Som altid kan vi i denne weekend byde på en lang række fiduser fra nær og fjern, i diverse sportsgrene. Men to begivenheder skiller sig ud fra mængden ved deres must-see-monstrøsitet; en fodboldkamp og en boksematch.

Lørdag kl. 13:45 gælder det Premier League-topkampen mellem Arsenal og Manchester United.

Arséne Wengers Young Guns vil så gerne byde ind i kampen om mesterskabet der de seneste år har været en sag mellem United og Chelsea. Indtil videre ligger Arsenal kun på fjerdepladsen, men en hjemmesejr over mestrene fra Manchester vil betyde at The Gunners netop overhaler United.

Alex Ferguson og co. vil dog nok kæmpe for at undgå det scenario.

Vi forventer en tæt kamp mellem to fremragende hold - og en pointdeling er ikke urealistisk. Læs Nicolaj Stages analyse.

Boksebrag: Roy Jones, Jr vs. Roy Calzaghe

Søndag kl. 4 (ja, man skal tidligt op eller sent i seng) gælder det boksebraget i Madison Square Garden mellem legenden Roy Jones, Jr. og Joe Calzaghe - waliseren der tog VM-bælterne fra Mikkel Kessler.

Det ligner en pugilistisk lækkerbidsken - selv om Roy Jones med sine 39 år nok er en kende over-the-hill. Han er stadig hurtig og en dygtig bokser - men kan han stå distancen mod Calzaghes fænomenale kondition?

Læs Alexander Josiassens analyse.

Tjek også alle de andre tip BetXpert byder på i denne weekend. Se oversigten på forsiden eller her.