Her får du BetXperts optakt til Israel – Danmark. I optakten finder du et overblik over markedets bedste odds samt seneste trupnyt og bud på startopstillinger. 

Nu er tiden kommet til, at Danmark skal leve op til favoritværdigheden i VM-kvalifikationsgruppe F. Her var vi i øverste seedningslag, da der skulle trækkes lod til grupperne. Fru Fortuna ville det således, at vi havnede i en overkommelig gruppe med Østrig, Skotland, Israel, Færøerne og Moldova. På torsdag spiller Danmark ude mod Israel i en kamp, der meget gerne skal vindes.

Her i BetXperts optakt til Israel – Danmark har vi fundet markedets bedste odds. Du får således odds på 1X2, over/under, begge hold scorer og ikke mindst odds på målscorerspil. 

Nederst i optakten finder du også trupnyt og bud på startopstillinger.

Få et live freebet på 100 kroner hos Unibet*

  • Gå til Unibet.dk og log ind/opret konto
  • Spil 100 kroner på VM-kvalifikationen i fodbold og få derefter et live freebet på 100 kroner 
  • Du modtager automatisk dit freebet, når du har placeret dit kvalificerende bet
  • Eventuel gevinst inkluderer ikke indsatsen
  • Du har 10 dage til at få brugt dit live freebet

Hent dit freebet hos Unibet

Israel – Danmark: Odds på vores første VM-kvalifikationskamp

Herunder har vi oplistet de bedste odds på Israel – Danmark. Det er vores første af i alt ti VM-kvalifikationskampe frem mod VM 2022 i Qatar. Opgøret fløjtes i gang på torsdag klokken 18.00 og kan følges på Kanal 5. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Israel 5,00
Uafgjort 3,55
Hvem vinder kampen (+/- 1 Asian Handicap)? Højeste odds Bookmaker
Israel (+1 Asian) 1,55
Danmark (-1 Asian) 2,55
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,12
Nej 1,75
Målscorer- og specialspil: Israel Højeste odds Bookmaker
Eran Zahavi scorer 3,75
Eran Zahavi scorer mindst to mål 19,00
Eran Zahavi laver en assist 16,00
Eran Zahavi scorer, og Israel vinder 8,00
Munas Dabbur scorer 4,75
Bibras Natcho scorer 7,00
Målscorer- og specialspil: Danmark Højeste odds Bookmaker
Christian Eriksen scorer 2,90
Christian Eriksen scorer mindst to mål 16,00
Christian Eriksen scorer direkte på frispark 19,00
Christian Eriksen scorer og laver assist 13,50
Christian Eriksen laver mindst to assists 30,00
Jonas Wind scorer 3,10
Jonas Wind scorer på hovedstød 10,00
Yussuf Poulsen scorer 3,00
Martin Braithwaite scorer 3,15
Mikkel Damsgaard scorer 3,75
Andreas Skov Olsen scorer 3,40
Thomas Delaney scorer 6,50
Simon Kjær scorer 12,00
Simon Kjær laver en assist 25,00

OBS: Odds er fra mandag den 22. marts klokken 12.01
OBS: Odds på specialspil er fra tirsdag den 23. marts klokken 13.59.  

Spil på dansk sejr hos Onsidebetting

Bookmakernes Israel – Danmark odds indikerer heldigvis, at de rød-hvide har de bedste chancer for at vinde kampen. Således er odds 1,83 hos Onside Betting det p.t. højeste odds på Danmark. Alt imens kan du få odds 5,00 hos bet365* på en israelsk sejr. 

Tror du på, at der kommer mange mål, finder du det bedste odds på over 2,5. De tilbyder lige nu odds 2,32 for mindst tre mål. 

Det er desuden værd at bemærke, at Simon Kjær lavede to assists for AC Milan i weekendens 3-2-sejr ude mod Fiorentina. Det er en ny trend for landsholdsanføreren, så ser odds 25,00 på en Kjær-assist hos NordicBet* absolut spiseligt ud. 

Israel – nummer 87 på verdensranglisten

Israel ligger nummer 87 på FIFA’s verdensrangliste. Det er et godt stykke fra deres bedste placering, som var en 18.-plads tilbage i 2008. Siden da er det gået lidt op og ned, men desværre for Israel mest ned. Man skrabede dog bunden tilbage i 2017, da man her var at finde på 98.-pladsen. 

Israel er generelt et forholdsvis ukendt blad for de fleste danske fodboldfans. Landet har da heller ingen som helst tradition for at gøre det godt ved hverken EM eller VM. 

Faktisk har de aldrig været med til en EM-slutrunde. De blev medlem af UEFA i 1992 og har siden da haft syv forsøg til at komme med til europamesterskaberne.

Meget bedre ser det ikke ud med VM. Her har de været i kvalifikationen 23 gange. Én gang er det lykkedes at komme igennem nåleøjet. Israel var således med til VM i 1960 i Mexico. Her røg de ud efter gruppespillet. 

Kommer det mon til at gå bedre ved denne VM kvalifikation til Qatar i 2022? Oddsene indikerer det ikke just. Det gør landsholdstruppen heller ikke. Der er dog tre navne, som en del nok kender til.

29-årige Nir Bitton spiller til dagligt i centerforsvaret hos Celtic. Han har dog ikke været i aktion siden 30. januar og sad på bænken i Old Firm-opgøret i weekenden. 

Landets anfører, Bibras Natcho, spiller i Partizan Beograd. Han har tidligere optrådt for klubber som Rubin Kazan, CSKA Moskva og Olympiakos. 

Den største stjerne må dog være angriberen Eran Zahavi. Selvom han er blevet 33 år, ved han stadig, hvordan man scorer mål. Det har PSV Eindhoven også set, hvorfor de hentede ham i sommer fra Guangzhou R&F. Her scorede han 103 gange og lavede 31 assists i 117 kampe.

Tidligere har han været i blandt andre Maccabi Tel Aviv. Her scorede han 122 gange og lavede 23 assists i 157 kampe. I skrivende stund har Zahavi scoret 15 gange i 27 kampe for PSV Eindhoven, alle turneringer inkluderet. Blandt andet fem mål i fem Europa League-kampe. 

Det er dog slet ikke kun på klubholdene, at Eran Zahavi har haft personlig succes. I 26 EM-kvalifikationskampe er det blevet til 13 mål og fire assists. I otte Nations League-kampe hedder statistikken seks mål og to assists. For VM-kvalifikationskampe hedder tallene 12 kampe, to mål og én assist. Alt i alt har Zahavi scoret 24 gange i 59 landskampe. Meget flot for en israelsk angriber. 

Er Eran Zahavi på banen for modstanderne, er det slet ikke usædvanligt, at man selv skal score minimum to gange for at vinde kampen. 

Danmark – nummer 12 på verdensranglisten

Danmark ligger på en meget flot 12.-plads på FIFA’s verdensrangliste. Det gør vi ikke mindst, fordi vi taber meget sjældent. Når vi fraregner vikarlandsholdets 0-3-tab ude mod Slovakiet, har Danmark kun tabt to ud af de seneste 42 kampe. Begge nederlag har været mod verdensetterne fra Belgien. 

Med de gode præstationer og de sjældne nederlag er der store forventninger til Danmark ved denne VM-kvalifikation. Vi er havnet i en på papiret overkommelig gruppe, og alt andet end top-2 vil ikke være godkendt. Vi skal selvfølgelig helst vinde Gruppe F, så vi kvalificerer os direkte til VM i Qatar, men vi må omvendt også erkende, at vi ikke er Belgien, Frankrig, England, Italien, Holland og så videre. Rammer vi ikke niveauet, og har vi ikke marginalerne på vores side, så er en 1.-plads bestemt ikke givet i denne gruppe. 

Målet skal dog være en 1.-plads, og det er bestemt også indenfor de realistiske rammer. Det viser bookmakernes odds også. Læs eventuelt vores artikel om odds på Danmarks VM-kvalifikation.  

Bookmakernes Israel – Danmark odds viser som nævnt også, at vi står med de bedste kort på hånden til dette opgør. Hovedopgaven må være at dæmme op for Eran Zahavi og så være effektive i den anden ende af banen. 

Heldigvis for Danmark er ovenstående mission blevet en tand nemmere, da Christian Eriksen mod forventing alligevel har fået grønt lys til at spille kampen. Han var først meldt ude, fordi Inter døjer med coronaudbrud i og omkring spillertruppen. 

Trupnyt og startopstillinger til Israel – Danmark

BetXperts Israel – Danmark optakt byder også på trupnyt og bud på startopstillinger. 

Indrømmet, vi har ikke fundet så meget om Israels trup endnu. Vi satser på at kunne opdatere med flere ting senere på ugen. Vi kan dog berette, at ifølge Transfermarkt så skulle Orel Dgani (centerforsvarer fra Beitar Jerusalem – fast/reserve) være skadet. 

Bud på startopstilling (5-3-2):
Marciano; Menahem, Bitton, Yeini, Tibi, Dasa; Natcho, Lavi; Solomon; Weissman, Zahavi

Nir Bitton har som nævnt ikke været i aktion for Celtic i lang tid. Han var dog frisk nok til at sidde på bænken i weekendens brag mod Rangers FC. Spørgsmålet må være, om han er fit nok til at få en plads i startopstillingen på torsdag.

Danmark får alligevel Christian Eriksen (offensiv midtbane – fast – topscorer og holdets største stjerne) med. Først meldte DBU ud, at han ikke kunne komme med på grund af coronaudbrud i Inter-truppen. Mandag forlød det så landstræner Kasper Hjulmand, at Eriksen måske når at komme med alligevel. I dag, tirsdag, er det bekræftet, at Eriksen er med mod Israel. 

Kasper Dolberg (angreb – fast/reserve) kommer imidlertid ikke med, da han ikke må rejse til Israel grundet landets coronarestriktioner. 

Det kan være lidt svært at komme et endegyldigt prædikat på landsholdsangriberne for tiden. Vi har ikke en angriber, som endegyldigt har slået fast, at han skal spille fra start hver gang. Var Kasper Dolberg ikke ramt af coronarestriktioner, kunne han imidlertid meget vel have fået en startplads mod Israel. 

Bud på startopstilling (4-3-3):
Schmeichel; Boilesen, ”AC”, Kjær, Wass; Delaney, Eriksen, Højbjerg; Braithwaite, Wind, Y. Poulsen

Danmarks startopstilling

Der melder sig en del spørgsmål angående Danmarks startopstilling. Skal Nicolai Boilesen virkelig starte inde, eller er han med som substitut? Buddet med ham fra start er måske en smule vovet, og det kunne meget vel blive Joakim Mæhle, som får pladsen i stedet. 

Men skulle FCK-backen nu overbeviser Hjulmand om, at han skal starte mod Israel, betyder det så, at Mæhle tager over for Daniel Wass på højreback? 

Og hvad de med tre forreste spillere? Hvor modig/konservativ er landstræneren her? Jonas Wind spiller fast i F.C. København og scorer pænt med mål, men er det nok til at han skal starte inde i stedet for Serie A-angriberen Andreas Cornelius? Det tror vi her på BetXpert. Cornelius har været en del ramt af skader og har slet ikke fundet samme målform som i sidste sæson. 

Det ville være nemt og bekvemt for Kasper Hjulmand bare at smide Martin Braithwaite og Yussuf Poulsen ud på kanterne. Så er alt, som det plejer. Braithwaite spiller dog ikke længere fra start i FC Barcelona, og det er ved at være lidt tid siden, at han har gjort sig bemærket med mål og assists. 

Yussuf Poulsen har gang i en middelmådig sæson i RB Leipzig. Han ryger lidt ind og ud af startopstillingen og bliver desuden brugt som central angriber, ikke på kanten. 

Spørgsmålet må være, om Andreas Skov Olsen og/eller Mikkel Damsgaard presser på for at starte inde i stedet for Braithwaite eller Poulsen. Skov Olsen havde en slem skade tidligere på sæsonen, men er nu ved at spille sig i form igen. Det blev således til en scoring for Bologna i weekendens 3-2-sejr ude mod Crotone. 

Mikkel Damsgaard ryger lidt ind og ud af startopstillingen i Sampdoria, men har overordnet haft en god sæson. Så god, at han allerede nu sættes i forbindelse med større klubber. 

Det ville være et mindre sats at smide Damsgaard eller Skov Olsen ind fra start, men omvendt har hverken Yussuf Poulsen eller Martin Braithwaite imponeret så meget, at de er selvskrevne i startopstillingen. 

Slutteligt foreligger der muligheden, at Kasper Hjulmand vælger at spille med en 3-5-2-formation, som det tilfældet i Nations League-kampen hjemme mod Island. Her spillede Poulsen og Braithwaite som to deciderede spidsangribere og altså ikke på kanterne. Selv hvis denne formation vælges, kan man med rette tvivle på, om både Leipzig- og FC Barcelona-spilleren kommer til at starte inde.