18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Giro d'Italia Manager

Opdateret
Nicobisgaard Nicobisgaard
Fantasy content med fokus på holdet.dk
Vis mere
Vis mindre
Kommentarer (2)

Lørdag den 4. maj 2024 er startdatoen for det prestigefyldte cykelløb Giro d’Italia, og dermed er det også startdatoen for Girospillet 2024. Giro d’Italia og Girospillet er for mange danske cykelentusiaster to ting der hænger uløseligt sammen, og er med til at bidrage med endnu mere spænding til løbet og de forskellige Giro etaper.

Her hos BetXpert har vi lavet en Giro d'Italia-managerguide, hvor vi vil gå i dybden med nogle af de ryttere, som kan være gode at have med på ens Giro d’Italia drømmehold. Derudover vil vi også kigge lidt på, hvordan du får dit budget til at række til at du kan sætte det bedste Giro d’Italia managerhold.

Giro d'Italia- Girospillet2024

Der skal lige laves en disclaimer, før vi kommer for langt i denne artikel. Denne artikel med dets råd, regler og gennemgange er lavet alene ud fra det spil, der hedder Girospillet2024, hvor man har mulighed for at skifte rytterne på sit hold mellem hver etape.

Grunden til, at vi har valgt at lægge vores fokus på Girospillet2024, er at man i dette spil har mulighed for at skifte ud undervejs, hvilket gør at man er nødt til at holde sig opdateret, og følge med i de forskellige etaper. Derudover så er det også lidt nemmere at lave et konkurrencedygtigt hold, hvis man kan skifte undervejs, da der vil komme uheld/skader, formdyk og alliancer, som kan betyde noget for værdien på ens hold, og som kan betyde at man gerne vil skifte ud løbende. Der er også noget ved pointsystemet hos Girospillet2024, som gør at det giver rigtig god mening at skifte ud løbende da etaperne er så forskellige.

Giro d'Italia-spillet 2024 hos Holdet.dk

Når du skal sætte dit Giro d’Italia hold til Girospillet2024, så har holdet flere funktioner der kan hjælpe dig. Den første der springer i øjnene, er søjlen popularitet. Denne søjle kan findes ved siden værdi, og fortæller dig, hvor mange andre manager der har den pågældende rytter på deres Giro d’Italia hold. Det kan give dig en indikation om, du måske er ved at vælge en, som er totalt ukendt og måske er en rytter der ikke bør tages i betragtning til dit hold.

En anden feature der kan hjælpe dig, er at du kan sorterer efter forskellige hold, så du måske kan vælge nogle ryttere, som du tror vil få en fremtræden rolle hos deres respektive hold.

Når du sætter dit Giro d'Italia hold til Girospillet2024 så kan du også bruge grafikken til at hjælpe dig. Bliver en rytter skadet eller udgår af løbet vil det fremgå fra grafikken, og når du ser et rødt kryds over din rytter, eller står der et lille I ved ham, så skal du foretage dig noget, da det kan påvirke din vækst.

En sidste ting vi lige vil gøre opmærksom på, hvis du vil lave et hold i Giro d’Italia spillet, er at du kan tilpasse kolonnerne, og på den måde se hvad der trender. Vælger du at sorterer efter, hvad der trender, så kan du måske følge med de andre dygtige managere der er i Girospillet, og på den måde slå din nabo, som ikke nødvendigvis kender disse features.

Pointsystem for Giro d'Italia manager

I det følgende vil vi kigge på pointsystemet hos Giro d'Italia managerspillet. Vi kommer ikke til at gennemgå alle reglerne, så derfor vil vi også anbefale dig, at du læser regler og vilkår hos holdet. Det vil give dig den bedste oplevelse af Giro d'Italia managerspillet. Derudover vil det også give dig det bedste grundlag når du skal sætte dit Giro d'Italia hold.

Som i de fleste andre spil hos holdet, så starter du med at få tildelt 50.000.000 kroner, som du skal bruge til at købe ryttere for. Dit Giro d ́Italia managerhold skal bestå af 8 ryttere, og du kan maks. have 2 ryttere fra samme hold. Du skal vælge én af dine 8 ryttere som kaptajn.  Hele omdrejningspunktet er rytternes værdi, som ændres alt efter, hvordan de klarer sig i det rigtige Giro d'Italia løb. Så hvis de ryttere du har på dit Giro d'Italia drømmehold præsterer godt under de forskellige etaper, så vil det også kunne ses på væksten af dit Giro d'Italia managerhold. - Formålet er altså at øge sit holds samlede værdi så meget som muligt.  

Dine rytteres værdi stiger, som sagt, på baggrund af deres præstationer. På billederne herunder kan du se, hvad du skal sigte efter:

Giro d'Italia manager 2024 pointsystem

Pointsystem i Giro d'Italia Manager 2024

Efter første etape (evt. prolog) koster alle handler et transfergebyr på 1% af de købte rytteres værdi.

Reglerne til Giro d'Italia manager 2024

Der er flere regler, som måske ikke er så relevante for den “normale” holdet manager, men vi har dog alligevel valgt at præsentere et par af de vigtigste, som måske kan være nyttige for dig at kende til, hvis du vil være med i Giro d'Italia managerspillet.

 • Hver deltager kan maks. oprette 20 hold. Dette er for at svække muligheden for at 'helgardere' sig til topplaceringer. 
 • Når en etape/runde starter, bliver der låst for handel af ryttere, inkl. Kaptajnskifte.
 • Ca. 2-3 timer efter at en etape er afsluttet, vil resultatet blive opdateret i systemet. Efter dette vil rytterhandel fortsat være låst frem til ca. kl. 21.30. Dette er for at sikre, at resultaterne er korrekte, inden der åbnes for handel igen.
  Opdateringen kan tage længere tid for runde 1 og 2, hvor der derfor åbnes for handel kl. 23.00.  Når rytterne bliver låst op efter validering af resultaterne, er det alene Swush.com som afgør, om der foretages korrektioner.
 • Deltagelse om præmier (dvs. Guld+ hold) kræver at deltageren er minimum 18 år og bosiddende i Danmark. Alle præmievindere skal validere sig via upload/indsendelse af scan/foto af pas eller kørekort. 
 • Spillet slutter efter den sidste etape er gennemført og resultaterne er blevet opdateret og verificeret i spillet.

Giro d'Italia manager bedste indkøb

Der er mange veje at gå når du skal sætte dit hold i Giro d’Italia. Vi har været inde på pointsystemet, og nu vil vi kigge lidt på nogle af de ryttere, som vi tror kan hjælpe dig med at opnå den højeste vækst når du skal sætte dit drømmehold i Girospillet2024.

De ryttere vi har kigget på, er nogen vi forventer kan gøre sig gældende igennem hele løbet, og som vi forventer ikke udgår undervejs, men vil være med når det også går opad og bliver hårdt. I bunden af hver beskrivelse kan du se deres pris i managerspillet hos holdet.dk.

 • Romain Bardet, som til dagligt kører for Team DSM-Firmenich PostNL, er også en rytter som flere eksperter har store forventninger til. Den 33 årige franskmand, har flotte resultater fra de største løb. Bardet har vundet tre etapesejre i Tour de france, og flere andenpladser i store løb som World Championships, Liége - Bastogne - Liége og Criterium du Dauphiné. Hans største præstationer ligger lidt tilbage i tiden, men hans 2024 har været godt, og måske er han klar til et godt Giro d’Italia, som kan give en god vækst til dit Giro d’Italia drømmehold. Romain Bardet kostede 7.500.000 ved løbets start.
 • Pogacar er de flestes førstevalg, og når man kigger på hans popularitet hos holdet, så har de fleste manager ham også med på deres Giro d'Italia drømmehold. Lige p.t. har 92,7% Tadej Pogacar på deres hold, og der er nok også relativt mange, som kommer til at have ham som deres anfører undervejs i dette års Giro. Sloveneren er storfavorit til at snuppe flere etapesejre og den samlede sejr. Derudover så er der ingen klar førsteudfordrer for Pogacar, så han ligner et ret sikkert valg. Tadej Pogacar kostede 15.000.000 kr. ved løbets start.
 • Juan Pedro Lopez går ind til dette års Giro med rigtig gode ben. Spanieren stillede til start i flere løb, og vandt blandt andet Tour of the Apls, som er et løb flere ryttere benytter som optakt til Giro d'Italia. Juan Pedro Lopez kører for Lidl - Trek, og havde et rigtig godt Giro d’Italia i 2022 hvor han vandt den hvide ungdomstrøje og sluttede, som nr. 10 i det samlede klassement og en anden plads på fjerde etape, som var fra Avola til Etna. Juan Pedro Lopez kostede 5.000.000 ved løbets start.

Giro d'Italia manager – Strategier

Der findes mange måder at gå til disse holdet managerspil. Der findes to overordnede strategier, når man sætter sit hold:

 • Setand-forget: Du sætter et hold og beholder det hele turneringen, medmindre dine spillere ryger ud, bliver skadede eller sat af.
 • Du skifter rundevis for at have de bedste spillere til hver runde tilpasset kampprogrammet.

Det er nok de to tilgange de fleste bruger benytter sig af når de spiller med i Giro d ́Italia managerholdet. Der er også andre, som går lidt mere systematisk ind til disse managerspil, og tror på at sandsynligheden for at vinde øges når man arbejder med chancevurderinger og går i en matematisk-retning, hvor der vurderes på, hvad der er den bedste investering i det lange løb.

Giro d'Italia manager tips 2024

Når vi kigger på, hvilke gode tips og tricks der kan sikre dig den højeste vækst på dit Giro d ́Italia managerhold, så er de vigtigste listet herunder:

1. Høj vækstrate - Hold øje med stjernerne!

Når man kigger på pointsystemet, som du kan se længere oppe i denne artikel, så er der meget at hente, hvis man kigger på den forventede vækstrate. Hvis du har en rytter, som ligger lunt i svinget til at vinde etapen, tage en trøje, og måske vinder nogle af de indlagte spurter om spurts- og bjerpoint så kan hans forventede vækst godt ligge rigtig højt, hvilket gør det mere attraktivt at skifte ud undervejs. Denne forventede vækstrate ser man ikke på samme måde i de forskellige holdet fodboldmanagerspil. I disse managerspil er det ikke altid en god idé at skifte imellem runderne da den forventede vækst kan være sværere at blive klog på end i en sprinteretape til Giro d’Italia.

2. Renterne - Brug alt hvad du har!

I de forskellige managerspil hos holdet.dk er der renter på de penge man ikke får brugt på spillerkøb, men i modsætning til de 1,0% man får i fodboldspillene så er der kun en bankrente på kun 0,5%. Derfor er der bare med at få brugt rub og stub da denne lave bankrente gør det mindre attraktivt at have penge i banken.

3. Etapebonussen – Ram etapevinderne

Der ligger mange point til de ryttere der tager en etapesejr, og den vækst er vigtig at få fingrene i, hvis du vil gå efter at vinde Girospillet2024.

Præmier i Giro d'Italia manager 2024

Holdet giver de 750 bedste managers (ikke hold) i runde 1 en flot præmie. Er du i toppen efter første runde kan du nemlig se frem til et MiniCruise fra København til Oslo t/r i en indvendig standardkahyt med plads til 4 personer. Det er dog ikke runde 1.præmien der trækker folk til at stille et Giro d'Italia drømmehold. Det er de præmier der ligger efter hele løbet er afgjort, og herunder kan du se hvilke præmier de forskellige pladser giver:

 • Vinderen i præmiepuljen præmieres med den eksklusive Holdet- guld-pin + 15.000 kr. kontant. 
 • Andenpladsen i Præmiepuljen præmieres med den eksklusive Holdet- sølv-pin + 7.500 kr. kontant. 
 • Tredjepladsen i præmiepuljen præmieres med den eksklusive Holdet- bronze-pin + 3.500 kr. kontant. 
 • 4. præmie 2.000 kr. Kontant.
 • 5. præmie 1.500 kr. Kontant.
 • 6.-15. præmie 500 kr. Kontant.
 • 16.-35. præmie 250 kr. Kontant.
 • 36.-50. præmie 100 kr. Kontant.

Rundevindere i Præmiepuljen præmieres med 200 kr. kontant. Derudover er der også et Giro Cup, hvor der også er præmier. Her kan vinderen se frem til 1.500 kr. kontant, og 2-4. præmien ligger på 500 kr. kontant.

ARTICLE CAROUSEL; TAG "Giro dItalia"

Ofte stillede spørgsmål om Giro d'Italia Manager

Her finder du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål omkring Giro d'Italia Manager.

1. Hvor kan man oprette et Giro d'Italia-managerhold?

Gå til Holdet.dk, find Girospillet2024 og klik spil nu. Herefter vil du kunne sætte dit hold til 1. etape. 

2. Hvad koster det at deltage i Giro d'Italia manager?

Det er gratis at have et basishold, mens et Guld+ hold, hvor man kan vinde præmier hos Holdet, og det koster 99 kroner at være med her, og have et Guld+ hold. Når man har et Guld+ hold har man også muligheden for at tilmelde eller oprette miniligaer, og derudover kan man foretage ubegrænsede udskiftninger. Det sidste hold man kan købe, er et Guld hold til 119 kroner, og det er til dem der kom ud lidt for sent, men gerne vil være med, og have muligheden for at skifte ud undervejs.

3. Hvordan opretter man et Giro d'Italia-managerhold?

Du opretter dit hold på Holdet.dk. Her skal du vælge det spil, som hedder Girospillet2024. Det er gratis at have et basishold, mens et Guld-hold koster 99 kroner. 

4. Hvad kan man vinde i Giro d'Italia-managerspillet?

Det kræver naturligvis en stor viden om både cykling og managerspil at vinde i Girospillet2024. Du kan give dig selv gode forudsætninger ved at følge med her på siden, hvor vi løbene kommer med råd til, hvordan du får succes. 

5. Hvad er forskellen på Girospillet2024, og Giro manager 2024?

Det kan være lidt forvirrende med to spil, men kort fortalt så er Girospillet2024 det, hvor man må skifte ud. I Giro manager 2024 vælger man ryttere fra fire kategorier, og der er ingen udskiftninger. Giro manager 2024 koster desuden penge, mens basishold til Girospillet2024 er gratis. 

Kommentarer

Feedback