Hvis du endnu ikke er kunde hos 888sport, giver BetXpert eksklusivt i samarbejde med bookmakeren dig muligheden for at vinde en Manchester United-trøje med Marcus Rashfords navn og autograf. Gæt på vinderen af Champions League, opret en konto hos 888sport gennem et link fra BetXpert og send os en mail, og så er du med i lodtrækningen om den signerede Rashford-trøje. 

Ottendedelsfinalerne i Champions League bød på masser af mål, drama og videodommerafgørelser. Manchester United slog højst overraskende Paris SG uden en skadet Neymar ud med en 3-1-sejr i den franske hovedstad. Også i den spanske hovedstad var der der drama - og danskerscoring - da Ajax endnu mere overraskende vandt hele 4-1 på Santiago Bernabéu over Real Madrid. Sejren blev cementeret med en fremragende frisparksscoring af Lasse Schöne, og under en uge efter kampen var Real Madrids cheftræner fyret og erstattet af Zinedine Zidane

Opret dig og få forhøjet odds på FC Midtjylland - FC Nordsjælland + indbetalingsbonus

Manchester City er favoritter til at løfte trofæet med de store ører, men kigger man på bookmakernes vinderodds forud for kvartfinalerne, så er det tæt i toppen mellem dem, Juventus, Barcelona og Liverpool. Porto og Ajax forventes ikke at have mange chancer, mens Manchester United og Tottenham heller ikke forventes at blande sig blandt de allerbedste. 

888sport: Få forhøjet odds på FC Midtjylland - FC Nordsjælland + indbetalingsbonus 888sport

 • Klik her og opret en konto hos 888sport

 • Brug bonuskoden 100BONUS, hvis du vil modtage en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner på den første indbetaling. Bonuskoden skal også bruges for at kunne gøre brug af det forhøjede odds.
 • Placér dit allerførste væddemål som en single prematch på mellem 10 og 50 kroner på vinderen af Superliga-kampen mellem FC Midtjylland - FC Nordsjælland.
 • Dit væddemål skal enten være, på at FC Midtjylland eller FC Nordsjælland vinder. Vinder du på dit væddemål, får du 350 kroner igen, hvis FC Midtjylland vinder, og 2.050 kroner igen, hvis FC Nordsjælland vinder - uanset hvad det normale odds er (ved indsats på 50 kroner). Den forhøjede gevinst udbetales som bonus.
 • Din bonus bliver udbetalt til din spillekonto indenfor 72 timer. Bonus skal omsættes seks gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage, før den kan udbetales.
 • Kampagnen udløber den 30. marts klokken 16:00.
 • Regler og vilkår gælder.

Opret dig og få forhøjet odds på kampen + indbetalingsbonus

BetXpert giver dig helt eksklusivt muligheden for at vinde en signeret Marcus Rashford-trøje. Se herunder, hvordan du vinder.

Vind en signeret Marcus Rashford-trøje: Sådan deltager du

 • For at modtage gevinsten er det et krav, at man opretter en konto hos konkurrencens sponsor, 888sportgennem et link fra BetXpert (det kan gøres ved at klikke på knapperne/links til 888sport her i historien). Det er således kun brugere, der endnu ikke har en konto hos 888sport, der kan deltage i konkurrencen. 
 • Det er også et krav, at man har en profil her på BetXpert. 
 • Gæt på den endelige vinder af Champions League inden den 28. marts klokken. 12:00. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der opfylder kravene, om præmien. Gættene skal skrives som en kommentar til denne historie.
 • Send herefter en mail til [email protected] med dit brugernavn hos 888sport og dit brugernavn her på BetXpert. Dette skal også gøres inden deadline for deltagelse.
 • Den signerede Marcus Rashford-trøje er fra april 2016, da Rashford fik debut for Manchester United. 
 • Deadline for deltagelse er torsdag den 28. marts klokken 12:00.
 • Fredag den 29. marts verificeres de deltagendes oplysninger, hvorefter en vinder trækkes og kontaktes. Vinderen har derefter til fredag den 5. april kl. 12:00 til at vende tilbage med de adspurgte oplysninger. Sker dette ikke, findes en ny vinder.
 • Man kan kun deltage en gang i konkurrencen.
 • 888sports regler og vilkår gælder ved oprettelse af konto hos dem og brug af deres produkter.

Rashford-trøje

Ved deltagelse i konkurrencen accepteres både konkurrencereglerne for konkurrencen samt de generelle Vilkår og retningslinjer for brug af BetXpert, vores Privatlivspolitik, samt Cookiepolitik. Du accepterer yderligere, at BetXpert udveksler kontaktoplysninger med 888sport for at sikre, at vinderen har levet op til konkurrencens betingelser om at have oprettet en ny konto hos 888sport gennem BetXpert efter konkurrencens start samt for at kunne levere præmien til vinderen. Dette omfatter de oplysninger, der er nødvendige, for at gennemføre modtagelsen af en vunden præmie. Udvekslingen af disse oplysninger tjener udelukkende til den nødvendige identifikation af vinderen og vil ikke blive anvendt af tredjepart i reklamesammenhæng. Oplysningerne slettes, når den nødvendige identifikation af vinderne er overstået.