En stor sportsweekend står for døren og her på BetXpert skal vi nok få dækket en meget stor del af det: fra Giro d´Italia og VM i Ishockey over boksebrag med Brian Nielsen til fodboldderbyer på Old Trafford og Brøndby Stadion...

 

Det er en fantastisk weekend der venter os, og vi skal fra BetXperts side gøre vores bedste for at få dækket så meget som muligt af det hele.

VM i ishockey

I Slovakiet er ishockey-VM gået ind i mellemspillet. Danmarks straffeslagssejr over Letland sikrede at Danmark også ved næste A-VM er repræsenteret og i går kom danskerne tæt på en sensation mod russerne.

I dag har vi tre tips på programmet fra Slovakiet, herunder en overraskelse i kampen mellem Tyskland og Finland samt kampen mellem værterne og de tidligere landsfæller fra Tjekkiet.

Følg vores eksperters tips fra VM-ishockey her:

http://betxpert.com/ekspert/mike-larsen

http://betxpert.com/ekspert/christian-henriksen

http://betxpert.com/ekspert/michael-tatar

Boksekamp... eller boksepude?

Lørdag står hvad de danske medier har kørt op til en helt fantastisk kamp når hele Danmarks Bokse-Brian med de rustne knæ går i ringen mod legendariske Evander Holyfield. Vores bokseekspert Loke Barrett stiller dog spørgsmålstegn ved hvor fantastisk kampen i virkeligheden er og anbefaler at man spiller på at Holyfield tager sejren før tid.

Loke kommer også med en analyse af lørdagens brag mellem fænomenet Manny Pacquaio og rutinerede Shane Mosley.

Giro d'Italia

Cykelfanatikerne kan se frem til et fantastisk Giro d'Italia, som tager sin start lørdag med en 20 km holdtidskørsel i fladt terræn, men samlet byder på en af de mest interessante ruteprofiler nogensinde ifølge Jesper Sørensen med otte bjeretaper og en bjergenkeltstart.

Vi kan varmt anbefale at slå et smut forbi Jespers fornemme optakt, og så ellers holde øje med tips fra vores stærke cykelpanel:

http://betxpert.com/ekspert/jacob-nordestgaard

http://betxpert.com/ekspert/jesper-sorensen

http://betxpert.com/ekspert/esben-billum

Tyrkisk Formel 1-grand prix

I Istanbul Park står sæsonens fjerde slag i Formel 1-sæsonen. Lørdag står den på kvalifikation og søndag går det løs når Sebastian Vettel skal forsøge at hente sæsonens tredje sejr.

Hold øje med Martin Rasmussens side, hvor der kan komme tips.

Fodboldbrag

Søndag står et uhyre vigtigt slag i Premier League når Champions League-finalisterne Manchester United tager imod Chelsea, som de slog ud i kvartfinalen af netop Champions League. Forud for kampen har United tre points forspring med tre kampe tilbage, så en sejr vil betyde at de næsten er sikret mesterskabet - et nederlag vil derimod sende Chelsea i spids (begge hold har +38 i målscoren) med to kampe tilbage.

Endnu er ingen analyse ude på kampen - men mon ikke det kommer fra en af vores dygtige PL-eksperter. Indtil da kan vi kun opfordre til at starte debatten om kampen via vores Match Center.

Vi har allerede tips ude til Premier League-kampe både lørdag og søndag, og flere kan være på vej.

Lørdag afvikles næstsidste spillerunde i Bundesligaen og vores ekspert udi det tyske, Martin K. Andersen har allerede tre tips ude til runden, mens Torben N. Sørensen også har budt ind på en af kampene.

Spænding i Superligaen

En af de ligaer med mest spænding i er rent faktisk Superligaen, hvor nedrykningsslaget er hårdt og brutalt og kampen om de øvrige pladser i Europa næste år ligeså.

Allerede i aften sparkes runden i gang når AaB tager imod Lyngby. Rasmus B. Olesen har fundet tre tips til kampen, som kan sende ét af holdene på behørig afstand af nedrykningsstriden og geninvolvere holdet, der evt. måtte forlade banen uden point.

Flere vigtige kampe afvikles i Superligaen hen over weekenden og søndag tager Brøndby hjemme imod FC København til endnu et "New Firm".

Vi vil fra BetXperts side have dækning af alle rundens kampe, hvad enten det bliver som eksperttip eller via Match Center, så hold øje med vores forum.

Andre ligaer

I aften kan vi også byde på et tip fra den næstbedste danske række hvor Viborg og Vejle mødes. Her har Tommy Shearer fundet værdi i hjemmesejren til fine odds 3,05.

Søndag har Mark Mameli fundet et fint betalt 2-tal når Lecce, der kæmper for at komme væk fra bunden, tager imod Napoli, som søndag kan sikre sig en plads i Champions League-kvalifikationen. Se hans analyse og tip her.

Vores ekspert i de lavere skotske rækker, Jonas Germannsen, byder lørdag på et tip fra den skotske 2. division hvor Airdrie og East Fife tørner sammen. Her anbefales et spil på de formstærke gæster.

I USA er NBA inde i slutspillet og her har Selcuk Yilidirim fundet et fint odds 3,30 på at L.A. Lakers ikke bare nupper sejren når de besøger Dallas Mavericks, men også vinder med mindst fem points. Se hans analyse her.

Flere tips og analyser er på vej.

Husk i øvrigt at slå et smut forbi vores gennemgang af hvilke hold, der har noget at spille for i de store europæiske ligaer - samt Superligaen: http://www.betxpert.com/artikel/motivation-hvem-har-noget-at-spille-for