Landskampspausen sætter mange ligaer på standby i denne weekend - men der er dog stadig tips at komme efter...

De bedste rækker rundt omkring i Europa ligger stille i denne weekend pga. de afgørende EM-kvalkampe, men vi kan her på BetXpert heldigvis også byde ind med tips lavere rækker og andre sportsgrene, så en landskampspausen ikke skal betyde at siden ligger øde hen.

Lørdagen byder på tips fra den femtebedste engelske række, Blue Square Premier, hvor Anders Jørgensen har udset sig kampene mellem Bath City og Darlington samt Newport og Southport og fundet værdi i spil udeholdet i begge opgør.

Sent lørdag går det løs i den brasilianske Serie A, hvor Botafogo tager imod Bahia. En Justin Bieber-koncert på Botafogos normale hjemmebane betyder at opgøret er blevet flyttet - og Frank Pilantra satser på at baneskiftet også betyder en relativt målfattig affære (hjulpet på vej af nogle offensive fravær hos Botafogo), og under 3 mål (dvs. indskud tilbage ved præcis 3 mål) belønnes med odds 1,60.

Livestream khabib vs. McGregor UFC 229: Her kan du se kampen

 

Frank er også klar med fire tips søndag fra det brasilianske. Klik ind på hans ekspertside og få overblik over hans tips.

Søndagen byder også på dansk fodbold og her er Tommy Shearer klar med en saftig luring når AB tager imod Skive. AB har ganske vist fået en fin start på sæsonen, men har tabt to af fire ligakampe på hjemmebane og møder et Skive-mandskab, som ganske vist ligger næstsidst og godt kan tænkes at floppe igen - men som samtidig har gjort det bedst på udebane (1-2-1 i fire kampe). Odds 4,80 på udesejren vurderer Tommy i hvert fald er for høj.

Natten mellem lørdag og søndag er Loke Barrett klar med tre MMA-tips, og samme nat spilles masser af ishockey i NHL. Endnu er ingen tips på vej, men det kan komme.

Der er til gengæld endnu et tip på vej til lørdagen. I den næstbedste spanske fodboldrække tager Girona mod Huesca, og her er Martin Knudsen på vej med et tip. Lørdagen byder også på fire kampe fra AL-Bank Ligaen - hold øje med formstærke Mike Larsen, der kan byde ind med tips hertil.

Læs vores store optakt til kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor her.

 

Flere tips vil komme til i løbet af weekenden (sikkert også fra eksperter, der ikke er blevet nævnt her - vores søsterside NFLXpert.com vil også byde ind med tips til søndagens NFL-runde i løbet af weekenden) og med Formel 1 Grand Prix i Japan kan det også anbefales at holde øje med vores Formel 1-ekspert Martin Rasmussen (138% tbp i 2011 på 19 tips - 116% på 92 tips all-time).