18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gruppe A: Argentina er storfavoritter

Opdateret
Peter Arnholdt Peter Arnholdt
Skribent, scout og guide. Jeg bor i Belo Horizonte og var på Mineirão d. 8. juli 2014, da tyskerne bankede brasserne med 7-1. SoMe-styrmand for BetXpert siden februar 2023 og ejer af portalen Brasserbloggen, hvorfra jeg mandsopdækker brasiliansk fodbold.
Vis mere
Vis mindre

Vi kan forvente ´Messimania´ på de amerikanske Copa América-stadions, hvor alle glæder sig til at se den lille troldmand folde sig ud i den argentinske landsholdstrøje. Argentina er naturligvis superfavoritter til at snuppe førstepladsen i Gruppe A, hvor Chile, Peru og Canada skal forsøge at kvalificere sig til kvartfinalerne.

Se odds for Copa America Gruppe A hos Expekt

.

Argentina bør sætte sig tungt på førstepladsen i gruppe A, hvor Chile kan blive spændende at følge med landstræner Ricardo Gareca. Peru har tidligere slået til som favoritdræber, men de havde deres bedste periode netop med Ricardo Gareca ved roret og vurderet på de seneste resultater, så ligner det en sidsteplads til peruvianerne.

Canada bliver kastet direkte ind i ilden ved at møde Argentina i åbningskampen og de skal virkelig ramme dagen for at hente point mod de argentinske verdensmestre. Med en stærk kollektiv er det dog slet ikke utænkeligt, at Canada kan spille lige op med Chile og Peru.

Gruppe A: Vinderodds 

Vinder Højeste odds Bookmaker
Argentina 1,20
Chile 7,50
Peru 13,00
Canada 15,00

Foto: CARL DE SOUZA / AFP

Kommentarer

Feedback