Sommerferien er officielt forbi - for nu starter de bedste europæiske fodboldligaer så småt op igen. Vi har naturligvis tips klar fra sæsonens start.

I denne weekend er der kick-off i Bundesligaen, den hollandske Æresdivision, den franske Ligue 1, den danske anden division og i de sekundære rækker i England.

Fredag

Det hele starter allerede i aften hvor de forsvarende mestre fra Dortmund tager imod Frank Arnesens HSV i Bundesligaens sæsonpremiere. Hjemmeholdet døjer med et par offensive fravær, men lukkede kun otte mål ind på eget græs sidste sæson, mens HSV sluttede sidste sæson af med kun at score tre gange i syv kampe. Læs analysen af kampen, der anbefaler et spil på under 2,5 mål, her: http://betxpert.com/ekspert/tips/borussia-dortmund-hamburger-sv-under-2-5

Til den tyske sæsonstart er der også værdi at hente på en række sæsonspil, mens lørdagens BL-kampe ligeledes vil blive dækket. Tipsene - korte som lange - finder du her: http://betxpert.com/ekspert/martin-k-andersen

Fodbold er ikke det eneste der bliver spillet fredag. Vores basketball-ekspert har fundet værdi i italiensk sejr over Grækenland, da de græske favoritter døjer med skader.

I tennisverden anbefaler Rasmus M. Jensen et over-spil i opgøret Souza-Haase.

Oddsbomber lørdag

Lørdag på BetXpert byder indtil videre to bomber fra henholdsvis fransk og engelsk fodbold.

Vores mand i det franske finder værdi i en slutstilling på 0-0 i kampen mellem Ajaccio og Toulouse, der belønnes med flotte odds 8.

Læs Jens Bøyes tip til det franske her: http://betxpert.com/ekspert/jens-boeye

Samme odds har Anders Jørgensen fundet frem i de nedre rækker i England. I League 2 ligner Crawley et bud på en oprykker og deres målfarlige Matthew Tubbs et bud på en topscorer. Tubbs som topscorer belønnes med odds 8 hos bet365.

Søndag - og mere på vej

Søndag nat har Loke Barrett fundet frem til to spil i kampsportens verden: http://betxpert.com/ekspert/loke-barrett, mens Tommy Shearer anbefaler OB-sejr over Brøndby i den knap så eksotiske Superliga http://betxpert.com/ekspert/tips/ob-broendby-if-1

Husk dog, at holde øje med siden i løbet af weekenden, flere analyser bliver løbende lagt til og der er mere på vej af både tyske og danske tips.

God spilleweekend!