18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Giro d'Italia i TV

Opdateret
Anders MaiEkspert Anders Mai
Vis mere
Vis mindre

I denne tv-guide kan du finde ud af, hvem der sender Giro d'Italia live på dansk tv. 

Der findes intet data for dette i øjeblikket.

Sidste års Giro d'Italia blev vundet af australske Jai Hindley. Han er dog ikke til start i år. Det er til gengæld superstjernerne Primoz Roglic og Remco Evenepoel, som ventes at komme til at udkæmpe en hård duel om la Maglia Rosa.

Vi kan også glæde os over, at der i år bør være gode muligheder for dansk succes i Giroen. Mads Pedersen og Magnus Cort er begge en Giro-etapesejr fra at have vundet i alle tre Grand Tours. Vi har også Mads Würtz til start, som også skal på etapejagt.

Der er med andre ord lagt op til tre spændende uger i det italienske. Du kan naturligvis følge det hele på tv eller livestream.

Giro d'Italia i TV

Giro d'Italia TV2? Nej. Du er nok vant til at se Tour de France og klassikere som Paris-Roubaix på TV 2's hovedkanal, men det er ikke dem, der sender Giro d'Italia 2024.

Hvem sender Giro d'Italia 2024? Det er et essentielt spørgsmål at få svar på, og det giver vi på denne side. Det er Eurosport, der igen sender årets Giro d'Italia i dansk fjernsyn. Du har også mulighed for at se Giro d'Italia på livestream hos discovery+ og Eurosport Player. 

Du har dermed mulighed for at se samtlige af de 21 Giro d'Italia-etaper, der skal køres fra den 6. maj til den 28. maj. Det vil sige, der venter en maj spækket med forhåbentligt godt cykelløb fra de italienske landeveje. I år starter Giroen hjemme i Italien - nærmere betegnet Ortona ved Adriaterhavet.

Maj måned byder altså på masser af underholdning fra den italienske Grand Tour, der er den første i løbskalenderen. Tour de France finder sted i juli, og Vuelta a España i august og september. 

Se cykling i TV

Hvem sender Giro d'Italia 2024?

Det gør Eurosport på dansk tv, men det er som nævnt også muligt at se Giroen 2024 på discovery+ eller Eurosport Player, så du skal ikke være bekymret for at misse løbet, hvis du ikke har en tv-pakke med adgang til Eurosport, da det via ovenstående streamingtjenester er muligt at følge løbet. Store cykelløb som Paris-Roubaix og Tour de France er du som skrevet måske vant til at se på TV 2's hovedkanal, men du skal altså ikke forbi TV 2 for at se Giro d'Italia. 

Det koster 129 kroner om måneden at være abonnent på Eurosport Player, og du får her adgang til det samme sport som på discovery+. Du får hos begge streamingtjenester et billede i lækker kvalitet, og det er muligt at være flere på samtidig. 

Discovery+ koster ligeledes 129 kroner om måneden, og her får du også adgang til forskellige serier og andet. 

I vores etapebeskrivelse her til højre kan du desuden læse om hver enkelt etape i årets Giro d'Italia. Her kan du med fordel skrive de etaper ned, så du har et overblik over de etaper, du i hvert fald ikke vil gå glip af. Ved fx at skrive dine favoritetaper ind i kalenderen, er der nok større sandsynlighed for, at du rent faktisk også får dem set.

Giro 2024 i TV og livestream

Discovery har tv-rettighederne til Giro d´Italia i Danmark. Dermed vil løbet blive vist på deres kanaler, hvilket vil sige 6’eren samt Eurosport 1 og måske til tider Eurosport 2. 

Derudover vil alle dette års Giro d’Italia-etaper også kunne ses uden afbrydelser på streamingtjenesterne Discovery+ og Eurosport Player. 

Det kommer til at foregå med blandt andre Thomas Bay, Brian Holm, Jesper Worre og Anders Mielke i kommentatorboksen. Derudover får vi også Giro-studiet med folk som Bastian Emil og Peter Piil.

TV Giro d Italia

Giro live i tv foregår på Eurosport på dansk tv. Du kan også livestream Giro d'Italia på streamingtjenesterne discovery+ og Eurosport Player. Du har muligvis Rolf & Ritter som dine favoritter inden for cykelkommentering, men Eurosports kompetente kommentatorhold er i den grad også glimrende. 

De to tidligere cykelryttere Thomas Bay og Brian Holm kan du blandt andet høre under det store etapeløb i det italienske, og de er begge dygtige i kommentatorboksen, så du kan være sikker på, at du nok skal blive guidet godt igennem de i alt 21 etaper i Giro d'Italia 2024. 

Livestream Giro d'Italia 2024

Du har givetvis ikke adgang til flow-tv mere, men det betyder bestemt ikke, at du ikke kan se Giro d'Italia alligevel. Det er nemlig som nævnt muligt at livestream Giro d'Italia 2024 hos både discovery+ og Eurosport Player, og her kan du se livebilleder fra alle 21 etaper.

På disse streamingtjenester er det også muligt at se meget andet indhold. Du kan fx se programmer som "Bendtner & Philine", "Remee & Mathilde" og meget andet. Der er også sportsprogrammer som "Fodboldquizzen" og "Cykelquizzen".

Feedback