18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Copa América gruppe C: Uruguay og USA cruiser igennem

Opdateret
Peter Arnholdt Peter Arnholdt
Skribent, scout og guide. Jeg bor i Belo Horizonte og var på Mineirão d. 8. juli 2014, da tyskerne bankede brasserne med 7-1. SoMe-styrmand for BetXpert siden februar 2023 og ejer af portalen Brasserbloggen, hvorfra jeg mandsopdækker brasiliansk fodbold.
Vis mere
Vis mindre

Der er lagt op til dynamitbrag i Gruppe C, hvor angrebsivrige Uruguay skal møde de amerikanske værter. Det kan kun blive underholdende og det burde også være netop Uruguay og USA, der kommer til at indtage de to bedste placeringer. 

Se odds for Copa America Gruppe C hos Expekt

.

Panama og Bolivia kan overraske med fart og giftige omstillinger, men umiddelbart får de svært ved at blande sig blandt top to, som ser ud til at blive domineret af Uruguay og USA.

USA vandt årets CONCACAF Nations League Finals med en 2-0 sejr over Mexico og den amerikanske landstræner Gregg Berhalter har en spændende trup, der ved Copa América får chancen for at hente noget slutrundeerfaring til den store VM 2026-slutrunde.

Men Uruguay forventes at tage førstepladsen i denne gruppe. De har imponeret voldsomt i den sydamerikanske VM-kvalifikation, hvor de bl.a besejrede både Argentina og Brasilien med 2-0.

Gruppe C: Vinderodds

Vinder Højeste odds Bookmaker
Uruguay 1,75
USA 2,35
Bolivia 17,00
Panama 17,00

Har den erfarne Luis Suárez flere landsholdsmål i støvlerne? Foto: MARIANA GREIF / POOL / AFP

Kommentarer

Feedback