødsaget til at kigge mod streamingtjenester som Eurosport Player og/eller Discovery+. 

Som vores OL håndbold tv guide fortæller dig, så behøver du dog ikke andet end DR1 eller DR.dk for at se alle Danmarks kampe ved OL i håndbold 2020 i Tokyo. Og det er trods alt de vigtigste kampe, kan de fleste af os nok blive enige om. 

Se også BetXperts håndbold live tv i dag

Feedback