BetXperts Wimbledon-konkurrence har ekstrabets på højkant til en samlet værdi på 5.000 kroner. Ti vindere får del i præmierne i tipkonkurrencen, der serves i gang mandag den 1. juli.

Caroline Wozniacki har haft en udfordrende sæson med skader og manglende resultater, og ikke meget tyder på, at hun skal vinde karrierens anden grand slam-titel, efter hun triumferede i Australian Open sidste år. Hun spillede tre kampe i opvarmningsturneringen på græsset i Eastbourne, og set med danske briller kan hun forhåbentligt få flere kampe ved Wimbledon. Feltet er jævnbyrdigt, og French Open-vinderen Ashleigh Barty tager bookmakernes favoritrolle. 

På herresiden er der - som sædvanligt fristes man til at skrive - tre favoritter til triumfen: Roger Federer, Novak Djokovic og Rafael Nadal. Man skal tilbage til US Open 2016 for at vinde en grand slam-vinder, der ikke var en af ovenstående tre. Den gang vandt Stanislas Wawrinka over Novak Djokovi i fire sæt. 

BetXpert sørger for lidt ekstra spænding til Wimbledon 2019 med en tipkonkurrence til årets tredje grand slam. Der er samlet 5.000 kroner i ekstrabetværdi på højkant, og det er gratis at deltage. Vinderen løber af sted med et ekstrabet på 1.500 kroner. Alle præmier er sponsoreret af Bethard.

Sådan deltager du i Wimbledon-konkurrencen

Tipkonkurrencen løber fra den 1. juli til den 14. juli, hvor man skal tippe på kampe fra Wimbledon. Der kan tippes både på kvindernes og herrernes kampe. 

Under konkurrencesiden finder du hver dag en oversigt med dagens kampe med odds fra konkurrencens sponsor, Bethard. Der skal samlet tippes for 200 enheder, og man kan maksimalt tippe 20 enheder per kamp. Der skal altså tippes på minimum 10 kampe ved Wimbledon 2019. 

For hvert rigtigt tip optjener man point. Ved hver rigtigt tip for man point for, hvad der tilsvarer nettogevinsten på tippet (odds x indskud minus indskud). Et tabt tip giver minuspoint tilsvarende det antal enheder, der blev tippet for.

Deltagelse er åben for alle, der på deltagelsestidspunktet er 18 år uanset bopælsland. Man må kun deltage med én brugerprofil per person, og det er gratis at deltage. De fulde regler for BetXperts Wimbledon-konkurrencer kan læses her. Det er et krav, at man har en konto hos konkurrencens sponsor, Bethard, for at kunne modtage en præmie.

Præmier

Der er præmier til de ti bedst placerede på leaderboardet, når konkurrencen er slut. Vinderen modtager et ekstrabet på 1.500 kroner til vinderens Bethard-konto, mens den sidste præmiegivende placering giver et ekstrabet på 100 kroner. Ekstrabettet skal sættes i spil, og en eventuel nettogevinst herfra skal omsættes mindst én gang til mindst odds 1,90. Se hele præmielisten her:

  1. 1.500 kroners ekstrabet
  2. 1.000 kroners ekstrabet
  3. 1.000 kroners ekstrabet
  4. 300 kroners ekstrabet
  5. 300 kroners ekstrabet
  6. 200 kroners ekstrabet
  7. 200 kroners ekstrabet
  8. 200 kroners ekstrabet
  9. 200 kroners ekstrabet
  10. 100 kroners ekstrabet

Disclaimer: Bethard og RakeTech (BetXperts ejer) er forbundet via stifterne Johan Svensson og Erik Skarp, der stiftede begge virksomheder sammen i det, der blev til Gameday Group. Erik Skarp er medlem af bestyrelsen hos RakeTech og CEO hos Bethard. Johan Svensson er medlem af bestyrelsen hos Bethard og CCO hos Raketech. De to virksomheder blev opdelt i 2016 og driver adskilte operationer. RakeTech samarbejder med et par hundrede spiludbydere, hvoraf Bethard er en af dem, mens Bethard arbejder sammen med mange affiliates. Bethard og RakeTech har adresse i den samme kontorbygning på Malta, mens BetXpert drives fra Københavnsområdet.