BetXpert har fundet de bedste Zlatan Ibrahimović odds til landskampen mellem Sverige og Georgien. Den store svensker er tilbage på landsholdet efter fem års pause.

Sverige spiller torsdag aften VM-kvalifikationskamp hjemme mod Georgien. Det er måske i sig selv ikke så interessant for de fleste danskere. Det får dog alligevel et twist, da landets største stjerne og ego Zlatan Ibrahimović er tilbage efter fem års selvvalgt landsholdspension. Den lange angriber har været yderst målfarlig for AC Milan i denne sæson. Spørgsmålet er nu, om han kan overføre formen til landsholdet.

Selv uden Zlatan Ibrahimović havde Sverige været store favoritter mod Georgien. Hvordan skal det ikke gå nu, da de har deres bedste angriber med? I denne artikel får du en oversigt over nogle af bookmakernes mange Zlatan Ibrahimović spil og -odds. 

Zlatan Ibrahimović spil: Her er de bedste odds på målræven

Herunder har vi oplistet de bedste odds på markedets Zlatan Ibrahimović spil. Sverige – Georgien spilles torsdag klokken 20.45 og kan følges på Canal 9. Nederst i artiklen kan du odds for de mere traditionelle markeder.

Zlatan Ibrahimović-specials Højeste odds Bookmaker
Zlatan Ibrahimović scorer mindst to mål 5,00
Zlatan Ibrahimović scorer hattrick 17,00
Zlatan Ibrahimović scorer kampens første mål 3,40
Zlatan Ibrahimović scorer Sveriges første mål 2,45
Zlatan Ibrahimović scorer IKKE 2,20

Danske Spil* ligger p.t. i førersædet angående Zlatan Ibrahimović odds og -spil. Her får du et udpluk af deres mange tilbud. Bemærk, at Danske Spil* i skrivende stund er de eneste, som udbyder disse spil:

Zlatan Ibrahimović-specials hos Danske Spil* Højeste odds Bookmaker
Zlatan Ibrahimović scorer på frispark 23,00
Zlatan Ibrahimović scorer fra en position udenfor straffesparksfeltet 8,80
Zlatan Ibrahimović scorer på hovedstød 4,60
Zlatan Ibrahimović scorer og laver assist 6,30
Zlatan Ibrahimović laver mindst én assist 4,00
Zlatan Ibrahimović laver mindst to assists 17,00
Zlatan Ibrahimović scorer i begge halvlege 4,25
Zlatan Ibrahimović scorer i 1. halvleg 3,30
Zlatan Ibrahimović scorer i 2. halvleg 2,80
Zlatan Ibrahimović scorer mindst to mål på hovedstød 25,00
Zlatan Ibrahimović scorer direkte på frispark i 2. halvleg 44,00
Zlatan Ibrahimović scorer på straffespark 5,00
Zlatan Ibrahimović brænder et straffespark 16,00
Zlatan Ibrahimović scorer på direkte frispark og laver mindst én assist 100,00
Zlatan Ibrahimović scorer på straffespark og udenfor feltet 50,00
Zlatan Ibrahimović scorer på hovedstød eller frispark 3,85
Zlatan Ibrahimović scorer på straffespark eller frispark 4,10

OBS: Odds er fra tirsdag den 23. marts klokken 11.00. 
OBS: Zlatan-odds og -spil er fundet under to forskellige menuer hos Danske Spil*. De første spil ned til og med, at han laver to assists, er fundet under "Spillere". De resterende finder du under "Special". Alle spil er naturligvis fundet i VM-kvalifikationskampen Sverige - Georgien. 

Odds på Zlatan Ibrahimović spil hos Danske Spil

Man må sige, at Danske Spil* har mange Zlatan Ibrahimović odds til denne kamp. Ovenstående Zlatan spil er endda kun et udpluk af spiludbyderens udbud. Du skal dog en tur til Mr Green*, hvis du vil spille på markedets højeste odds på Zlatan-mål. Mr Green* tilbyder flotte odds 5,00 på, at Zlatan Ibrahimović scorer mindst to gange mod upåagtede Georgien. 

Er du i stedet til de mere kulørte specialspil med høje odds, er det nok Danske Spil*, du skal slå vejen forbi. 

Zlatan Ibrahimović – tilbage efter fem års landsholdspension

39-årige Zlatan Ibrahimović er tilbage på det svenske landshold efter fem års pause. Seneste optræden for Blågult var ved EM-slutrunden i Frankrig i 2016. Den slutrunde var ingen succes for hverken Zlatan eller Sverige, men kigger man på angriberens samlede landsholdskarriere, har han god grund til at være stolt over egne præstationer. 

Zlatan Ibrahimović står inden torsdagens kamp mod Georgien noteret for 116 landskampe. Her har han scoret 62 gange og har assisteret til mål 17 gange. Det vil sige, at AC Milan-angriberen har scoret 0,53 mål per landskamp, han har optrådt i. Det må siges at være ganske imponerende. 

Det er samtidig også nok til at gøre ham til Sveriges mest scorende spiller på landsholdet gennem tiden. Dette foran spillere som Henrik ”Henke” Larsson (37 mål i 106 kampe), Johan Elmander (20 mål i 85 kampe), Kennet Andersson (31 mål i 83 kampe), Marcus Allbäck (30 mål i 74 kampe) og Thomas Brolin (27 mål i 47 kampe). 

Det er desuden også i landsholdstrøjen, at vi har set Zlatan Ibrahimović lave nogle af sine allermest ikoniske mål. Hvem husker eksempelvis ikke hans vanvittige saksesparksmål mod England tilbage i 2012? Eller da han vipper den ind med ydersiden mod Italien ved EM 2004?

God sæson i Serie A

Selvom man hedder Zlatan Ibrahimović og har det sorte bælte i karate, heler som en løve og har et sjældent set stort ego, så må selv han indse, at alderen måske er ved at sætte sit præg på kroppen. Ibrahimović har således døjes med flere skader og har desuden også været ramt af coronavirus i denne sæson. 

Derfor er det kun blevet til 15 kampe ud af foreløbigt 28 spillede Serie A-opgør for svenskeren. Til gengæld må man sige, at han har fået noget nær det optimale ud af de 15 kampe. Her er det nemlig blevet til 15 mål. Ergo kan det godt være, at der er blevet flere småskavanker, men når Zlatan er klar, så er han stadig dødsensfarlig foran målet. 

Den kække angriber forventes at være helt klar til kampen mod Georgien. Han scorede så sent som i weekenden, da Milan fik en hårdt tilkæmpet sejr på 3-2 ude mod Fiorentina. Zlatan er med andre ord klar til kamp torsdag aften. 

Det store spørgsmål må blot være, om han er tiltænkt en rolle som starter eller indskifter. At bedømme ud fra dette Zlatan-interview så er han ikke på landsholdet for sjov skyld. Han har lovet landstræner Janne Andersson, at han er med for at afgøre kampe.  

Det er naturligvis ikke helt lige meget, om hovedpersonen starter inde eller ude, når du skal vælge dit Zlatan Ibrahimović odds. Husk i den sammenhæng, at bookmakerne har forskellige regler. Hos nogle er spillet gældende, hvis bare spilleren kommer på banen. Hos andre bliver spillet annulleret, hvis ikke spilleren starter inde.

Du kan eventuelt få et godt indblik i reglerne via vores oversigt over bookmakernes målscorerregler.  

Sverige - Georgien: Odds på VM-kvalifikationskampen

Herunder får du et overblik over de bedste odds på Sverige - Georgien. Svenskerne er store favoritter, og alt andet end tre point vil være en kæmpe skuffelse for vores naboland. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Sverige 1,26
Uafgjort 6,25
Georgien 14,00
Hvem vinder kampen (+/- 1,5 mål)? Højeste odds Bookmaker
Georgien (+1,5 mål) 2,01
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 mål 1,92
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,90
Nej 1,50

OBS: Odds er fra tirsdag den 23. marts klokken 10.24.

Odds på Sverige - Georgien hos Onsidebetting

Odds 1,26 på Sverige viser meget tydeligt, hvor store favoritter Blågult er mod Georgien. Sverige er i gruppe med Spanien, som er den ubestridte største konkurrent til 1.-pladsen og dermed direkte VM-kvalifikation. Med en modstander som Spanien er der ikke råd til at tabe point hjemme mod Georgien. 

Når et hold er så store favoritter, som Sverige er det her, kan det også være fristende at spille på mange mål. Her får du odds 1,97 på over 2,5 mål hos Onside Betting. Er du mere til Sverige med mindst to overskydende mål, skal du også have fat i den danske bookmaker. Onside Betting tilbyder odds1,93 herpå. 

Selv hvis Sverige skulle vinde overbevisende, kan det naturligvis aldrig udelukkes, at Georgien får et trøstemål. I den sammenhæng virker odds 2,90 hos LeoVegas*, på at begge hold scorer, som et fristende tilbud.