Sponsoreret indhold fra Betsafe

Caroline Wozniacki har fundet storspillet frem i årets US Open, hvor hun senest sendte Maria Sharapova ud i mørket. Nu er hun i kvartfinalen, og Betsafe tøver ikke med at udråbe hende til favorit til at nå finalen.

Historisk er US Open den Grand Slam-turnering, hvor Caroline Wozniacki føler sig bedst hjemme. I 2009 nåede hun finalen, og at dømme efter hendes spil i årets udgave af turneringen kan noget lignende være under opsejling.

Ovenpå sejren over Maria Sharapova i ottendedelsfinalen tøverBetsafe i 
hvert fald ikke med at gøre danskeren til favorit til at nå finalen. Bookmakeren er kun villig til at betale pengene 1,60 gange igen for, at Wozniacki gentager præstationen fra 2009.

"Vi har været meget imponerede over Caroline Wozniackis spil i dette års US Open. Hun virker ovenpå fysisk og mentalt. Hun server godt, og hun spiller langt mere aggressivt end tidligere. Sejren over en
velspillende Sharapova viser, at hun er på vej tilbage i verdenseliten", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm og fortsætter:

"Hendes modstandere i kvart- og semifinalen ser overkommelige ud, og vi tror hun går hele vejen til finalen. Her skal hun formentlig op mod Serena Williams, og det ligner en stor mundfuld. Men de to har
tidligere spillet tætte kampe, så muligheden for dansk triumf lever absolut."

Caroline Wozniacki møder i kvartfinalen den 13. seedede italiener Sara Errani.

Hvilken runde bliver endestationen for Caroline Wozniacki i US Open?
Kvartfinale 4.00
Semifinale 3.00
Finale 1.60
Vinder 7.50

Find spillet på Betsafe.dk under Tennis - WTA - Wozniacki Specials