Zinedine Zidane stopper overraskende som cheftræner for Real Madrid i ugen efter, at de vandt Champions League for tredje år i træk. Det store spørgsmål er nu, hvem der kommer til at overtage det tomme trænersæde hos Los Blancos? 

Bare fem dage efter den store triumf i Champions League har Zinedine Zidane valgt at stoppe som træner for Real Madrid. Det oplyser klubben på et pressemøde. 

"Jeg har besluttet, at jeg ikke vil fortsætte som træner for Real Madrid. Det er et underligt tidspunkt, men holdet skal blive ved med at vinde, og de har brug for en ny stemme, en ny arbejdsmetode. Det er derfor, jeg har truffet min beslutning. Jeg elsker klubben og præsidenten, som gav mig chancen for at spille og træne for klubben. Men alt ændrer sig, og det er derfor, jeg har truffet beslutningen om at forlade klubben," siger Zinedine Zidane på et pressemøde ifølge tv2.dk

Her spilles champions league kampene - Se TV-guide

Beslutningen har ikke bare overrasket fodboldverdenen, men også Real Madrids præsident, Florentino Perez: 

"Det var en helt uventet beslutning, og i dag er en trist dag for mig og for alle, der arbejder for klubben. Det var hårdt, da han fortalte det, men vi er nødt til at acceptere det. Jeg prøvede at overbevise ham, men det er, som det er. Han ved, at han har vores kærlighed og støtte. Hvad der skal ske nu, vil jeg ikke snakke om, siger Real Madrids præsident på pressemødet. 

Bookmakere: Wenger og Pochettino er favoritter

Der gik ikke lang tid fra pressemødet til, at de første bookmakere havde odds på, hvem der overtager det tomme trænersæde i kongeklubben. Blandt favoritterne finder men Arsène Wenger, der for nyligt stoppede som træner for Arsenal efter næsten 22 år i spidsen for London-klubben. 

"Det er en arv at galaktiske dimensioner, der skal løftes efter Zidanes opsigelse. De tre titler bliver næppe overgået. Zidanes exit kan dog være en mulighed for et generationsskifte på flere pladser i Real Madrid, hvorfor man sandsynligvis vil gå efter en rutineret herre, der kan styre skibet igennem lidt højvande. Her er Arsene Wenger et oplagt bud," siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet.

Wenger giver odds 3,5 som ny cheftræner for Real Madrid hos Nordicbet. Den næststørste favorit hos bookmakeren er Tottenhams nuværende træner, Mauricio Pochettino. For en uge siden underskrev han en femårig kontrakt med Tottenham.

”Dernæst er Pochettino er godt bud. Han minder på mange måder om Zidane, taler sproget, og har en offensiv spillestil, der tiltaler både præsidenten og klubbens kræsne fans. Det, der taler imod argentineren, er hans nylige forlængelse i Tottenham”, siger Thomas Holm. 

Der er odds 4,00 at hente på Pochettino som ny Real Madrid-træner hos Nordicbet Bookmakerne er dog ikke enige om, hvem den næste træner skal være. Pochettino giver således kun odds 2,00 hos Unibet, mens der er odds 2,25 at hente hos Betfair Sportsbook. Wenger giver pengene 6 gange igen hos Unibet, mens han står i odds 3,50 hos Betfair Sportsbook. 

Kigger man på bookmakernes andre kandidater, som de har sat odds på, så finder man den nuværende Chelsea-manager, italieneren Antonio Conte, til mellem odds 5-6,50, mens også den tidligere stjernespiller for Real Madrid, Guti, er blandt emnerne som ny træner i Real Madrid. Han giver odds 8,5 hos Betfair Sportsbook, odds 5 hos Nordicbet og odds 6 hos Unibet. 

Hold da opdateret på de seneste champions league nyheder - Læs artikler

Som træner har Zidane vundet følgende: 
Champions League: 2015/2016, 2016/2017 og 2017/2018
La Liga: 2016/2017
VM for klubhold: 2016 og 2017
Den spanske Super Cup: 2017
UEFAs Super Cup: 2016 og 2017