Wimbledon er over os og BetXpert har fundet det hvide outfit frem og er klar til at guide dig gennem de kommende to uger med masser af tips...

Wimbledon-turneringen anno 2011 er klar til start, og BetXperts formstærke tennispanel ligeså. Til turneringens første dag kan vi byde på intet mindre end ti tips (det ene er dog under afvikling) til den prestigefulde turnering.

Efter at have klædt brugerne på med to grundige optakter (Kjartan Nygaards til herrerne; http://www.betxpert.com/artikel/wimbledon-2011-herre-optakt og Rasmus M. Jensens til damerne; http://www.betxpert.com/artikel/wimbledon-2011-dame-optakt) er vi klar til at lade starten gå på turneringen.

I dag er herrernes øverste halvdel og damernes nederste halvdel i aktion. Det betyder at den forsvarende mester på herresiden Rafael Nadal skal i aktion mod amerikanske Michael Russell, når de kl. 14 dansk tid åbner Centre Court.

Formstærke tenniseksperter:

Kan vores gruppe af tenniseksperter holde dampen oppe fra den seneste tid skulle der være et overskudsgivende Wimbledon i vente for vores brugere. Det bemærkes således at de to navne øverst på vores liste over de eksperter med størst overskud for de seneste 30 dage er to af tenniseksperterne (de ovennævnte Rasmus M. Jensen og Kjartan Nygaard) og siden et underskudsgivende januar (-10,89 enheder) har vi på BetXpert leveret et overskud på 12,19 enheder på vores tennistip (tilbagebetaling på godt 106%).

Foruden de to ovennævnte kan vi i dag byde på tennistips fra Peter Jensen (et tip) og Alexander Dittmer (to tips). Sidstnævnte kom ind i ekspertpanelt op til French Open efter flere imponerende brugertips (154% tilbagebetaling på 23 tennistips) og vi håber naturligvis at Alexander kan ramme det samme flotte niveau under Wimbledon.

Klik forbi http://www.betxpert.com/ekspert/tips for et overblik over vores mange tips.

Glem i øvrigt heller ikke vores liste over bookie-regler, som kan komme dig til nytte i de kommende uger. Hvem afgør kampe når én bold er spillet, hvem kræver ét sæt, to sæt eller en hel kamp afviklet før et spil kan afgøres: http://www.betxpert.com/artikel/tennis-regler-bookie-liste

Husk vores Wimbledon-konkurrence!

Foruden tips kan BetXpert også byde på Wimbledon-konkurrence. Kl. 11.30 lukkede vi for muligheden for at sætte hold til Wimbledon Fantasy, men dagen igennem vil der være mulighed for at sætte sine tips til dagens kampe.

http://www.betxpert.com/konkurrencer/wimbledon/tip

U17-VM:

Der sker dog også andet end tennis i dag, og det danske U17-landshold skal således i aktion i aften i Mexico mod Brasilien. Jens Bøye har en analyse ude på kampen, som du kan læse her.

Husk Match Center:

For et samlet overblik over dagens tennis- og fodboldkampe, se vores Match Center: http://www.betxpert.com/matchcenter/tennis/2011-06-20